Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit kitudnék emelni pl. az a jóval több átrepülhető fa, mint ami kellene..na abból elég sok van!<#alien>

Sziasztok! Jó lenne ismételten, rendhagyó módon közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek. Vasárnap 10:00-órától, TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 HUNter névvel vagyon Online. Várok/runk mindenkit!
Az Esemény FB oldalán több infót is találsz :-)

mi az ami bőven sok ami van?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Cancri55
Mit panaszkodtok, nem is repültök multiban, pedig ott vannak a lényeges problémák, a single-hez meg bőven sok ami van.

az átrepülhető fák problémáját is megoldották,nem véletlenül esett a választásuk a nevadai sivatagra.ott repülj át egy fán ha tudsz!gondolom a következő kiadott térkép a Szahara lesz.

Hecker007
A fák léteznek már vagy még mindig át lehet rajtuk repülni? <#idiota>

biztos ez alatt is hullámzik a tenger.meg lehet hogy a tükrök is be vannak kapcsolva,a HD árnyékokkal együtt

macleody
És mintha röcögne is kicsit. Pedig még a felhőket is kikapcsolták, hogy jobb legyen az fps.
csak pixeles nagyon a kép <#awink>

Jó ez az EDGE engine .. 😄 😄
Má' asszittem kiadták Nevadát...

Ka-50

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Cancri55
Nem rossz, nem rossz....
Én már ezt várnám nagyon...: F-18

LeonSilver
Én a Razbam-tól várom már nagyon a Harriert. Remélem faszán megcsinálják...

Na meg ezt ni: DCS Addon: BO-105PAH1A1 (https://www.facebook.com/groups/bo105pah/)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Cancri55
Vagyunk páran, akik repülünk vele, az 59-es TS-en szoktunk ütközni...

Cancri55
Hát személy szerint a modern vadász és csapásmérő gépeket kultiválom (f15 a10c, f16 a falconban), amúgy szívesen kötelékeznék, de inkább egy jól megtervezett csapásmérés, vagy légiharc kombó, az az igazi...

SenorGrande
A-10C-m van, de még egy percet sem repültem vele, nem baj? Jó lenne szakavatottakkal elkezdeni. 😊

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

VMH59 DCS World Open beta frissítve 1.2.9-re.

Mindenki jöhet nyugodtan tesztelni, SnowFox remek missionjában!

jelszó: long
Sziasztok! Jó lenne már egyszer a Tagokkal közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek. TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 Lehetne az ingyenes TF-51_el kezdeni, aztán a többit megbeszéljük TS_en. HUNter névvel vagyon Online. Várok/runk mindenkit! Vasárnap 10:00–12:00 óráig :-)
Online Kötelék Tesztrepülés DCS World Fészbuk Csoport MAGYAR Felhasználók! További szép napot :-)

:C
Gundark 1 1
Azért a híd alatt háton sem volt semmi. És még mindig géppuska hangja van a gépágyúknak 😊 Komolyan, a Top Gun ehhez képest dokumentumfilm.
Én végigszenvedtem... hiba volt.
Papa01
Miért érzem úgy, hogy ezek a filmek egyre jobban fárasztanak? 😊 Biztos öregszem.. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

sure
Király a kobra az L-39-essel 1:09-nél!

Isten nem bottal, hanem VMware.

DCS fórumot olvasva, igaz hogy fontosabb hibajavítást nem tartalmazz, de cserébe kaptunk bőven újabbak tömkelegét. Én letesztelem az 1.2.9-et, de mindenképpen csináltam mentést előtte az egész DCS open beta 1.28.27.915-ös verziót tartalmazó mappáról.

Ajánlom mindenkinek ugyanezt.
Hi! Most ápdétel a DCS 915MB, remélem jó lesz. Kérdés, amikor belépek egy szerverre, akkor ha valahogy aktiválom a gépemben lévő VHF vagy más rádiót, ott tudok a többi játékossal beszélni? Jelen esetben a TF-51 vagy akár a P-51 Dés a SZU-25T esetében. Lehet hülye kérdés, de még elég kezdő vagyok, vagy mi ? :-)

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

repvez
Ez már EDGE alatt megy? és olvastam, hogy az open bétában is kiprobálható? mindenkinek aki a bétát használja vagy azért is fizetni kell ( költöi kérdés,de hátha )
egyszer már egy DCS:World AH64 start up videót néznék meg! vagy MI24-est.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Remélem az AI MIG-15 már nemsokára repülhető lesz...

Ka-50

LeonSilver
Dear all,
We know many of your are on pins and needles regarding the release of DCS: F-86F Sabre. I'm happy to report that the Pre-Purchase with open beta access will be be available this Saturday, July 26th, 2014.
Thanks!

Jejejejeeee 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azon lepõdnék meg ha a közeljövõben kijavítanák minden hibáit és végleges státuszt kapna, mert vagy másfél éve vettem meg de azóta egyre szarabb állapotba javítgatták.
Majd kap egy új engine-t aztán kezdõdik elõrõl az alfa állapot, mert jelen állapotában beta-nak nem nevezném.

ne lepõdjünk meg,ha valamilyen formában majd fizetnünk kell érte

PhantomAss
igen az egy másik gép, látszik hogy egy szállítógép, talán an 30

GOOBY, pls

Szerintem ezt még senki sem tudja.

Ka-50

Az új grafikus motort (EDGE) a jelenlegi DCS alá fogják betolni vagy önnálló játékmagot fog képezni amit szintén meg kell venni?

Van fent youtubon egy video de a megjegyzésekbe meg az van írva, hogy az nem is az a gép....
PhantomAss
miféle videó?

GOOBY, pls

A video sem gyenge amin lángolva zuhan le a gép...
Legutolsó infok szerint a kezelõk oroszok voltak, akik jöttek segíteni, és ahogy írtad, nem a teljes BUK rendszer üzemelt.
Molnibalage
@bgabor

Először is a jelek szerint egy szóló TELAR-ral oldották meg a lelövést, a Buk így is üzemképes, de rendkívül korlátozottan.

Másodszor ott vannak katonavistelt és exkatonák is. Jó eséllyel van olyan, aki tudja valamilyen szinten kezelni az eszközt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ne is mond..én azért nem repülök vele. A modern korban, csak a helik érdekelnek komolyabban.

ez egy nagyon jó kérdés!jó lenne,ha tényleg nem látnának a fák mögött,amikor ott bujkálok a kamovval.

F-86 nem játszik,de ha lesz MIG-15,tuti megveszem.Abból az érából a kedvenc
gépem.

Ka-50

Roli, az EDGE már tudja fizikailag is szimulálni' a fákat?

Jöjjön egy kis vidámság is.Sanyo cikke.

Ka-50

GaBika6
Háborús területen örülhetnek az ott lévõk ha "postagalamb" és ivóvíz van nem internet meg telefonszolgáltatás... Tehát androidos cucc kilõve, max. mûholdas telefon az meg nincs mindenkinek ugye! <#awink> A média nagyon még nem mondja, de gyakorlatilag menekülnek az emberek felénk is! Az ilyen "tévedés" pedig sajnos létezik, de nem kizárható a szándékosság a közvélemény manipulálására egy esetleges késõbbi katonai akció megszavazására, elõsegítésére...
sztem

Ez 1 csúnya videó, hogy milyen mocskosságok vannak még arrafelé ezen kívül, megtekintése szigorúan 18 év!!! link