Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Legközelebb elolvasom 2x mit írok <#smile>#smile>
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez volt a probléma az AutoLS ki volt kapcsolva a profilban az LS Time meg 0 alapértelmezettben vagy is minden 0.
Repvez: Igen ezzel a résszel nem volt gond, csak nem volt szerencsétlen célravezetve elég ideig így csak kb leesett a közelben.
Leon77: Nem mondod?<#idiota>#idiota> Egyébként lehet dobni lézerirányítás nélkül is, profilban is alapból CCIP-n van az meg tudtommal az unguided bombadobáláshoz kell.
Mi volt látható abban a videóban ?
Igy ha befogtad a célt és a lézert is bekapcsoltad akkor a kioldógombot folyamatosan nyomvatartva a HUD on a függöleges oldási szálon látsz egy kis kerestcsikot ez folyamatosan fog lefelé haladni ennek a csiknak a gép szimbolikáját jelzõ ikonnal való egyezésekor old a rendszer .
Legalábbis falconBMS-ben igy megy , gondolom itt is ugyan az a rendszer van mint minden amcsi technikán.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindjárt megnézem, hogy készítettem-e róla oktatóanyagot.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Próbálom A10C-nél ezt a CCRP-s irányított bomba rendszert, de hiába célzom be amit ki szeretnék dobni, sose oda esik a bomba (GBU-12) ahova céloztam, ha átrepülök a teherautó felett akkor látszik hogy pontosan be van célozva végig rajta áll a célkereszt. Elõször azt gondoltam biztos alacsonyan vagyok és túl gyorsan megyek, felmásztam 15k-ra és 200-al kezdtem neki a dobásnak ami azt eredményezte hogy még arrébb esett mint 8k-ról 250 körüli sebességgel.
Mit csinálok rosszul?
Csak hogy nem mondjátok, hogy elhúztam a mézesmadzagot:
Természetesen ebben a virtuális hadjáratban a NATO is bekapcsolódott az eseményekbe a végeredmény pedig végül az lett, hogy Orosz haderõ Észak-Krímig kitakarította a NATO és a Ukrán hadsereget. Folytatás csak azért nem lett, mert kijött az Flaming Cliffs 2 pont 5 éve és sajnos törölték a Krími félszigetet sajnos...
Hát ezt akkor nem gondoltuk volna.
Az már nem is merem mondani, hogy azóta lejátszottuk a Grúz incidenst is...

Nem mintha lenne értelme vele bombázni mert azt sincs csak már furdal a kíváncsiság.
Ettõl függetlenül az a szar leatherneck vagy mi elmehet a búsbüdös picsába. EDével az élen.
Végre lett volna valami ami legalább picit érdekel, erre még ezzel is hogyan bánnak a "társak" meg az ED is. Szarjanak sünt és kenjék hajukra az egészet... Micsoda mázli, hogy egy petákot sem adtam ki az A-10C óta semmire...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ka-50
Ka-50
"Az 59-es ts szerver elõszobába nincs jelszó. Az ip a következõ:vwt3.hu
Ha ott vagy, valaki észre vesz, Õ majd behúz valamelyik csatornára, mert azok már jelszavasak.
Sok sikert!"
------------------------------------
Shifty, Próbáltam belépni, de "Enter Server Password:" - öt ír, azaz az elõszobába sem tudtam fellépni. <#nemtudom>#nemtudom>
Az összes fegyver 3D modelljeit is átadtam. Mindegyik mûködik is a 21-el. Pluszba mindegyik AFM-et kapott.
Ahhoz hogy bármit is kiadjak szerzõdés kell ED-vel ismét.
Viszont azt eddig is tudtuk, hogy az ED mennyire orientált cég, "kiadják a szart, utólagosan el nevezik openbeta-nak". Szóval nekem az ED már qrvára nem érdekel, szerintem a DCS-nek amúgy is annyi, mert ebben a formában szerintem nem fog sokáig menni(adok neki 2-3 évet), nézzétek meg mennyi ember van multiplayerben...
Az EDGE hiába jön ki, már elavult a látott videók és képek alapján. Szerintem a mostani grafikai is bõven elég, egy két javított textúra pack-el és 100 ezer forintos vga sem kell hozzá, bõven elmegy FullHD-ben max grafikán.
Laci!
Nagyon sajnálom, hogy megtörtént az amire senki nem számított, de gondolom te sem.
