Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
2001-ben? Hát nem tudom, én nem láttam ilyen sérülésmodellt addig (dekkre fröccsenő olaj, kilyukadó szárny miatt erre-arra húzó gép, elhagyott kormányfelületek stb.) de fm-ből is ez volt az első, ami legalább távolról el tudta hitetni, hogy hasonlít egy valódi repülőgépére. Messze nem volt tökéletes persze, már a széria következő részei is generációs különbséget jelentettek (az 1946 telepítése után újra meg kellett tanulni felszállni a Messzerrel), de ezt megelőzően nem ismertem én sem jobbat. Szerintem valahogy az egész fizikai környezet amit megteremtett messze felülmúlt minden addigit, de emlékszünk pl. a kb 2 évvel későbbi Lock On-ban még a leszállásnál földhöz ragadó gépekre? Az IL-2-ben meg egy hasraszállásnál görbült a légcsavar, bucskázott a gép, volt hogy egy fél éjszakán át tartott a legszebb hasraszállás contest a haverokkal... más szimben ez anno elképzelhetetlen lett volna.