37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Kurfürst #14966 A "generális" FM annyiban volt generális, hogy ugyanaz a fizika mozgatta a gépeket, de a gépek paraméterezése, viselkedése teljesen eltérő volt. Teljesen máshogy repült egy nagy kormányerőkkel, de végtelenül jóindulatú 109-es, mint egy mozgékony de átesésre hajlamos Yak 3-as, egy lomha, de alapvetően kezes P-47-es vagy az eszméletlen orsózásra képes, de robbanékonyanak dugózó 190-es, vagy a lassú de betonstabilan repülő Stuka.
Az EAW nekem kimaradt, de az összes korábbi propelleres szimhez képest hipertérugrás volt a lövészet (irgalmatlan nehéz votl eltalálni a gépeket, a hitbox ugyanis pontosan akkor volt mint a gép, nem volt elég a near miss) és a landolásnál is észnél kellett lenni.
Olyat se nagyon láttam addig, hogy a program teljesen eltérően kezelje a a robbanó és páncéltörő lőszereket, ráadásul történelemhű hevederezéssel, grafikai effektekkel. A földi egységek teljesen új minőségben kerültek modellezésre, mivel eredetileg csak az Il-2-t akarták modellezni, aztán még néhány szovjet vadászt AI luftwaffe vadászokkal, aztán már legyenek benne a LW vadászok is, végül ebből lett 100+ repülhető gép, gyakorlatilag a teljes II. vh-s palettát lefedve, azon belül is szinte minden altípust. Konkrétan az összes 1941 és utáni gép benne volt, meg néhány korábbi is, olyanok is, hogy lengyel PZL biplánok vagy 20/30-as évek beli, első világháborúra hajazó szovjet TB nehézbombázók, vagy olyan ritkaság, mint a Pe 8 nehézbombázó.
Saját nemzeti rádiózás finnül, magyarul, olaszul, oroszul, németül, angolul, usákul?
Alap dolgok? Ne viccelj. Azóta sem készült így, ilyen, valszeg nem is fog. :/ Utólag nézve egyetlen gyengéje volt, a fizikai modellezés, akkor viszont még nem volt divat, ebben a BoS jobb, de más szim továbbra se nagyon modellez ilyen dolgokat.
Lehet hogy mire te megláttad, jó későn, akkor már alap volt, meg az Il-2 megteremtett egy standarot ami alá nem lehetett menni. -
pontijonny #14965 Szerintem ne is erőltessük ezt az Il2 őt ,látszik,hogy lévén téged maga a korszak nem is érdekelt így nem is barátkoztál meg közelebbről a játékkal,ergo nem nagyon van fogalmad róla.
Persze ez nem baj:)
javallom ,hogy Kurfürst #14959 hozzászólását tedd be az írásodba az kb fedi a valóságot ,elég rövid is és akkor mindenki megkapja azt amit akar,persze csak akkor ha te is jónak látod:)
-
Az FM generálisan volt nagyon élethű és jó. A gépek pontosságában volt szórás, ami nem is csoda, hiszen ennyi géphez nincs ugyanolyan mennyiségű és minőségű adat - de azért nagyságrendileg rendben voltak. Viszont azok viselkedése a levegőben, az nagyon élethűre sikerült. Nem véletlen, Oleg aki az egész il2 franchise-t összerakta, 11 évig repülőmérnökként dolgozott a szovjet légierőben, repülőgépeket és elektronikákat tesztelt, ő értette azt is, hogy hogyan kell programozni, és azt is, hogy mitől repül a repülőgép :) A beta teszterek közé sok ismerősét meghívta, hivatásos pilóták, műrepülő pilóták, még a Russian Knights-ből is voltak akik teszteltek neki, szóval a háttér az elég masszív volt az il2 mögött.