Nagyon köszönjük az eddigi munkásságodat, melyek gyümölcseit máig használjuk a DCS Wolrd-ben, mint pl. UB-13, UB-32 és B-20-as rakéta konténerek, mert az ED mái napig a lockon 1.0-s modelleket használja...szánalmas.
Kitartást és sok erõt kívánok neked!
<#worship>#worship>
59th_Wittman
ED részérõl pozitívumként értékelném, ha felajánlanák megvételre Laci modelljeit és betennék a DCS-be - mármint azokat amikrõl nem volt kénytelen lemondani a MiG-21-vel együtt.
Mi történne, ha te is kiadnál egy „...x...” szintû Mig-21 a DCS world-hõz? Lehet, hogy nem az lenne, ami az eredeti terv volt, de mégis más lenne a te fejlesztésed, mint amit a „másik csapat fog kiadni fejleszteni. Aztán a felhasználók eldöntik melyikre van igényük.
Lenne erre lehetõséged?
Tényleg, van arra lehetõség, hogy akár két különbözõ fejlesztésû, de azonos típusú madár kerüljön a DCS-be?
Ez elég volt ahhoz, hogy a hozzászólás törölve legyen. Szerintem ezek a moderátorok ott már bizonyosan paranoiásak <#eplus2>#eplus2>
Errõl volt szó:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2008769#post2008769

Ka-50
Ha jól emlékszem ezt Te kezdted feljavítani majd Rudel az ex bõrnyakú tengerészgyalogos folytatta. Cobra, aki a legtöbbet hallatja a hangját, megint csak "mûvészkedéssel" emelte a színvonalat.
Én úgy gondolom, hogy az alapokat Te szolgáltattad az FC2-bõl átemelt fülkével és külsõ modellel. A repmodell biztos egy komoly rész a C++ dolgaival, (ugye ez FC2-ben csak lua és F-16-ra ráhúzott cucc volt), de az összes többi "Aztán majd amit nem tudnak megcsinálni" dolog sehol sem lenne a Te, FC2-ben már létezõ munkáid nélkül.
Õk ketten, Rudel és Cobra, szerintem nem sok hozzáadott értéket képviselnek. Ha mindent a legelejérõl kedték volna, mint Te, akkor még most is csak a "rajzolgatásnál" tartanának.
Most szebb lett a 3D modell kívül és belül, de ha a régi FC2 fülkét és külsõ modellt egy az egyben "valakik" átültetnék DCSW/FC3 alapra, FC3-SFM repmodellel, akkor szerintem már attól sokan "elcsöppennének" 😄 Ráadásul kapásból tudnék 3-4 nevet akik ezt röpke 1-2 hét alatt produkálni tudnák. Persze nem lenne hozzá A-10C AFM szintû repmodell, de akkor is "élvezeti érték" növelõ "mod" lenne.
*
*
*
De eszembe ötlött egy másik "hasonlat": nyílt titok, hogy Blaze és a VirtualThunderBirds csapata fogták az Aerosoft F-16 3D modelljét és fülkéjét, kiemelték az FSX-bõl 3DMAX-ba, feltuningolták a poligonokat, hozzácsaptak létrát, hajtómûtakarót, fékernyõt, biztosító szalagokat wingflexet és minden mást mi szem-szájnak ingere, - és hiába mondják, hogy az már az Õ modelljük - a valóságban nagyon is jól tudják, hogy az sosem lesz az Övék. Az Aerosoft persze simán beperelhetné Õket, (pláne ha pénzt akarnának csinálni a "plágiumból" de mégsem annyira hülyék és pofátlanok, hogy tényleg kiadják azt amit csak maguknak hazudnak-hisznek, mert a a valóságban nagyon is jól tudják, hogy nem az Övék a dicsõség.
Ezért többnyire csak "saját használatra" szánt cuccról beszélnek.
Ez azért kísértetiesen emlékeztet a Te ügyedre Laci, azzal a különbséggel, hogy Neked még szerzõdésed is volt róla. - csak hogy tudják mihez tartani magukat 😞
Shifty-vel pedig nem értek egyet. Jó emberek és gazemberek a világ minden pontján léteznek. Viszont, ha csak magyar a csapat akkor sokkal egyszerûbben lehet rendezni a hasonló szerzõi, jogi és tulajdoni ügyeket. Pláne, ha szerzõdés is van róla. Szerintem Laci sajnos ott vesztette el az ügyet, hogy valóban nincs értelme - anyagilag totális csõd lenne - egy nemzetközi jogi hercehurca, még akkor is ha szinte biztos, hogy az egész az Õ javára dõlt volna el.
