Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Frenky
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Sokat olvastam már a FacetrackNOIR progiról, próbáltam is már, de soha nem jött össze, hogy használni is tudjam a DCS_hez. Leírná valaki részletesen, hogy mit hogyan kell csinálni, ahhoz, hogy normálisan működjön amikor játszom a DCS_vel? Arra gondolok, hogy ugye felteszem az alap programot, aztán mit hogyan, melyik kimenet és a lényeg, a DCS_ben mit kell beállítani és hol?! Nincs LED_es cuccom, elvileg nélküle is működnie kell, ezt írták a honlapon.? Van egy Logitech communicate STX webkamerám, nem mai darab, de anno jónak számított. Egyenlőre szeretném kipróbálni DCS alatt LED és más cuccok nélkül, ha persze lehetséges, aztán majd valamikor beszerzek egy normális eszközt. A fórumokban olvastam, hogy LED_ek nélkül elég sassú lehet, de megoldható. Amennyiben van más program ami jobb és CSAK egy webkamera kell, természetesen az is érdekel! Team Speak-en is megbeszélhetnénk, ha segítene valaki elmagyarázni, talán jobban menne az okítás... Üdv, HUNter/Frenky
    Ezen a videón is műXik: FaceTrackNoIR Bemutató1
    Ez lenne a szoftver: FaceTrackNoIR Letöltés