Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Urak!
teamspeak3-al kapcsolatos kérdésem lenne.már futott a szerver a gépemen kb egy hete,teszt jelleggel.nyitva van minden port,mûködött is szépen,rá tudtam csatlakozni androidos mobillal,és más számítógépekkel is.ma reggel viszont nem tudtam rácsatlakozni, és amikor lent a tálcán a jobb alsó sarokban jobb egérgombbal rákattintok a szerver ikonjára,és a "Wan IP"-re viszem a kurzort,nem az ip címet adja ki,hanem ezt a feliratot :"Needs to be requested".hiába kattintgatok a "request" gombra,nem történik semmi.mi lehet a gondja?eddig jól mûködött.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

a mission editorban a többi festés között van azoknak a neve is,amiket bele raktál a játékba.ott tudod kiválasztani.

Hi! Leszedtem az ingyesen DCS World_hez pár gépfestést, de nem tudom, hogy jelenítsem meg a játék alatt. Valaki tudna segíteni. A readme_ben ugyen írják, hogy hova csomagoljam ki, pl.:
"copy this folder to BazarLiveriesTF-51D" vagy
BazarLiveriessu-25tSu-25T HUAF by Mechanist és
BazarWorld extures - Hogy tudom megnézni, repülni ezzel a festéssel?

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
De! Csakhogy le lehet "csatolni" az e-mail címrõl és egy másikhoz hozzáadni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
az sajna pont nem érdekel
amúgy ezt hogy lehet eladni? Mármint úgy értem technikailag...
nem az email címedhez van rendelve a játék?

GOOBY, pls

nekem még mindig eladó az UH-1H modulom,4000Ft-ért

PhantomAss
na végre!!!
köszi az infót, be is vásárolok <#eljen>

GOOBY, pls

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

GaBika6

Hecker007
Hát igen tud villantani érdekes dolgokat.

Isten hozott a DCS univerzumban!

Hecker007
Hát ez az ai hihetetlen, leszálltam szépen, gurulok a parkoló zónába, erre két F16 belém rongyol a semmibõl... (single kampány 1 küldi)

macleody
Ha arra a két piros kapaszkodóra gondolsz, akkor az a katapult kioldója.

LeonSilver
Hogy hol?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egy kérdés: a kamovnál a ciklikus mellett a két piros ,,kallantyú" micsoda?
DE EZ sem semmi szimulátor.bár nem katonai.

<#worship><#worship> nem semmi,az biztos!

Hecker007
Hát nem szarral gurít az biztos o.O

Elképesztõen részletes Ka-50 cockpitot épít egy olasz DCS rajongó.
Ciklikus karról pár kép:

További képek, videó erre

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Borisz80
Kicsit berosdásodtam már, de majd csatlakozok elõbb utóbb.

@gsg16
De van, ott is beszélünk néha a DCS-rõl <#vigyor>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

nincs véletlenül egy falcon topic erre?

Hecker007
Jójó tudom 😄 de nem tudom benne beállítani a G940 rendesen 😞

Cancri55
Az f16 már van.... FALCON BMS!!!! <#hehe><#crazya><#gun><#love11> Ma indul a Balkán kampány, Vampi ugye jössz!!! Este 6 körül a falcon online ts-en találkozunk!

Hecker007
Majd az elsõ akcióban úgy is megveszik páran, én legalábbis valószínû, teljes árat nem fizetek érte annyira nem érdekel a gép.
Ellenben egy F16, F18 jöhetne azokért hajlandó lennék kicsengetni a 40$/db árat 😄

akkor lehet,hogy Te leszel,az egyetlen magyar,aki támogatja ezt az új "fejlesztõ" csapatot?máris utálunk érte!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Na az nagyszerû lenne már csak a két pilótás verzió miatt is.
LeonSilver
Errõl nem tehetsz faterkám! Meg végül is nem bûn az ha valaki megveszi...

GaBika6
Én elõvételben megvettem, persze akkor még minden rendben ment. Kérdeztem korábban is, hogy visszakaphatom-e a pénzem, de sztem esélytelen így nekem meglesz a Mig-21 ami nem baj, csak az új "készítõk" pénzt kaptam tõlem és nem Laci... <#falbav>

LeonSilver
Éss milyen fasza lenne egy F-4 Phantom II is! Igazi igásló volt

Borisz80
Szuper! A sugárhajtású kor veteránjai ismét lõhetik egymást a levegõben! <#taps>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

LeonSilver
Engem érdekel. Egyrész mert jó kis gép volt, másrészt megmarad az a pénzem amit Laci 21-esére tettem félre. Mert azt nem veszem meg, pedig nagyon fasza lesz. De a bõrnyakúak az én pénzembõl (tudom, leszarják) nem gazdagodnak meg.

LeonSilver
Jön a MiG-15 is!

L Viper
Thx <#eljen><#eljen>
Borisz80
Köszi! Ezt kerestem!

Az F-86-hoz talán egy MiG-15-öt is ki kellene adni 😉

@Dumbo
DCS World 1.2.5 - Szu-25T
De már töltöm a 1.2.8-at. Végre 3d-s kabin 😄
Amúgy respect azoknak akik ezzel a "traktorral" tudnak hatékonyan csapástmérni! A Falcon BMS után mintha egy limuzinból visszaülnék egy trabantba. 😄
Ez a Mercury pod-al való célkeresés... persze olyan magasságból ahol biztonságban vagy a MANPAD-októl.
Az orosz feeling megvan 😄

Borisz80
Klikkelgethetõ, kapcsolgatható a kabinja?

Hátha valakit érdekel... F-86 Július

EDe FB link for videJÓ

LeonSilver
Én semmit sem állítottam a trekkirben és tök körbe tudok nézni.

L Viper
LeonSilver
<#taps><#eljen><#eljen>

Az a lényeg, hogy jól repüljön <#nyes>

LeonSilver
Talicskát 😉

a freetrack-ben a tengelyeken lehet állítgatni,hogy jobban hátra forduljon.nem ismerem,de biztos lehet ilyen a track ir-ben is.

Mit tolsz?

Borisz80
Arról beszélek, hogy ha hátra akarok nézni, vagy balra lefelé a panelra akkor ne akadjon meg a pilóta feje, mert le van korlátozva a max fejfordítás szöge.
Nekem még az 1.2.6 verzió van meg. Lassan majd lejön az 1.2.8 is (sajnos lassú a net), de addig is repkedek, és iszonyat zavaró trackIR-el ez a nézet korlátozás.

alt+c,aztán egér.

Ka-50

Borisz80
Hogyan lehet azt beállítani hogy a kabinban korlátlanul tudjam mozgatni a fejemet?
Az FC-ben valahogy meglehetett oldani, de már nem emlékszem.