37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Weblapon a te nevedhez van rendelve az a kód? -
bgabor #14725 Jó lett a zseniális EF2000-et leíró rész! -
sakkay #14724 Ötletek, hogy miért írja ki multinál-invalid serial number!?? -
Köszi a pack-ot, már töltöm is lefelé.
Kicsi hiba ED oldalán:
"if that's okay because I know that it was worth összehoznom this pack was!" -
Szim. történelem - 3.rész. -
ED-re kell várni amíg jóváhagyja, de már él a link!
Várom a hétvégi értékeléseket! 
Azért linkeltem 2x a képeket, mert valamiért este nem jelent meg mind, de már jó az is. Ki érti ezt!?
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.28. 08:58:35 -
Brutál,szerencsére nálam fut rendesen
-
Nálam a linkre bejön az ED oldala, de csak ezt írja: "Element is not found". Törölték volna? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mondom utána nézek mi az orbx. A szám csöppet tátva maradt! 
Milyen gép kell a játszható, zökkenőmentes futáshoz?
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.28. 00:07:36 -
Képek lemaradtak! Már fáradok...
Akkor " DCS_World_Ga-Bika_MODpack " link és közben töltöm felfele! (A link elérhető pár órán belül szerintem!)
Ez az én kedvenc MOD válogatásom kisebb nagyobb változtatásokkal, amivel szebb és élvezhetőbb véleményem szerint a játék!
Tartalmaz grafikai és hang változtatásokat! A célom a minél szebb kinézet lehetőleg fps vesztés nélkül! A telepítése nagyon egyszerű és a menete benne van a tömörített fájlban.
Szabadon tölthető, de szeretném megkérni azokat, akik letöltik, hogy a véleményeket, észrevételeket jelezzék nekem, hogy min kéne változtatni. Ha rendben van akkor meg azért, hogy tudjam megérte összehoznom ezt a pack-ot!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 23:51:54 -
Eszméletlen szép. -
Hamarosan Ga-Bika DCS Mod csomagja!
Néhány kép:
Előtte:
Utána:
Szerintem szuper lett!
Kb olyan, mint FSX-et ORBX nélkül használni!

-
sakkay #14712 Nem értem..ok az A-10 minden működik, enged repülni, de nem engedi a multit. -
ja, ráklikkelni az fontos, anélkül nem megy :) -
sakkay #14710 Na most meg nem enged fel multiba. Mi lehet a gond? Invalid key kod vagy mi... -
sakkay #14709 Megvan
, nem klikkeltem rá. Viszont megoldódott a key kérdés, ugyanazon mappába rakta mindkettőt, és amikor megnyitottam a steamos A-10et, ott volt minden.
-
Frenky #14708 Sziasztok! Beírom ide is, mert a Freetrack topic nem aktív jelenleg, vagy ritkán olvassák. Most tervezem én is a FreeTrack cuccomat és egy kis segítség kellene. Van két kamerám, talán ez jobb hozzá Quickcam-communicate STX Ki kell szednem az IR szűrőt, ha infra LED-et akarok használni - gondolom igen. A másik módszer, hogy sima "piros" ledet használok, de akkor elég sötétben kell használnom, ahogy olvastam pár fórumon is? Mit javasoltok? Készítettem már kétféle vázat is az oldalsó illesztésű 3 pontos és a sapkára szerelhető, szintén 3 pontos/ledes vázat. Melyik a jobb és miért? Milyen IR_LED_et vegyek? Lehet hülye kérdés, de van egy nem használatos IR_es fejhallgatóm, aminek az álló/adó részében van 8 db (elvileg) IR led. Ezek jók lennének? Van előtte egy vörös borítás, amit már eltávolítottam, amikor bekapcsolom látom a 8 ledet vörösen világítani. A tv irányítót meg akkor miért nem látom? Sorry ha egyszerű kérdéseket teszek fel, de mi a külömbség? Az STX-ből nehéz kiszedni az IR filtert? üdv, HUNter -
Hogyhogy nem engedi menteni? -
Musicking #14706 Sziasztok. Hónapok óta nem volt felrakva DCS így szükségem lenne egy kis információra. Jelenleg kb mennyi helyet foglal az alapmodul texturái (dombozat és járművek) és hang komponensei? Ramdisk-es futtatáson gondolkodom így addig nem telepíteném fel amig nincsnek a gépbe a plusz modulok. Köszi az infót.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.27. 19:53:12 -
sakkay #14705 Úgy látom ugyanoda pakolta őket...na mindjárt kiderül. -
sakkay #14704 Na most belekeveredtem. Egy..nem tudom menteni a ede a-10 controlsba a beállításaimat. Mármint megvan de nem tudom elmenteni.
2. ha megkeresem manuálba és átmásolom a steamosba', nem törli le mondjuk a minyó beállításokat az alapra? Ráadásul fogalmam sincs melyik dcs melyik a C meghajtón! Ó hogyaza...
-
Ez is egy hasznos mod... -
Hmm, ebből még akár jópofa dolog is kisülhet.
http://index.hu/tech/2015/03/27/egy_lepessel_kozelebb_a_kezvezerlesu_vr/ -
Minden steames kódot elfogad az ED shop-os DCSW.
Amire érdemes figyelni viszont, hogy a Steam euróban, az ED shop dollárban számol. -
bgabor #14699 Szerintem csak azon éri meg. -
Igazad lehet! Igen,talán most Húsvétkor!
Üdv! -
hát ezt már vesézgettük, kinek mi éri meg jobban...
én nem a steamen kezdtem vásárolni, úgyhogy nekem nem éri meg.
A gond ott van hogy a két rendszer, az ED shop és a Steam nem kompatibilis 100% egymással.
Szóval én megvárom a sima e shopos árleszállítást, biztos lesz ott is hamarosan. -
Akció a STEAM-en!
Érdemes Steam-en vásárolni? -
Az exe-be bele kellett, hogy turkáljanak, hogy a steam-et ne lehessen megkerülni, ha működik a steamen keresztül egymáshoz csatlakozás, akkor a multi modulba is belepiszkáltak, de a controlst nem hiszem, hogy érintené. Annak semmilyen steames vonatkozása nincs. -
sakkay #14694 De ez a két verziónál kompatibilis?
Mondjuk miért nem lenne...köszi, megpróbálom.
-
sakkay #14693 Töszi! -
elmenteni nem tudod?
controlsban amikor a bill-ket állítod, akkor tetszőleges helyre és néven el tudod menteni a teljes controlst (mindent ment és betöltésnél mindent felülír, nem gépenként). -
Felhasználók mappában lesz a nevednél a mentett játékok. Abban a DCS mappa és ott a config/input-ban lesz minden típus! Ott nézz szét... -
sakkay #14689 Gabi melyik file-ot másoljam és honnan a nem steamos verzióból a steamosba? Ja, bill. kiosztásról beszélek. -
http://combatace.com/topic/74957-razbam-dcs-f-15e/ -
Ahhoz képest, hogy ezt a programot az amerikai légierőnek fejlesztették és használják kiképzési célokra, nyilván nem teljesen ugyan ebben a formában, akkor annyira azért nem lehet rossz...