Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Két forgó kapcsoló van a fegyverzet kezelésére a Su-25A és T-ben egyaránt
- bal oldali kapcsolóval az idõzítést tudod állítani az idõzítést ms-ban. Ennek a kapcsolónak az utolsó állása csak a KMGU bombakonténer használatához való, ebben az állásban nem old más bombát!
- jobb oldali kapcsoló tudod állítani a kiválasztott bombák oldási darabszámát. Pl FAB-500 típusból 2db van, akkor ezzel a kapcsolóval alapállásban 1db-ot old, 1-es állásban egy párat. Ha 4db van akkor, lehetõséged van 2-es állában már mind a 4db-ot oldani, de továbbra is alapállásban és 1-es állásban is oldhatsz 1db-ot vagy 1 párat.
CCIP módban történõ bomba oldás tulajdonképen a becsapódás pont alapján számolja az oldást. Két fontos paraméter kell hogy egyszerre teljesüljön:
- megfelelõ bólintási szög
- repülõgép sebesség
Elvileg ezek nálad teljesültek, mert megjelent a HUD-on a számított becsapódási pont jelzõ célkör.
Azt írtad, hogy kiválasztod a bombákat, majd az idõzítést, de fontos, hogy az a másik mi lenne? Szerintem te a fegyvertartó pilonra gondolsz.
Próbáld legegyszerûbben:
- Válaszd ki bomba fajtát amelyiket oldani akarod, ha több is van. Ha egy pár van abból a típusból, akkor-
- azon az úgy nevezett "másik" forgó kapcsolón válaszd az 1-es állást, így mindkettõt fogja oldani.
- Az idõzítõn ne állíts semmit, így egyszerre oldja mindkettõt.
Ha így mûködik, akkor majd innen folytatjuk.
Most ismerkedem a repülés világával és természetesen rengeteg dolgot nem értek. 😄
Su25T-vel ismerkedem és a bombázós (CCIP mód) tréninget nem tudom megcsinálni.
Valamiért nem dobja le a bombákat, hiába vagyok jó szögbe HUD szerint és dobom le elvileg a bombát, azok mégis rajtam maradnak. Leírás szerint bekapcsolom a bomba módot, kiválasztom a bombákat, bekapcsolom az idõzítõt meg a másikat (ahogy a tutorial írja mindent megcsinálok), és mégse tudok bombázni. Mit kell még tenni?
Tetszik ez a röpködés, de az tuti hogy egy TracIR elkélne hozzá. 😛
Szóval így a dcs-nek én két évet adok és annyi lesz.
Ez azért nem fedi a valóságot, mert tegyük fel fékszárny és futómû vezérlésben ki is merül, de akkor pl. hogy kapcsolod be az elektromos rendszert a Su-25-ben? Fegyverzet kezelõ vezérlõ billentyûk? Su-25T optikai felderítõ rendszer kezelése?
Szóval tudjuk nagyon jól, hogy a LockOn/FC és DCS sok problémával szenved, de ne állítsunk valótlanságot, mert gondolom nem ez volt igazán az indok, amiért csalódtál a dcs-ben.
Látod a hozzászólásaimból, hogy én sem vagyok messze elégedett, fõleg a multiplayert megölõ totál csõd netkód miatt, mert jelenleg multiban csak "sétarepülésre" alkalmas, meg videót készíteni.
