Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én API-k szintjén nem tudok programozni, nekem az már túl hardcore. Én kénytelen vagyok a cikkeknek hinni, amiket olvasok :) De nem egyszerű :) Amikor 2014-ben bejelentették a Dx12-t akkor írták, hogy a fejlesztés a Mantle előtt elkezdődött, és a Microsoft mellett az AMD az NVidia és Qualcomm is be voltak vonva. Az AMDs faszi erre nem emlékezett pontosan, csak hogy a Mantle-t megosztották az első naptól kezdve a Microsofttal is, és sok dolog hasonló. Az Nvidiás faszi meg azon elmélkedik, hogy az AMD csak azért dobta ki a mantle-t fél évvel előttük, hogy ideiglenesen legyen kis piaci előnyük, mondhassák amíg a dx12 megjelenik, hogy övék a legjobb. Szóval nem kell félteni egyiket sem, ha a szarkavarásról van szó, csak győzzön eligazodni az ember. :)
Az meg, hogy a Win10 miért lesz ingyenes, és hogy mennyit vet latba a dx12 piac (konzoloknál qrvamindegy lenne), azt az Ms-en kívül senki nem tudja szerintem. Már mobiloknál szó volt róla, hogy a Ms az oprendszert egyre inkább csak szolgáltatásként képzeli el. Ha ingyenes az oprendszer, akkor az online boltban előbb veszel kis alkalmazásokat, mint lopott szoftverre (mint az androidhoz vagy apple-hoz). De ez már régóta téma náluk, ha nem lenne ennyi kalóz windows az otthonokban, akkor lehet, hogy a cégek is inkább más szoftvereket használnának, ezért lehet pl simán frissíteni bármilyen windowst, nem ellenőriz semmilyan serialt meg jogosultságot a frissítéseknél.
Itt a dx12-es cikk egyébként:
http://techreport.com/review/26239/a-closer-look-at-directx-12