Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó az SG fórum motorja...duplának vette az üzenetemet...
Remek!

Még jó hogy a nem II. VH-s környezetû a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelõ térképet, mert oda való.

Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.

Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert
Remek!

Még jó hogy a nem II. VH-s környezetû a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelõ térképet, mert oda való.

Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.

Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert "laggháború" van, nem repülés.

szimplán meg menjenek a fenébe...
DonZorro
Elõrendelhetõ a DORA!!!

LINK

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Molnibalage
Az F-16C gépekre ez nem igaz. Minden másra igen. Mondjuk nehogy azt hidd már, hogy a DCS széria gépeinek is normális FM-je van. Egy olyan szériáról beszéülnk, ahol a rakétáknak FM-je sem volt, most hogy van meg a modellezõ értékekben nincs köszönet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Csak részben DX9-es, a táj még mindig DX5 szinten van. Ha megnézed, akkor semmilyen fényeffekt vagy effekt nincs rajta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Papa01
Ja és nem Steam-es! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
1.2.8 a következõ modulokkal:

FC3
A-10C
BS2 (upgrade-elt)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Cancri55
Lehet, hogy nem csili-vili, de több ezer földi és légi egységet tud kezelni egy dinamikus kampányban, rendszeresen vannak pvp kampányok, melyben átélheted a katonai repülés szépségét, csapatmunkát, rádiózást, központi irányítást, stratégiát építhetsz fel 20 másik szobapilóta közremûködésével... és ennek van igazán szépsége.
A dcs-ben jelen pillanatban felmész egy szerverre általában egyedül, mert közülünk nem nagyon repül senki, kispistikék agyatlanul szálnak fel landolnak gurulón, újratöltenek a pálya közepén, rakás barnát helyeznek a briefing-re, sorolohatnám.... ez így csak egy arcade simulator, mellyel néha repülök egyet az a10c-n, hogy nem felejtsem el az eddigieket, és néha SFAL-al vadászkodom, ha már unom az armát 😄

Milyen verziód volt legutóbb?
Papa01
Nincs mit! 😊 Oké! 😊

whiteskull
Köszi, a privit! 😊

Holnap rápróbálok. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Sziasztok!

Újratelepítés közben vagyok... Milyen állományokról kell biztonsági másolatot készíteni, hogy ne kelljen újra elvégezni a billentyûzet/joy/grafikai beállításokat elvégezni?

Köszi a válaszokat! 😊

Papa

Reaper
Cserébe még szarul is néz ki, meg a repmodell is kb. "hurkapálcára tûzött repülõgépek a vákuumban"...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

kamov sincs a falconban.és nincs CA sem.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szia Bono!

Ez sem alternatíva jó párunknak, mert pl. orosz csapásmérõ gépet nem lehet benne repülni.
Az igaz hogy a netcode legalább jó.
z0ty4
<#eljen><#taps><#integet2>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Igen, köszi, azt már próbáltam és teCCik is, csak ritkán jön össze a netes repülés_M. +még sokat kell tanulnom...

Cancri55
Falcon bms 4.32 és ingyenes.

Hi! Elovastam a mostani kommenteket és azt szeretném kérdezni, hogy AKKOR melyik repszim_nek jó (legjobb) a netkódja, ami grafikailag is elviselhetõ? Én is próbáltam már szinte az összes rep.SZIM_et, jó lenne ismerõsökkel, barátokkal közösen repülni a virtuális légtérben :-) Szép napot.

De most tényleg ki nem szarja le, hogy milyen fû van. Sosem volt jó netkódot hoznák rendbe, mert most jelenleg normális multi missiont nem lehet repülni,fél dinamikus hadjáratokról nem is beszélve. Játszhatatlanul lagol és deszinkronizált a szerver a kliensekkel.

Ez egész olyan lesz így az edge-el, hogy kap egy már most elavult grafikai engine-t, amivel még csili-vili lesz, csak maga a szimulátor marad egy fos, mert ugyebár a grafikai engine lecserélésével ne várjon senki netkód javulást.

Na mindegy már az FPS-ek legtöbbje is ilyen, szar optimalizáltan beta beígért csili-vili grafika, a végeredmény meg egy bugos lószar. Lásd Watch dogs vagy a battlefield 4, amihez most adtak ki egy új patch-et, ami új netkódot tartalmaz, mert az eddigi is dcs szintû fos volt.

Többen vagyunk azon a véleményen, hogy mostani dcs grafikai is bõven elég, csak a netkódot hoznák rendbe, a többi idegesítõ hibával még el is volnánk, mellesleg sok apró hiba könnyen javítható, amit a dcs-t használók közre is adnak, de hogy ezeket miért nem javítják hivatalosan...

