Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Tom mikor elkezdtem modolni a dcs-t magamnak pár éve, akkor eszemben nem volt hogy listát készítsek és azóta a modokat úgy változtattam hogy az nekem jó legyen! Most egy hete találtam ki, mikor felhúzott a dcs megint, hogy közzéteszem az általam készített packot!
TS-en megbeszélhetjük ami érdekel (nem zárkózom el), aztán segítesz nekem valami listát összehozni és angolul tudó barátaink is elolvashatják.
Addig is ilyenek vannak bent:
Clouds & Sky complete v5.70
New Afterburner
Tiny Flare mod 1024x1024
Effect dirty glass
MoreVisibility
No smoke from smokestack mod
Hardened Aircraft Shelter
GROUND TEXTURES MOD VERSION 3.0
Improved Villages Mod
RAE - RWR AUDIO EXPANSION
DCS Ka-50 Black Shark Monocle Mod
City Lights 3.2
NVG ANVS-9 more REAL
Most ezeket kerestem ki gyorsban, ezekre emlékszem, de változtatás volt hogy ne zabálja a videomemóriát és ne essen az fps, de szebb legyen a játék. Inkább mond mi érdekel belőle és átnézzük mi kell neked. Nyilván a FW-190-nek nem kell a New Afterburner mod! Sztem próba aztán elmondod mi nem jó...