Egyetértek wittman kollégával, amit mostanában mûvel a dcs az nevetséges, persze tudjuk nem belõlünk élnek de akkor is vicc... Hitelét vesztett banda nálam. Az a szerencséjük, hogy imádom az a-10c-t! És sajnos sokan így vagyunk, mert azért játszogatunk ha szar is és várjuk az újdonságot. Kérdésem még, hogy ha nekem megvan a mustáng, akkor tudok repülni a ww2-ben vagy a térképet is meg kell vennem külön? Úgy tudom lesz benne ingyenes gép is tehát a térképet elvileg adják ingyen a játékhoz nem?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
a dcs ww2 nem csak annyiból áll hogy pár ww2-es gépet kiadnak a dcs alá, hanem egy komlplex új szimulátor, új motorral, új gépekkel, új térképekkel
(legalábbis õk ezt állítják, én kérek elnézést...tudjuk hogy ez sajnos nem sokat ér)
GOOBY, pls
Ka-50
Annak idején többek között azért is hagytam abba a Lock-On / FC vonalat mert unalmas volt hogy kb 2 billentyûkombináció kellett a gép rendszereinek üzemeltetéséhez, aztán meg rángatgathatta az illetõ a joy-t. Ez volt a nagy szimulátor.
A DCS javított a tendencián, de ezt se a már meglévõ gépekkel tette (pedig az alapból az orosz technikát felvonultató szimulátortól ezt várta volna a közönség).
Sose hittem volna, hogy valaha a pártjára állok a Falcon-nak az FC/DCS vonallal szemben, de a BMS 4.32 (remélhetõleg hamarosan a 4.33) viszont igencsak megérdemli az elismerést.
Gondolom itt mindenki szereti a repcsi szim-eket. Le kellene vetközni a Falcon elõdjei által alkotott demagógiát (meg azt hogy a grafika nem minden) és belemerülni 1 hónapra a BMS-be.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Csak a lehúzás megy,igazi fejlesztés nem.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Még jó hogy a nem II. VH-s környezetû a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelõ térképet, mert oda való.
Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.
Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert
Még jó hogy a nem II. VH-s környezetû a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelõ térképet, mert oda való.
Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.
Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert "laggháború" van, nem repülés.
szimplán meg menjenek a fenébe...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
FC3
A-10C
BS2 (upgrade-elt)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A dcs-ben jelen pillanatban felmész egy szerverre általában egyedül, mert közülünk nem nagyon repül senki, kispistikék agyatlanul szálnak fel landolnak gurulón, újratöltenek a pálya közepén, rakás barnát helyeznek a briefing-re, sorolohatnám.... ez így csak egy arcade simulator, mellyel néha repülök egyet az a10c-n, hogy nem felejtsem el az eddigieket, és néha SFAL-al vadászkodom, ha már unom az armát 😄
Holnap rápróbálok. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Újratelepítés közben vagyok... Milyen állományokról kell biztonsági másolatot készíteni, hogy ne kelljen újra elvégezni a billentyûzet/joy/grafikai beállításokat elvégezni?
Köszi a válaszokat! 😊
Papa
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ez sem alternatíva jó párunknak, mert pl. orosz csapásmérõ gépet nem lehet benne repülni.
Az igaz hogy a netcode legalább jó.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ez egész olyan lesz így az edge-el, hogy kap egy már most elavult grafikai engine-t, amivel még csili-vili lesz, csak maga a szimulátor marad egy fos, mert ugyebár a grafikai engine lecserélésével ne várjon senki netkód javulást.
Na mindegy már az FPS-ek legtöbbje is ilyen, szar optimalizáltan beta beígért csili-vili grafika, a végeredmény meg egy bugos lószar. Lásd Watch dogs vagy a battlefield 4, amihez most adtak ki egy új patch-et, ami új netkódot tartalmaz, mert az eddigi is dcs szintû fos volt.
Többen vagyunk azon a véleményen, hogy mostani dcs grafikai is bõven elég, csak a netkódot hoznák rendbe, a többi idegesítõ hibával még el is volnánk, mellesleg sok apró hiba könnyen javítható, amit a dcs-t használók közre is adnak, de hogy ezeket miért nem javítják hivatalosan...
A lényeg: leszarom a füvet, netkódot akarunk! Mellesleg elég sok change log-ban olvashattunk, hogy "improved multiplayer" és "improved netcode", de hát én sem hiszek már nekik...
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TS elérhetõséget adjon valaki aki repül, mert nemtok oda se fellépni. THX!
Sõt pár dologban már most lekorozi a mostaniakat.