Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy a nem II. VH-s környezetû a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelõ térképet, mert oda való.
Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.
Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert
Még jó hogy a nem II. VH-s környezetû a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelõ térképet, mert oda való.
Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.
Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert "laggháború" van, nem repülés.
szimplán meg menjenek a fenébe...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
FC3
A-10C
BS2 (upgrade-elt)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A dcs-ben jelen pillanatban felmész egy szerverre általában egyedül, mert közülünk nem nagyon repül senki, kispistikék agyatlanul szálnak fel landolnak gurulón, újratöltenek a pálya közepén, rakás barnát helyeznek a briefing-re, sorolohatnám.... ez így csak egy arcade simulator, mellyel néha repülök egyet az a10c-n, hogy nem felejtsem el az eddigieket, és néha SFAL-al vadászkodom, ha már unom az armát 😄
Holnap rápróbálok. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Újratelepítés közben vagyok... Milyen állományokról kell biztonsági másolatot készíteni, hogy ne kelljen újra elvégezni a billentyûzet/joy/grafikai beállításokat elvégezni?
Köszi a válaszokat! 😊
Papa
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ez sem alternatíva jó párunknak, mert pl. orosz csapásmérõ gépet nem lehet benne repülni.
Az igaz hogy a netcode legalább jó.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ez egész olyan lesz így az edge-el, hogy kap egy már most elavult grafikai engine-t, amivel még csili-vili lesz, csak maga a szimulátor marad egy fos, mert ugyebár a grafikai engine lecserélésével ne várjon senki netkód javulást.
Na mindegy már az FPS-ek legtöbbje is ilyen, szar optimalizáltan beta beígért csili-vili grafika, a végeredmény meg egy bugos lószar. Lásd Watch dogs vagy a battlefield 4, amihez most adtak ki egy új patch-et, ami új netkódot tartalmaz, mert az eddigi is dcs szintû fos volt.
Többen vagyunk azon a véleményen, hogy mostani dcs grafikai is bõven elég, csak a netkódot hoznák rendbe, a többi idegesítõ hibával még el is volnánk, mellesleg sok apró hiba könnyen javítható, amit a dcs-t használók közre is adnak, de hogy ezeket miért nem javítják hivatalosan...
A lényeg: leszarom a füvet, netkódot akarunk! Mellesleg elég sok change log-ban olvashattunk, hogy "improved multiplayer" és "improved netcode", de hát én sem hiszek már nekik...
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TS elérhetõséget adjon valaki aki repül, mert nemtok oda se fellépni. THX!
Sõt pár dologban már most lekorozi a mostaniakat.
Csak megvan az a hátránya hogy nem tudja senki, hogy épp mi készül, mit javitanak, vagy épp optimalizálatlan lesz,mert annyira nem látja át a dolgot aki fejleszti mint ha saját motor lenne.
Akár így is lehetne csinálni, és egy engine-t licenszelni alá...vagy nem tudom. Ha összeállnának a hardcore szimesek lenne esélyük sztem összedobni valami értelmeset.
GOOBY, pls
Vagy jön a már jól bejáratott pénzlehúzás, hogy nem sikerül az EDGE motort megcsinálni ezért kiadják külön modulként a DCS-be majd mikor már megvette mindenki akkor kitalálják, hogy mégis megy az EDGE motor és ott is jól kifizetjük a pénzt.
ÉS az sem elképzelhetetlen , hogy kipattan az isteni szikra, hogy az EDGE egy modernebb motor igy az átveszi a DCS world helyét , de a modulok nem kompatibilisek vele igy ujra kiadják õket jó pénzért.
Remélem csak élénk a fantáziám,de ha ez lesz én szóltam 😊
www.smart-bus.hu