Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Próbálom A10C-nél ezt a CCRP-s irányított bomba rendszert, de hiába célzom be amit ki szeretnék dobni, sose oda esik a bomba (GBU-12) ahova céloztam, ha átrepülök a teherautó felett akkor látszik hogy pontosan be van célozva végig rajta áll a célkereszt. Elõször azt gondoltam biztos alacsonyan vagyok és túl gyorsan megyek, felmásztam 15k-ra és 200-al kezdtem neki a dobásnak ami azt eredményezte hogy még arrébb esett mint 8k-ról 250 körüli sebességgel.
Mit csinálok rosszul?
Csak hogy nem mondjátok, hogy elhúztam a mézesmadzagot:
Természetesen ebben a virtuális hadjáratban a NATO is bekapcsolódott az eseményekbe a végeredmény pedig végül az lett, hogy Orosz haderõ Észak-Krímig kitakarította a NATO és a Ukrán hadsereget. Folytatás csak azért nem lett, mert kijött az Flaming Cliffs 2 pont 5 éve és sajnos törölték a Krími félszigetet sajnos...
Hát ezt akkor nem gondoltuk volna.
Az már nem is merem mondani, hogy azóta lejátszottuk a Grúz incidenst is...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem mintha lenne értelme vele bombázni mert azt sincs csak már furdal a kíváncsiság.
Ettõl függetlenül az a szar leatherneck vagy mi elmehet a búsbüdös picsába. EDével az élen.
Végre lett volna valami ami legalább picit érdekel, erre még ezzel is hogyan bánnak a "társak" meg az ED is. Szarjanak sünt és kenjék hajukra az egészet... Micsoda mázli, hogy egy petákot sem adtam ki az A-10C óta semmire...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ka-50
Ka-50
"Az 59-es ts szerver elõszobába nincs jelszó. Az ip a következõ:vwt3.hu
Ha ott vagy, valaki észre vesz, Õ majd behúz valamelyik csatornára, mert azok már jelszavasak.
Sok sikert!"
------------------------------------
Shifty, Próbáltam belépni, de "Enter Server Password:" - öt ír, azaz az elõszobába sem tudtam fellépni. <#nemtudom>#nemtudom>
Az összes fegyver 3D modelljeit is átadtam. Mindegyik mûködik is a 21-el. Pluszba mindegyik AFM-et kapott.
Ahhoz hogy bármit is kiadjak szerzõdés kell ED-vel ismét.
Viszont azt eddig is tudtuk, hogy az ED mennyire orientált cég, "kiadják a szart, utólagosan el nevezik openbeta-nak". Szóval nekem az ED már qrvára nem érdekel, szerintem a DCS-nek amúgy is annyi, mert ebben a formában szerintem nem fog sokáig menni(adok neki 2-3 évet), nézzétek meg mennyi ember van multiplayerben...
Az EDGE hiába jön ki, már elavult a látott videók és képek alapján. Szerintem a mostani grafikai is bõven elég, egy két javított textúra pack-el és 100 ezer forintos vga sem kell hozzá, bõven elmegy FullHD-ben max grafikán.
Laci!
Nagyon sajnálom, hogy megtörtént az amire senki nem számított, de gondolom te sem.
Nagyon köszönjük az eddigi munkásságodat, melyek gyümölcseit máig használjuk a DCS Wolrd-ben, mint pl. UB-13, UB-32 és B-20-as rakéta konténerek, mert az ED mái napig a lockon 1.0-s modelleket használja...szánalmas.
Kitartást és sok erõt kívánok neked!
<#worship>#worship>
59th_Wittman
ED részérõl pozitívumként értékelném, ha felajánlanák megvételre Laci modelljeit és betennék a DCS-be - mármint azokat amikrõl nem volt kénytelen lemondani a MiG-21-vel együtt.
Mi történne, ha te is kiadnál egy „...x...” szintû Mig-21 a DCS world-hõz? Lehet, hogy nem az lenne, ami az eredeti terv volt, de mégis más lenne a te fejlesztésed, mint amit a „másik csapat fog kiadni fejleszteni. Aztán a felhasználók eldöntik melyikre van igényük.
Lenne erre lehetõséged?
Tényleg, van arra lehetõség, hogy akár két különbözõ fejlesztésû, de azonos típusú madár kerüljön a DCS-be?
Ez elég volt ahhoz, hogy a hozzászólás törölve legyen. Szerintem ezek a moderátorok ott már bizonyosan paranoiásak <#eplus2>#eplus2>
Errõl volt szó:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2008769#post2008769

Ka-50
Ha jól emlékszem ezt Te kezdted feljavítani majd Rudel az ex bõrnyakú tengerészgyalogos folytatta. Cobra, aki a legtöbbet hallatja a hangját, megint csak "mûvészkedéssel" emelte a színvonalat.
