Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A kalóz win nem lesz legális frissiteni lehet rá,de attól még nem lesz jogtiszta.Gondolom olyan mint a mostani 30 napos regisztrációs korlát csak ittlehet ez 1 év. Bár azt sem értem ha egy nem jogtiszta szoftvert egy jógtisztával áttelepitem akkor az hogyan lesz illegális? vagy ha a feltört OS a hivatalos oldalról frissül akkor az legálisnak hiszi tehát simán megy a telepits is jogtisztán .
Amugy olyat is olvastam, hogy lehet ingyen lesz csak éves dija lesz , mivel nem termékként hanem szolgáltatásként tekintik ezentul a win10-et.
Az meg megint elgondolkodtató, hogy nem biztos, hogy véletlenül kerül bele a cotana személyes aszisztens ,meg a biometrikus azonositás és egyéb naplózó dolgok, hogy épp merre jársz és mit csinálsz. ebből lehet többet kaszálnak, mintha egyszer kifizetnéd a win árát. Gondolj be ha a FB ingyenes akkor miből gazdagodott meg a csávó?