Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #14886 Ez egy replika joystick,akárcsak a warthog. A Szuhoj Szu-34 botjának a másolata. Van olcsóbb változata is (57 euro/db) annak a neve VKB Defender Cobra M5.Tavaly láttam szlovák webshopban. Ott most nem találtam. Az orosz VKB cég létrehozott egy hollandiai központú nyugat európai leányvállalatot. A neve VKB Europe. Azoktól lehet rendelni a Cobra és a Mamba joyt. És nagyon komoly lábpedálokat is. Oroszországban a Cobra M5-öst együtt is szokták adni a Gametrix( szintén orosz fejlesztócég) HOTAS gázkarával,mint HOTAS rendszer. Azt nem értem, hogy Ny-Európába miért nem adják ebben a kombinációban,mint HOTAS rendszer. A gázkar ára mai árfolyamon 12 950 ft-nak felel meg rubelben. Ez utóbbi,vagyis a gázkar a szűk keresztmetszet,ehhez kell valószínűleg keletre menni, vagy ha ismerős utazik oda akkor megvetetni vele.. A joystick kapható ny- Európában. Akik mindenképp replika joyt szeretnének, de nincs rá 120 000 ft-juk (főleg úgy, hogy ennyi pénzért esetleg még használhatatlan is...) azoknak jó alternatíva lehet a Cobra.
Errefelé kaphatóak:
VKB Europe shop Cobra M5 (48 Euro)
Cseh webshop, itt drágább valamivel
Másik cseh webshop