Dinamikus online hadjárat nem volt az il2-höz, legalábbis nem olyan mint a Falconé. Volt viszont egy rendszer, ami logolta, hogy mi történik a küldetésen belül. Azokat az adatokat egy weblap kezelte, amiken eleinte csak nagyon részletes statisztikákat vezettek, és a küldetéseket is kézzel készítették )történelemhűre ugyan, de akkor is nagyon statikus volt). Később jelentek meg olyan weblapok, amik egy-egy térképen folyó háborút vezényeltek le, a háború menetét az onnan letöltött, lerepült majd visszatöltött online coop mission-okkal tudtad befolyásolni. Volt, hogy szó szerint hónapokig ment egy-egy térképért a csata. Hyperlobby-n nem egyszer 1000-nél is többen játszottak vele (onnan tudtuk, hogy 999 fő után a lobbyn keresztül már nem lehetett csatlakozni, akkor direct IP-vel kellett belépni). Nem volt full dinamikus, de nagyon addiktív volt akkoriban.
Sajnos nekem nincs időm arra, hogy erről ilyen hosszú és részletes összefoglalót írjak, talán Sanyót meg lehetne kérni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.08. 00:06:46 -
2001-ben? Hát nem tudom, én nem láttam ilyen sérülésmodellt addig (dekkre fröccsenő olaj, kilyukadó szárny miatt erre-arra húzó gép, elhagyott kormányfelületek stb.) de fm-ből is ez volt az első, ami legalább távolról el tudta hitetni, hogy hasonlít egy valódi repülőgépére. Messze nem volt tökéletes persze, már a széria következő részei is generációs különbséget jelentettek (az 1946 telepítése után újra meg kellett tanulni felszállni a Messzerrel), de ezt megelőzően nem ismertem én sem jobbat. Szerintem valahogy az egész fizikai környezet amit megteremtett messze felülmúlt minden addigit, de emlékszünk pl. a kb 2 évvel későbbi Lock On-ban még a leszállásnál földhöz ragadó gépekre? Az IL-2-ben meg egy hasraszállásnál görbült a légcsavar, bucskázott a gép, volt hogy egy fél éjszakán át tartott a legszebb hasraszállás contest a haverokkal... más szimben ez anno elképzelhetetlen lett volna. -
Ezek akkor már alap dolognak számítottak. Egyébként meg senki ne képzelje azt, hogy az akkori FM pontossága olyan jó lett volna ennyi gép esetén. Nagy átlagban generális modelleket kalapálhattak ki.
A hitbox modell alap volt, ezért ebben semmi különös nincs. A földi egységek tulajdonságainak fontosságáról egy későbbi rész is elmítést tesz, hogy egy repszim annak ellenére, hogy repszim, valójában szárazföldi egység szimulátor is, csak kicsit más szinten.
A dinamikus online hadjáratokról semmit nem hallottam. Tehát csak ismételni tudom magam. A minta már megvan, nyugodtak ragadjon klaviatúrát bárki, én szívesen elolvasom és be is szerkesztem. -
pontijonny #14961
-
sok száz (ha nem ezer) órát beleöltem kb 10 év alatt
meghatározó élmény volt az életemben -
Kurfürst #14959 "Az IL-2 széria tényleg szép volt, de milyen olyan generálisan új modellezési dolgai vannak, amiről írhatnék 80-90 óra után? A féldinamukus hadjárat és az FB magyar rádiózását leszámítva semmi sem jutott eszembe. Emiatt csak említés szintjén lesz sokadig részben."
A maga idejében és talán ma is a Il-2 világverő volt, nem jókora, túlméretezett "htiboxokat" kellett eltalálni, hanem pontosan magát a gépet, és a sérülés is attól függőtt, hogy hol találtad el. A repmodell részletes volt, kezelt olyan finomságokat, mint pl. a hűtőzsaluk kinyitásával megnövekedett légellenállás, földközeli hatás stb. Teljesen 3d, körbeforgatható cocpit is talán csak a Janes féle WW2 Fightersben volt előtte.
Viszonylag pontosan modellezve voltak a lőszerek, a különböző hevederézések, bennük a robbanóanyagok, a gép motorja, hűtő és egyéb rendszerei, ezek egyenként is sérülhettek - nem egy ömlesztett hit pointja volt a gépeknek. A földi célpontok is reális páncéllal (vagy épp annak hiányával) páncélvédettséggel rendelkeztek, nem lehetett őket kellő mennyiségű kiskaliberrel, robbanólövedékkel szétlőni. Lehetett nagyon vicces csatákat csinálni egy darab Tigrissel és 100 apró T-70-es tankkal, a végén a Tigris győzőtt mert a páncélja megvédte.
