Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Bögyörő
    #1430
    Vannak olyan müszerek amik a valóságban is alkalmaznak több gépben, pl HSI, VSI, mühorizont, magasságmérő, rádiók, besugárzásjelző. Az F-18 az eléggé különbözik müszerezettég terén, de azért minha lenne egy két müszer itt is ami ugyan az mint az A-10ben, VSI, RWR, magasságmérő, legalábbis képek alapján nekem úgy tünt. A szimulátorban szerintem sokkal könnyebb a helyzet, mert sokkal több minden használható némi modositás után.
    A következő gépről még semmi hivatalos infó nincs? Épp nézegettem Sanyo kollega oldalát ahol a Ka-50 netes megjelenése után már nemsokkal képek is voltak fent az A-10-ről, még az első patch és a DVD megjelenése előtt. Most nem értem mi ez a titkolózás, ha már biztos hogy egy merevszárnyu amerikai gép lessz akkor már biztos hogy mi lessz a következő csak nem mondják el.
    Azt nem tudjátok hogy minden fegyvert betettek a szimbe amit az A-10re lehett aggatni, vagy akadnak még más fegyverek vagy egyébb cucc ami a valóságban igen de a szimben nincs benne.