Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Egy véletlenszerűen elszállogató, vagy csak folyamatos ügyeskedéssel működő VGA már hogyne lenne szűk keresztmetszet?
Mondom, a DCS FPS-e teljesen indifferens attól, hogy alap értékekkel van vagy 50%-kal felhúzva. Ott, ahol 50 FPS van, ott is NULLA FPS eltérést adott. Azt lehet, hogy megérezné, ha lejebb húznám poénból a VGA-t sokkal, de annak mi értelme? Az Alan Wake meg 10-20 MHz-es odébbhúzásra is reagált FPS-ben. Mérhetően, reprodukálhatóan. Nem véletlenszerűen száll el.
Én drukkolok neked, hogy tudjál végre rendesen játszani a DCS-el, mert tudom, hogy szenvedélyesen érdekel mind a repülés, mind a haditechnika, illetve a szimulátorok, és tényleg rossz nézni, hogy vergődsz egy papíron amúgy nem is rossz konfiggal. Tényleg csak azért b@szogatlak folyamatosan, hogy vagy csináld/csináltasd meg, vagy szerezz be egy másikat, mert szerintem már mindenki kezd kifogyni a konstruktív ötletekből.
Ezzel a géppel nem fogok, ez már fix. És nem azért, mert a gép lenne harmatgyenge. Igen, nem a világ legerősebb konfigja, de azért érdekes módon nagyon durva és új AAA játékok is mennek rajta fullra húzva full HD-ban, de ez a lassan ezeréves fércelgetett valami meg nem. A DCS World jelen állapotágyban sajnos nem alkalmas ezen a gépen való játékra. Úgy nem lehet játszni, hogy berepülő valami zizis objektum fölé és a játék hirtelen átmegy diavetítésbe. Keszekusza 3D modellek - ezt is most kell megtudnom - pocsék particle effektek (lásd CBU és képregény hatást) és még magas FPS esetén is mikrolaggok. Ahhoz képest, hohy milyen drága a sok modoul hozzá annak fényében ez nálam tolerálhatatlan. Ezért nem vettem meg egyetlen modult sem még. Ha A DCS World 2.0 nem javítják ki ezeket a hibűkat, akkor nálam ED megy le a klotyón. Nekem eddig tartott a türelmem. A nagy semmiért vetettek meg velem eddig két modult...
Várom a 2.0-át és a teszteredményket. Ezzel a konfiggal becsatlakoznom és megtanulni multiba semmi értelme, más szórakozását vágnám csak tönkre. Addig legalább végigtolhatom a Dragon Age szériát és ahogy a ED-t ismerem határidő terén a végén még belefér a Baldur's Gate és a Planescape torment is.. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.12. 20:57:00