A végére elképesztő mennyiségű (100+ emlékeim szerint) gép és ezeknek gyakorlatilag minden külső felfüggesztése került lemodellezésre, nagyjából helyesen, korhű dokumentumok alapján, az akkori pontos üzemeltetési adatok alapján, állítható volt a felvitt üzemanyag mennyisége, a fegyverek össztartása stb.
Az Il-2 motorjára szépen ráépültek teljesen dinamikus online multiplayer hadjáratok, ami előtte tudtommal nem volt jellemző, az eredeményeket és szépen ki lehetett nyerni belőle és online statisztikákat csinálni.
Egyszóval egy örök etalon, ma is. -
Az még a Lock On "mellé" jött ki asszem... :) -
Igen. A BS volt az első... :) -
wittman #14956 Ez jó kérdés, de azt hiszem az első a Black Shark KA-50-es volt, majd utána A-10C. Aki helizett a KA-50-el, szerintem megerősítik vagy cáfolják. -
A Lock On / DCS mikor kapta meg a 6DOF kabin támogatást? -
bgabor #14954 
-
Solt #14953
-
gsg16 #14952 F16 Agressor ha valaki kipróbálná.én most próbáltam elindítani win8.1 64bit-en,de a menünél tovább nem jutottam.win95 módban indítom,rendszergazdaként,de a fegyverválasztás után,nem indul el a játék.ha valakinek sikerülne elindítani,mesélje el legyen szíves, hogy csinálta? még annyi,hogy van ott egy insrall.exe file,az nálam nem működött,kicsomagoltam,a kicsomagolt mappába másoltam be a crk. file-t,és úgy indítottam.
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2015.04.06. 10:01:31 -
gsg16 #14951
Fasza!
-
SnowFox79 #14950 Üdv All.
Anyós és Asszony meglocsolva. A következő verset írtam nekik így húsvétra.
Itt a húsvét légy hát vidám
Gülü szemed emeld reám
Verset mondok én most Néked
Nyugi nincs még itt a temetésed
Tudod húsvét van és az a szokás
Hogy meglocsolunk minden banyát
Tartsd hát ide most a képed
Meglocsollak én most Téged
Tudod jöhetne a sablon duma
Kertészlegény locsolkodna
De ezt a verset Neked írtam
Szívből jött és nem magoltam
Na itt a kölni jó kis márka
A címkéjén az áll SZÁSA
Olcsón vettem de nem tescóban
Iván hozta fémhordóban
Na elég már a sok szövegből
Löttyintek Rád az üvegből
Ha ezt kibírod minden FASZA
Nem száradsz el talán soha...
Szabad-e locsolni...
Osztatlan siker volt.... Ez az a kategória amit mindenki csak saját felelősségére próbálhat ki otthon :-)
Kellemes nyuszit mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.04.06. 09:41:18 -
pontijonny #14949 Ja akkor ok:) Félre értettem a dolgot akkor:)
-
Molni feketén fehéren leírta, hogy nem ír azokról amikkel nem játszott, és a ww2-esekről sem, mert azokkal sem repült. Ezt hova lehetne tovább magyarázni? -
pontijonny #14947 No de a Lock On mikor jelent meg? És az Il2 ? Most ,hogy neked mikor került a gépedre egyik és másik,az nem érdekes,azaz neked igen ,de a szimek fejlődését akkor nem mutatod be helyesen ,feltéve ha ez a célod.
Ráadásul akik az Il2 -t megcsinálták azok közűl sokan a Lock On fejlesztésében is részt vettek ,mondhatnám a modern kori rep szimek alapjait ők tették le,hisz a mai napig egyesek részt vesznek minden általunk játszott szim fejlesztésében.
Még a DCS ben is .
