Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Hogy milyen erők hatnak, a valóságban és itt, abban teljesen igazad van. Ez hamis érzet, és sok helyzetben teljesen más mint mozgó gépben (én is repültem, nem is kell ezen sokat magyarázni). De hogy az agyad mit minek hisz el, az másik dolog :) Biztos láttad te is az Ocolus-os videókat, amikor a hullámvasút demóval szívatják a szerencsétleneket. Szenzációsak. Az ocolus legnagyobb előnye, hogy úgy mutat neked valós 3D képet, hogy a fejmozgást pontosan követi a kijelzett kép. Nincs az a trackIR csalás, hogy a fej picit mozdul, a kamera sokat. Ráadásul hiába van még kicsit búvárszemüveg feeling, a látómezőt sokkal jobban lefedi mint egy normál monitor. És ettől nagyon természetesnek érzed, az agyad simán elhiszi, hogy te nem egy monitort nézel, hanem egy kis világba csöppentél bele. És ha az még mozog is, akkor csak erősebb lesz az illúzió. Akkor is ha néha nem pont úgy érzed a mozgást ahogy kellene.

Ami a nagy szimulátorokat illeti, próbáltam én is már pár fajtát, olyat is aminél egy félgömbben vetíti köréd a tájat, full kiépített kabinnal. Nagyon jók. Viszont nem 3D és nem látsz hátrafelé. Ezeket sokkal fontosabbnak érzem, mint a 180 fokos látómezőt.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.23. 19:08:33