Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Ezt teszteltem a minap és valami gebasz van a DCS-ben az AF-el(vagy pont így jó), mert a játékban nem tudsz állítani az ok, de a driverben állítottam 2x,4x,8x és 16x-ost, de a távoli tájak részletessége nem változott a nagyobb szorzóra állítástól. Mindig ugyanaz a részletességű talajtextúra volt. Azt hozzá kell tennem, bőven részletgazdag volt igen messzire lévő talajtextúra is és egyáltalán nem volt elmosódva kikapcsolt AF-el.

Azt meg nem kell mondanom, hogy természetesen FPS visszaesés volt 8x és 16x-os AF-el, de a távolabbi táj nem lett részletgazdagabb. Így most a driverben alkalmazás vezéreltre állítottam az Aniso Filteringet és sokat javított az átlag FPS-en.

Aki akarja próbálja ki. Azt hozzáteszem én 4096x4096-os(gyári 2048x2048-as) talajtextúrát használok a DCS-ben.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.12. 21:44:40