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.05. 22:15:07 -
Indi69 #14946 A bin mappába kell másolni. Bocsánat -
Itt megint csak a saját tapasztalat. Az FB-t a Lock On után ismertem meg. A Lock On generálisan sokkal szebb volt és abban is istenkirály repmodell volt. Tehát a témát leszámítva nekem az IL-2 nem mutatott sok újat. Más volt, de nem jobb. -
pontijonny #14944 "Az IL-2 széria tényleg szép volt, de milyen olyan generálisan új modellezési dolgai vannak, amiről írhatnék 80-90 óra után? A féldinamukus hadjárat és az FB magyar rádiózását leszámítva semmi sem jutott eszembe. Emiatt csak említés szintjén lesz sokadig részben."
Mindamellett,hogy engem személy szerint hidegen hagy ki mit ír,és miként vélekedik a szimulátorokról,fejlődésükről, de azért a fenti kijelentés szerintem nem állja meg a helyét. Azért egy merőben meghökkentő modellezés volt mind a gépek viselkedése,mint a környezet megjelenítése a játék megjelenése idején ,szerintem soha azelőtt sem látványvilágban sem érzésben nem volt hasonló sem.
Persze lehet ezt csak én gondolom így .Az biztos,hogy a repszimek világában kiemelkedő helyet foglal el véleményem szerint.Ha nem a trónon ül:)) -
Repvez, minden sértés nélkül gyakorolhatnád az értő olvasás tudományát... A bevezetőben le van írva a téma és az, hogy miért az szerepel benne ami.
Anno többször ponsztoltam, hogy vendégszerzők jöhetnek, mert arról nem írok, amivel nem játszottam, ezalól a kivétel a Falcon 3.0 volt eddig. Ketten jöttek, meg most még egy.
Egyébként a mű eredeti címe az volt, hogy "Szimulátor történelem Molnibalage szemszögéből" csak megváltoztattam, hogy ne legyen egoista, viszont emiatt írtam az egy oldalas bevezetőt. Ott van feketén fehért a témaválasztás és annak határai.
Az IL-2 széria tényleg szép volt, de milyen olyan generálisan új modellezési dolgai vannak, amiről írhatnék 80-90 óra után? A féldinamukus hadjárat és az FB magyar rádiózását leszámítva semmi sem jutott eszembe. Emiatt csak említés szintjén lesz sokadig részben.
Bővíteni akarod? Nosza, ragadj klaviatrúát és hajrá. Azért valahol csóválom a fejem, a kommenteden...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.05. 21:26:14 -
ok, ez odáig rendben van, hogy ezt egy ember nem tudja befutni ,ez tiszta sor, de hogy valamiről csak azért nem teszel emlitést , mert személy szerint nem játszottál vele vagy nem jött be az az egész irász tartalmát veszti el.
Mert onnantól nem a szimulátorok fejlödése hanem az " Ezekkel a szimulátorokkal játszottam ebben az időben" lesz.
Ha azt nézzük mindegyiknek volt valami olyan tulajdonsága ami se azelött se azután nem volt. A IL-2 szériát meg kihagyni egyenesen vétek lenne, mikor az jelentette a számitógépes online szimulátorozás aranykorát -
-
Az Agressor nem volt gyenge. Emlékszem volt, amikor Learjetet kellet kísérni, meg volt hogy felszólt az ATC, hogy ellened fordult a wingmen... imádtam :)
2. VH-sból ez volt még nagy:
Nem annyira hc szimulátor, bár nem is teljesen arcade, ugyanakkor nagyon jó hangulata volt, a menük, meg a kampány egyes missziói közti átkötések a hangárban, szálláson mindent vitt.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.04.05. 20:23:02 -
Az F-16 agressor ismerős, a fegyverzet választó képernyő rémlik. A másik linkeltet az életben nem láttam, de a HUD megjelenítése nagyon hajaz a Longbow Apache-ra.
A bevezetőben írtam, hogy miért nem szerepeltek, olvasd újra az első részt. :)
Egyébként két légcsavaros alkotás van, az 1942: TPAW és a SWotLW. Azért, mert ezek környezeti modellezése illik az evolúcióba. Az I vh-s szimes soha nem érdekeltek, a '90-es évek eleji Blue Max-ot leszámítva, soha nem toltam ilyennel, azzal is kb. 1 órát. A Il-2 szériával is kb. 80-100 bevetést repültem a FB idején és mikor lett netem, akkor letorrenteztem megnézni a Csendes-ócáni kieget a grafika miatt. Csekkoltam, hümmögtem és ezzel vége is lett. A RoF az utolsó részben lett volna csak egy soros említésben, de ez változni fog. Már jött is egy jelentkező, akik a Rise of Flight-ot beleírná.