A lényeg: leszarom a füvet, netkódot akarunk! Mellesleg elég sok change log-ban olvashattunk, hogy "improved multiplayer" és "improved netcode", de hát én sem hiszek már nekik...

repvez
ugy irták hogy late 2014.
Melyik év végére? 😄

www.smart-bus.hu

GaBika6
Kis kedvcsináló...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Túl szép, hogy igaz legyen... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

PhantomAss
<#hehe>

GOOBY, pls

repvez
Az év végére igérik , ezt a látványt, de kitudja, hogy ez EDGE lesz-e vagy a mostani toldozása.Mindenesetre biztos nem ég ki a fü mert a tenger alulról táplálja.
egyenlõre nem tudom mi lesz vele.nem tudom elérni,hogy a külsõ ip-n keresztül rá lehessen csatlakozni.a portok nyitva vannak,mûködött is,de most nem teszi.kb két hete írtam a supportnak,de mélyen hallgatnak.

macleody
Hé, te meg mit sunnyogsz itt?
GaBika6

Feri,a TS szerverbõl lesz valami?Vagy nem tudtál életet lehelni bele?

Ka-50

Hatalmas<#nevetes1>.

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Cancri55
Ment PÜ!

GaBika6
Újra elkezdtem repülni az A-10C-vel és a sok frissítés után nekem eltûntek a rádiógombok. Mi a 3 rádió neve a beállításoknál?
TS elérhetõséget adjon valaki aki repül, mert nemtok oda se fellépni. THX!

repvez
Pedig jó lenne ha valamelyik cég licencelné és segitené a fejlesztést vagy megtölteni élettel, mert már elég sokmindent tud a motor , ahhoz, hogy el lehessen kezdeni vele valamit.
Sõt pár dologban már most lekorozi a mostaniakat.
GaBika6

GaBika6
Jó meg szép, de nem láttam rá fejlesztést. Mondjuk ez a magamnak fejlesztek is vicc...

Cancri55
Konkurencia: Outerra

Van ott fa elég sok-néha-de persze akárhogy is, jóval újabb a motor mint a dcs alap. Ami 10 éves.

GaBika6
Azért, mert ha ilyen egyszerû lenne biztos azt csinálták volna még több eladásért, de sajnos ez a megoldás nem müxik! <#awink> Az il2 bos-ban már mûködik a fa, de nem erdõrengeteg van gondolom ezért tudták megoldani. A dcs-ben kiveszed a darut és még 1-2 modellt és máris van 15-20 +fps-ed. Sajnos ez a motor sok sebbõl vérzik, de ezt kitárgyaltuk korábban. Mindenképpen új motor kell csak azt meg kell fizetnünk... <#szomoru2>

Hecker007
Hát igen, de a saját motor fejlesztése meg évekbe kerülne, szerintem annak is megvan az oka hogy az EDGE így elhúzódik, valami csak el van cseszve benne, hogy még nem adták ki. Szerintem fõleg optimalizálási gondokkal küzdenek. Volt egy videó linkelve nem is olyan rég, abban is látszott némi röcögés, meg volt ahol csak egymás után készült képeket vágtak be. Azt se értem hogy a mostaniból miért nem szedték ki a talaj alatt hullámzó tengert vagy hogy a fák miért nincsenek modellezve<#idiota>

repvez
Igen azt is a '98-as falcon motor alapján ma már átirták DX9 kompatibilisre és folyamatosan próbálják fejleszteni.
Csak megvan az a hátránya hogy nem tudja senki, hogy épp mi készül, mit javitanak, vagy épp optimalizálatlan lesz,mert annyira nem látja át a dolgot aki fejleszti mint ha saját motor lenne.
Hecker007
A BMS nem így készül? Úgy tudom azt is lelkes szimesek fejlesztgetik valamelyik régebbi motorra.

PhantomAss
a dcs magyar mig 21 is bizonyítja szerintem hogy igenis lehet normális szimet csinálni, csak idõ kell hozzá (és pénz of kórz).
Akár így is lehetne csinálni, és egy engine-t licenszelni alá...vagy nem tudom. Ha összeállnának a hardcore szimesek lenne esélyük sztem összedobni valami értelmeset.

GOOBY, pls

ne adj ötleteket nekik!

Nem nem..nem túl élénk..sajnos én is így látom.<#duma> Hogy rohadnának meg. Bárcsak-Istenem-bárcsak lenne egy, hirtelen a semmibõl megjelenõ konkurencia. Hogy beszopnák a faxt!

repvez
Fõleg úgy, hogy a WW2es játék háza táján sincs minden rendben, mert a FW-190-ees a DCS-ben is megjelenik külön modulként.Pedig ha jól tudom a WW2-es vonal az egy külön rész lett volna.
Vagy jön a már jól bejáratott pénzlehúzás, hogy nem sikerül az EDGE motort megcsinálni ezért kiadják külön modulként a DCS-be majd mikor már megvette mindenki akkor kitalálják, hogy mégis megy az EDGE motor és ott is jól kifizetjük a pénzt.
ÉS az sem elképzelhetetlen , hogy kipattan az isteni szikra, hogy az EDGE egy modernebb motor igy az átveszi a DCS world helyét , de a modulok nem kompatibilisek vele igy ujra kiadják õket jó pénzért.

Remélem csak élénk a fantáziám,de ha ez lesz én szóltam 😊

www.smart-bus.hu

Na ja..én sok videót láttam, na azokon iszonyat brutál.