Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Természetesen nem az alapja, ezt nem is állítottam. Az AMD csupán meghallgatta (más ezt nem tette) a fejlesztők igényeit, és reagált rá, ennek az eredménye a Mantle. Az, hogy az MS 2011 óta fejlesztené a DX12-t abban a formában ahogy írod, nem tudom mennyire "igaz", és mennyire marketing. (a dátum) Ha így lett volna, akkor kétlem, hogy a fejlesztők a legkisebb láncszemhez fordultak volna "segítségért", és borultak volna egymás nyakába... (pl EA-AMD), sőt akkor valószínűleg az NV kártyák többsége sem csak a Tier1-s szintet támogatná... ÍME

Egyébként pedig a DX12 nagyon hasonlít a Mantle-re... :) ÍME

Összességében nekem az jön le az elmúlt 1-2 év történéseiből, hogy az AMD azzal próbált kitörni a sarokba szorított helyzetéből (DX korlát, "felesleges" fejlesztések), hogy előre menekült, és ez alaposan felkavarta az állóvizet, ennek köszönhető ez a hirtelen megugrás.

Gondoltad volna, hogy egyszer az MS olyan szituba keveredjen, hogy gyakorlatilag ingyen osztogassa a legújabb windost? Én nem, és kétlem, hogy ezt tervezték volna... :) Ennek pedig a VULCAN érkezése alaposan megágyazott... :)

Szóval a jelenlegi ígéretes helyzet kialakulásában vastagon benne van az AMD keze, ami egy ilyen (többiekhez képest) kis cégtől nem rossz szerintem. :)