Lehet még egy utolsó rész, ahol "x-dik hang" is megszólal, "ami kimaradt" részek, stb. címen. Azt viszont figyelembe kell venni szerintem, hogy semmi értelme olyan szimulátorról vagy félárkád játékról írni, ami semmit nem adott hozzá az evolúcióhoz. Egyszerűen nem nagyon van benne tartalom.
A legnyomósabb érve meg a tartalmi. Így is 240k karakter táján lesz a vége. A gigamega Falcon evolúciós képgaléria képei nélkül is pdf-ben összefűzve lesz vagy 140-150 oldal. Mivel gyakorlatilag csak a munkahelyen írtam ezért készült ilyen sokáig. Akkor készült, amikor volt rá időm. Tavaly július augusztus táján kezdtem írni... -
pontijonny #14938 Na maradjunk az alap tételnél. Természetesen megnézi az ember,hogy egy nagyobb értékű cuccot azaz legyen a TR ami most téma honnan veszi. Értelemszerűen én a gyártótól. Na most ha az ottai garancia egy itthoni cégnek megfelelő akkor nekem is,de ha nagyon óvatos akarok lenni akkor cégre veszem, így az áfát ami 12 ezer forint fölött 27 % rájön az USA ból vagy japánból jött termékre le is írom. De nem mindig kell kifizetni azt sem,mert megvan annak is a módja,hogy ezzel ne kelljen variálni.De a garancia él rendes számlát ,garjegyet küldenek. ,amúgy a postaköltség nincs 5 ezer forint ha vissza kéne küldeni.
Ezzel szemben még mindig nem tudom itthon honnan vehetnék én TR-t úgy ,hogy beballagok a boltba oszt megveszem,ha meg baja van akkor ne 2-3 hónapot kelljen várnom amíg vagy elintézi az itthoni cég vagy nem. Én csak kiiktatok egy fölösleges lépcsőt. Te ezt nem akarod megérteni úgy látom,no de neked is csak annyit,hogy TE győztél:)
-
pontijonny #14937 Jesszus Mária :) Hagyjuk kollega. Még a végén megint nekem lesz problemám más butasága miatt! Úgyhogy te nyertél:) -
Indi69 #14936 igen én a DCS World-be raktam. Azért az se semmi, hogy én segítek neked az ismert számtek ismereteim alapján. Olvass vissza
-
Jó cikkek, igazi hiánypotló magyarul, remélem azért lesz még valaki aki a hiányzó részeket még majd beleilleszti, mert abban az időben tényleg annyi szim volt hogy egy ember nem tudta mindet beszerezni és játszani.
A novalogic F-16/mig-29-es ,F-22 lighning3 mellett volt még F16 aggressor ,
ÉS Ez az F16-os ami a grafikából itélve a HIND alapjaira épült,de elég realisztikus volt.
A strike fighter sorozat gondolom a következő részben lesz.
Egyébként a légcsavaros szimek és a helikopterek direkt maradtak ki? -
Frenky #14934 Okés, de az alapkönyvtárba? Nálam: D:\Games\DCSWorld\ <- ide jó lesz? Thx.. :-) -
Indi69 #14933 Szia. ezvan benne egy 11kb rész, azt rakd a dcsbe -
RoF?:) -
DCS-ben nem megy alapból a freetrack, kell hozzá valami kiegészítő cucc. Azt hiszem egy headtrack.dll nevezetű fájlt kell bemásolni valahova. -
Frenky #14930 Sziasztok! Kellemes húsvéti ünnepeket! Megcsináltam a FreeTrack_hez a sapis és fejhallgatós IR led_es cuccokat. A FreeTrack progi teljesen jól érzékeli, igaz a beállítások még elég nyersek. Amikor elindítom a DCS_t nem működik! MIÉRT? A Fiamnak megy az Eurotrack sim2 ben, nem kellett semmit állítani. A DCS_ben miért nem megy? Régebben mikor próbáltam a FaceTracknoIR_t, ott is ment alapból a DCS alatt. Még nem értem, hogy mi lehet a hiba.. Valaki HELP + ha van egy jó FreeTrack Profil a DCS_hez, azt is +köszönném. bye HUNter -
sakkay #14929 Estefelé?
