Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
sajnos ez nem publikus de szerintem valamit lehet róla találni szerintem itt
http://www.veaosimulations.co.uk/index.html
ennek a cégnek a vezetõjét ismerem.
de nem hiszem hogy kirakják a listát mert akkor oda a meglepi 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A 21-s kapcsán amennyire lehet terelhetnéd õket abba az irányba, hogy minél szigorúbbak legyenek azokkal a gyökerekkel, hátha belebuknak.
Köszönjük az infókat. 😉
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy kis hír az EDGE grafikáról tegnap sikerült belenéznem hol tartanak vele és elmondhatom nagyon szép lesz amit láthatunk is majd 1.3.0 kiadásban ami szeptember elején jön majd.
Három gép lesz kiadva két héten belül FW-190-D 9 Dora, F-86A saber,Hawk T-A 1.
MIG-21 Bis megbukott az ED tesztelésen azt mondták túl sok a hiba benne nem ment át és még hónapok amíg a javításokat megcsinálja a csapat. Van igazság abban, hogy Beczl nélkül nem fogják befejezni a modult Letherneck simulation csapata.
Jelenleg 75 gép van a VAEO listáján amin folyamatossan dolgoznak ez a szám takar jet repcsiket és második világháborús gépeket amik a következõk lesznek ( csak a WW2-es palettát tudom a jet részrõl nem árulkodtak):
- Supermarine Spitfire MK XIV - jövõ Márciusban jön
- Grumman Bearcat F8F-2 - Idén karácsony környéke.
- Curtiss P-40F Kittyhawk - szintén December körül
- Hispano Buchon HA-112 - még nem tudják mikor
EZEK A MODULOK PFM-el (Perfect Flight model) jönnek majd.
Legyen szép napotok
Azt számításba kell venni, hogy a mostani dcs world verzió deszinkronizációs hibával rendelkezik. Ilynekor a kliensek nem ugyanazt látják, fõleg mozgó földi célpontoknál.
VMH59-es szerveren is mehet a teszt, valamint én is beszállok a tesztelésbe, csak legyen Su-25A is.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A10C-vel jönnék én is szintén csak este 8 után. Nem vagyok túl profi, de a "na vazze" kód menni fog! 😉
Ka-50
Ok vettem 1 cápa rendel.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Hamarosan (1-2 nap) tesztelhetõ lesz egy Coop küldetés amit szeretnék humán irányítású AAA egységekkel nehezebbé tenni.
Keresek olyan pilótákat akik A-10C, KA50, SU25T, MI-8, UH-1, MIG-29, F-15C típust repülik.
A csapásmérõknek konvojok felkutatása, megsemmisítése, légvédelmi állások kiiktatása és saját páncélos erõk támogatása lesz a feladatuk.
Helikoptereknek csapatmozgások segítése ill csapatok kiemelése és puha célok támadása lenne a feladat.
A vadászerõk a légtér biztosítását, a légi fölény fenntartását ill. a légtérbe érkezõ gépek azonosítását végeznék.
Ezen felül egy földi parancsnok is szerepet kapna aki a légi felderítést, az erõsítések elosztását vezénylését valósítaná meg ill. feladatokkal látná el a légi egységeket.
Folyamatosan dolgozgatok a küldetés csiszolásán, hogy minél életszerûbbnek tûnjön a dolog ezért olyan embereket várok majd a tesztre akik nem riadnak vissza a realisztikus dolgoktól.
Várom a jelentkezõket és az esetleges ötleteket.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot.
Tegyük fel, hogy egy készül egy Coop küldetés...
Tegyük fel, hogy ebben a küldetésben a csapásmérõk és a kopterek lesznek elõtérben...
Tételezzük fel azt is, hogy sok csapatkivonás és szállítás lenne a kopterek dolga...
Vajon a "nép" milyen repülõalkalmatosságot használna szívesebben ezen célra? UH-1 vagy Minyó???
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
A mi-24et, (ha jó lesz az EDGE)azonnal megveszem. Fõleg ha az edge képes lenne (jól)gyalogságot kezelni. Meg pl. egy Afgán térképet az Afgán Russ konfliktus idején..húúú<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No offensive!<#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elméletileg akár 6 db is.
az F-5ösre meg hat Sidewinder.
Na ez az, ami nem igaz. A legtöbb F-5-re csak wingtipre tehet fel, de még négy rakétásat sem igen látni. Nézegesd az F-5 manualkokat.
Csak az F-5 még sokkal jobban manõverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.
A vietnámban szerzett F-5A gépek tesztelése során bebizonyosodott, hogy versenyképes a repteljeítménye, de szó sem volt lemosásról.
A MiG-23MLD tényleg szerencsésebb választás lett volna, de mivel azt nem ismerte sanszosan ilyen szinten a készítõl...
De mivel nem komunikálják, hogy mik a terveik és mi várható a közeljövöben igy sokan belefutnak ebbe a helyzetbe.
Mert ugye jopár éve lebeg a levegõben egy modern amaerikai multiroll gép Amit bejelentettek titokzatosan,mint a következõ modul,de azóta már több gép is megjelent és egyiksem volt új amerikai típus.
Az EF2000-errõl meg személy szerint meg még nem is hallottam eddig.
ben