Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Nem igaz, hogy egyeseknek nincs jobb szórakozása, de akkor leírom utoljára, hogy érthető legyen...

1. A DCS baszik használni a VGA-t. Normál teljesítményen és 50%-kal feljebb húzva 0 FPS változás volt. Az Alan Wake és más újabb játéknál burtálisan reagált az FPS. 50%-os húzásnál az AW cirka 30-40%-ot javult és ha poénból lejebb vettem az alap teljesítmény alá 50%-kal, akkor meg lassult, mint állat. Ezt várja az ember attól, ami használja a VGA-t.

2. A VGA hőmérője valószínűleg szar vagy szar helyen mér vagy maga a VGA szar már , mert 55 fokos hőmérséklet táján nem kellene elszállnia. Ebben mindenki egyetértett. Az automatika nem pörgeti fel 50% közelébe sem nagyon a ventit emiatt auto üzemmódban. Ezen hűtő cserével elvileg talán lehetne segíteni, de mivel a probléma "üzemvitellel" megoldható, ezért még ezzel sem fáradozom jelenleg.

3. A CPU-m tényleg gyenge, de valahogy minden más AAA játéknak elég fullra húzva, de legalább közepes felbontáson full HD-ben. (A gépen anno 1280x1024-es felbontáshoz vettem.) Igen, a DCS erőforrás igényesebb, de azért elvárnám, hogy minimum felbontás esetén ne képregény legyen miközben a kabint és a fákat leszámítva komolyan mondom, hogy a 3rd party Falcon helyszínek már majdnem szebbek nála. A CPU-t sem tudja kihasználni, más leírta, hogy miért.

1+2+3 = A DCS nem elég, hogy erőforrás igényes, de a meglevőket meg használni sem tudja. Remek...

4. A DCS jelen állapotában az itteni kommentek alaján ez borzalmasan rosszul összerakott valami. Ha kevésbé hízelgő akarnék lenni, akkor a rólam eddig lehúzott pénzhez képest meg egy szarkupac. Ez nem azért mondom, mert elvből utálom a sorozatot. Én lennék a legboldogabb, ha működne, a CA és az F-15C* modult is villámsebesen venném meg, ha működne a DCS úgy nagy átlagban. Ehhez képest miről volt szó, csak az elmúlt egy hónapban?

- Töröld manuálisan ezt és ezt és akkor FPS nő. Ja, hogy ilyen "űberjól" megcsináva. Anno a Lock On időkben meg magam - pontosabban asszem L_Viper átküldte - konvertálhattam alacsonyabb bitrátás hangot, hogy ne laggojon rádiózáskor. Valami örök, tényleg "remek munka"...
    - A Szu-25 fő egyik fő fegyvere hol jó hol nem. Próbálj így értelmesen játszani, lásd az érintett kommentjét, aki multis repülés közben tudta meg ezt...
    - A DCS update szétcseszte a MiG-21 modult és el sem inidul. Na, nem mintha nem lenne amúgy is atombugos az itteni kommentek szerint...
    - A mission editor guru is szenved, hogy olyan alap funkció működjön, hogy a kedves AWACS dolgozzon, amikor szeretné. Hát akkor én mire mennék ezzel?
    -Heti szinten GB-os patchek jönnek le, ez a "jól végzett munka" biztos jele...
    - stb...

Ezek összeségében nálam azt jelentik, hogy amíg a DCS ilyen, addig felesleges most új gépet venni, mert a DCS-en kívül minden működik ahogy azt én elvárom egy ilyen teljesítményű géptől. A DCS meg olyan állapotban van, hogy ezért meg minek...

Majd, ha lesz 2.0 és visszajelzés, hogy mi az amit XY konfiggal tud és egyálalán mennyire üzemképes, majd akkor. Maival azonos pénzmagból számottevően erősebb vas rakható majd össze. De majd csak akkor. Addig nézem a Ralfi féle videókat. Addig is leszakadhatnánk a témáról?

*Lehet AG fegyvereket pakolni és használni az F-15C-n? A valóságban tudom, hogy ezt nem csinálták élesben, a gép ettől még képes rá. Ezt modellezték? Ha legalább nincs F-16C, F-15E vagy Hornet, akkor legalább buta bombázni jó lenne egy erőteljes vassal.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.26. 10:55:08