Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Kicsit tesztelgettem még. Félig én voltam a hülye. Az Alan Wake-nél azért nem láttam hatását a húzsának, mert eleve 40-60 FPS között futott. A gyári alapérték és korlátozás között 10% FPS eltérés volt, de maxra húzva az alaphoz képest cirka +20%-ot kaptam. Poénból lehúztam 300 MHz tájára is. Na, ott képregény lett a 40-60 FPS-es játék. Tiszta sor, reagál rá.
Ellenben a DCS meg telibeszarja, hogy mit csinálok. Tehát a CPU a szűk keresztmetszet nála vagy a RAM vagy bármi más.
A CPU-hoz hozzá sem nyúlok, a VGA GPU órajelét álítgattam.
Csak akkor ezek után eltöpreng az ember, hogy ha veszek új gépet, akkor mi a frászkarika kerüljön bele. Ha a DCS 2.0 örökli ennek a hülyeségeit, akkor nincs mit tenni. A sokmagos procit nem tudja kezelni, a kevés magos meg kevés neki. Zseniális...