Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • pontijonny
    Na maradjunk az alap tételnél. Természetesen megnézi az ember,hogy egy nagyobb értékű cuccot azaz legyen a TR ami most téma honnan veszi. Értelemszerűen én a gyártótól. Na most ha az ottai garancia egy itthoni cégnek megfelelő akkor nekem is,de ha nagyon óvatos akarok lenni akkor cégre veszem, így az áfát ami 12 ezer forint fölött 27 % rájön az USA ból vagy japánból jött termékre le is írom. De nem mindig kell kifizetni azt sem,mert megvan annak is a módja,hogy ezzel ne kelljen variálni.De a garancia él rendes számlát ,garjegyet küldenek. ,amúgy a postaköltség nincs 5 ezer forint ha vissza kéne küldeni.
    Ezzel szemben még mindig nem tudom itthon honnan vehetnék én TR-t úgy ,hogy beballagok a boltba oszt megveszem,ha meg baja van akkor ne 2-3 hónapot kelljen várnom amíg vagy elintézi az itthoni cég vagy nem. Én csak kiiktatok egy fölösleges lépcsőt. Te ezt nem akarod megérteni úgy látom,no de neked is csak annyit,hogy TE győztél:)