Ja, Laci mikor jár le majd az NDA 3 éved ? Mostantól 3 évre?, vagy már 2015 nyarán letelik majd a 3 év ?
kb. 1 hónapja már írtam, hogy nem sok választásom volt a 21-es jövõjét illetõen.
A lehetõségek ezek voltak:
1.) Nem hagyom magam, kirugom az egész brigádot a francba, jogi útra terelem a dologt, de ekkor az eddigi munkáikat viszik magukkal. Igaz, sokmindent nem tudnak vele kezdeni, de nem akarnak engedni a "követeléseikbõl". Kereshetnék új embereket, de ekkor még legalább 1-1.5év kellene, hogy a jelenlegi szintet elérjük egy új csapattal, és még ekkor sem biztos a kiadás. Ha nincs kiadás akkor az indiegogos 15k$-n kívül az eddig pluszba ráfordított kb 9.5k$-t is bukom. + még legalább 10k$ kellene a további fejlesztésre. De ez valószínû annyira megemelné a DCS:MiG-21 kiadási árát, hogy nem venné senki. Hab a tortán, hogy emellett 2év meló, plusz rengeteg egyéb bevételi forrás és a jövõbeni projectek (MiG-23, Su-22) is mennek a levesbe.
2.) Átadom nekik a projectet, jogokat, a kiadást, magyarul a céget nekik, ergo kivásárolnak és viszik tovább más névvel a projectet. De ehhez elég sok pénzt kellene nekik összeszedni... Ha csak azt számoljuk, hogy az én részemrõl kb 4800 munkaóra van benne, amit még ha a Magyar hasonló netto órabérrel szorzunk be elég tetemes pénz jön ki. Illetve hiába veszik meg a nevet, ez nem pótolja a DCS-ben megszerzett hosszú évek tapasztalatait, ED-s kapcsolatokat stb... Ekkor elég nagy esély van a DCS:MiG-21 kiadására, de ekkor is bukom az elõzetesen tervezett bevételeket.
3.) Bukom az eddigi 9.5k$-t, 2év melót stb... az Indigegogo's pre-orderesek visszakapják a pénzüket. De sajnos ezzel együtt nem lesz kiadva a '21-es, sem késõbb a MiG-23, SZU-22 sem.
Mint láthatjátok én mindenképpen bukok rajta, de legalább a 21-es valamikor ki lesz adva. Aztán majd amit nem tudnak megcsinálni (szerintem sok ilyen rész lesz) majd "valaki, akit én nem is ismerek :-)" kiadja free modként.. :-)
Másrészrõl szerintem a Leatherneck a kiadást mindenképpen el fogja tolni kb õszre, mert attól, hogy remek grafikus pld Cobra, halvány lila gõze nincs, hogy néz ki a DCS struktúrája, stb... Ugyanez igaz Novak-ra is. Attól hogy valaki az életben MiG-21-et repül nem biztos, hogy a DCS moddolásához, az egész kód, textura, 3D összerakását meg tudja valósítani... Jön még kutyára teherautó.
Most elsõ sorban megvárom, hogy hogyan alakulnak a dolgaik, aztán ha nem nagyon megy nekik (50%-nál nagyobb az esély erre szerintem), keresek egy befektetõt és kivásárlom a részüket, aztán kiadom én...
"Azonnal ki kell vágni piratera! Még most ebben az állapotában is és késõbb amikor megjelenik szintén."
- Erre csak azt tudom mondani, hogy nem így müködik az egész. Ezt pld. Hungaro is meg tudja erõsíteni. A 3rd party developereknek jelenleg kb 2-3 verzióval újabb DSCW alá fejlesztenek, ráadásul az adott modul pld. DSC:MiG-21 futatásához kell ED developer környezete ami online szerveren van. Ha nincs a szerverhez hozzáférésed, nem tudod futtatni a modult. Tehát maga a modul "mezei" publikus DCSW alatt el sem indul. Hiába kerülne ki a full mod, semmit nem tudnál vele kezdeni.
Egy autófeltörést, laptop lopást kellene helyszíneltetni rendõrökkel és egy feljelentés ismeretlen tettes ellen...
www.smart-bus.hu