-
Igen, soha nem játszottam velük, vagy ha igen, nem emlékszem rá. A játékok beválogatásának az is szempont volt, hogy mennyire ismerem, mennyire szumulátor és mennyire volt egyedi. Az említett két alkotás egyébként miben hozott újat, vagy miben volt több? Ezek szimulátorok voltak vagy félárkádok? Egyszer kezembe került valami PC Guru vagy Gamestar CD-t talán valami F-16 szim, de már arra sem emlékszem, hogy az vajon ez lehetett -e.
Az írás egyébként lektorálva van, ha ezek benne maradnak., akkor a lektornak tetszett. A HTKA-s Grgly lektorlája az írást.
A Flanker 2-nél nem fikáztam, még eredetiben is megvettem a Flankert pedig akkor nem dúskáltam a pénzben finoman szólva, de egyszerűen mindenki áradozott róla. Mi abban az elítélendő, hogy szubjektívan leírtam, hogy a dinamikus hadjárat hiánya miatt egyszerűen elvérzett nálam? Nemhogy a Flanker, de a sokkal kultúráltabb kezelőfelülettel bíró Lock On is, de az is inkább a gépigénye miatt, a bevetés szerkesztője jó lett volna, csak bugos volt sajnos az is. (De erről majd később lesz szó.)
A bemutató végén le is van írva, hogy attól mert nekem nem tetszett, attól még a szimuláció absztrakciós szintje piszok jó volt és a hibagenerátorral a Falcon felett volt, ahogy remodellben is.
Szó szerint az van, hogy piszok jó játék volt, de nekem nem tetszett ezek miatt. A Falconnál minden rusnyasága ellenére belőttem a hadjáratot és kaptam orrba szájba az élményt és random taktika helyzeteket úgy, hogy a kisujjamat sem kellett mozdítani. Mai tudássomal sem tudnék egy épkézláb Flanker 2.0 bevetést összehozni annyira botrányos sajnos a kezelő feülete. Amikor az ablakokban az egységek neve nem fér ki rendesen, ott azért az ember felvonja a szemöldöként a minőség kapcsán...
Összességében nem lehet azt mondani rá, hogy rossz volt, csak nekem szimplán nem jött be. A Falcon 4.0 dinamikus hadjáratai egyszerűen totálisan elavulttá tették a szememben, mert az képes volt megragadni egy katonai repülőgép szimulátor egyik leglényesebb aspektusát, a változatos taktikai környezetet úgy, hogy ne a játékos dolgozzon meg érte. Egyszerűen nem tudott érdekelni, hogy mennyivel rusnyább kinézetű nagy átlagban a Falcon 4.0 és mennyivel ótvarabb a repmodell abban, mert egyszerűen az élvezhetőbb volt a dinamikus hadjárat által nyújtott környezet miatt.
Magyarországon még a szimulátor bajnokságot is rendeztek a Flankerrel, ezt használták az utód, a Lock On: Modern Air Combat megjelenéséig. Ez azért elárulja azt, hogy egyáltalán nem gagyi alkotásról volt szó.
Ez hol fikázás? Pont a saját negatív tapasztalatom ellenére írtam, hogy ez bizony jó alkotás és mérföldkő, hiszen lényegéban emiatt a játék miatt létezik ma a DCS World...
Egyébként anno társszerzőket is felkértem többször, de nemnagyon ajánlkozott senki. A Lock On/DCS World rész meg Reaper is elolvasta - ez majd még odébb van - és még ő sem kifogáslta amit írok, pedig a DCS vonal kapcsán ehhez képest tényleg van mit köpködni. Szerinte teljesen korrekten felsoroltam a pro és kontra dolgokat.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.05. 17:30:24 -
Jó vidi, valamikor repülhetnénk! :)