Én úgy gondolom, hogy az alapokat Te szolgáltattad az FC2-bõl átemelt fülkével és külsõ modellel. A repmodell biztos egy komoly rész a C++ dolgaival, (ugye ez FC2-ben csak lua és F-16-ra ráhúzott cucc volt), de az összes többi "Aztán majd amit nem tudnak megcsinálni" dolog sehol sem lenne a Te, FC2-ben már létezõ munkáid nélkül.
Õk ketten, Rudel és Cobra, szerintem nem sok hozzáadott értéket képviselnek. Ha mindent a legelejérõl kedték volna, mint Te, akkor még most is csak a "rajzolgatásnál" tartanának.
Most szebb lett a 3D modell kívül és belül, de ha a régi FC2 fülkét és külsõ modellt egy az egyben "valakik" átültetnék DCSW/FC3 alapra, FC3-SFM repmodellel, akkor szerintem már attól sokan "elcsöppennének" 😄 Ráadásul kapásból tudnék 3-4 nevet akik ezt röpke 1-2 hét alatt produkálni tudnák. Persze nem lenne hozzá A-10C AFM szintû repmodell, de akkor is "élvezeti érték" növelõ "mod" lenne.
*
*
*
De eszembe ötlött egy másik "hasonlat": nyílt titok, hogy Blaze és a VirtualThunderBirds csapata fogták az Aerosoft F-16 3D modelljét és fülkéjét, kiemelték az FSX-bõl 3DMAX-ba, feltuningolták a poligonokat, hozzácsaptak létrát, hajtómûtakarót, fékernyõt, biztosító szalagokat wingflexet és minden mást mi szem-szájnak ingere, - és hiába mondják, hogy az már az Õ modelljük - a valóságban nagyon is jól tudják, hogy az sosem lesz az Övék. Az Aerosoft persze simán beperelhetné Õket, (pláne ha pénzt akarnának csinálni a "plágiumból" de mégsem annyira hülyék és pofátlanok, hogy tényleg kiadják azt amit csak maguknak hazudnak-hisznek, mert a a valóságban nagyon is jól tudják, hogy nem az Övék a dicsõség.
Ezért többnyire csak "saját használatra" szánt cuccról beszélnek.
Ez azért kísértetiesen emlékeztet a Te ügyedre Laci, azzal a különbséggel, hogy Neked még szerzõdésed is volt róla. - csak hogy tudják mihez tartani magukat 😞
Shifty-vel pedig nem értek egyet. Jó emberek és gazemberek a világ minden pontján léteznek. Viszont, ha csak magyar a csapat akkor sokkal egyszerûbben lehet rendezni a hasonló szerzõi, jogi és tulajdoni ügyeket. Pláne, ha szerzõdés is van róla. Szerintem Laci sajnos ott vesztette el az ügyet, hogy valóban nincs értelme - anyagilag totális csõd lenne - egy nemzetközi jogi hercehurca, még akkor is ha szinte biztos, hogy az egész az Õ javára dõlt volna el.
Ja, Laci mikor jár le majd az NDA 3 éved ? Mostantól 3 évre?, vagy már 2015 nyarán letelik majd a 3 év ?
kb. 1 hónapja már írtam, hogy nem sok választásom volt a 21-es jövõjét illetõen.
A lehetõségek ezek voltak:
1.) Nem hagyom magam, kirugom az egész brigádot a francba, jogi útra terelem a dologt, de ekkor az eddigi munkáikat viszik magukkal. Igaz, sokmindent nem tudnak vele kezdeni, de nem akarnak engedni a "követeléseikbõl". Kereshetnék új embereket, de ekkor még legalább 1-1.5év kellene, hogy a jelenlegi szintet elérjük egy új csapattal, és még ekkor sem biztos a kiadás. Ha nincs kiadás akkor az indiegogos 15k$-n kívül az eddig pluszba ráfordított kb 9.5k$-t is bukom. + még legalább 10k$ kellene a további fejlesztésre. De ez valószínû annyira megemelné a DCS:MiG-21 kiadási árát, hogy nem venné senki. Hab a tortán, hogy emellett 2év meló, plusz rengeteg egyéb bevételi forrás és a jövõbeni projectek (MiG-23, Su-22) is mennek a levesbe.
2.) Átadom nekik a projectet, jogokat, a kiadást, magyarul a céget nekik, ergo kivásárolnak és viszik tovább más névvel a projectet. De ehhez elég sok pénzt kellene nekik összeszedni... Ha csak azt számoljuk, hogy az én részemrõl kb 4800 munkaóra van benne, amit még ha a Magyar hasonló netto órabérrel szorzunk be elég tetemes pénz jön ki. Illetve hiába veszik meg a nevet, ez nem pótolja a DCS-ben megszerzett hosszú évek tapasztalatait, ED-s kapcsolatokat stb... Ekkor elég nagy esély van a DCS:MiG-21 kiadására, de ekkor is bukom az elõzetesen tervezett bevételeket.
3.) Bukom az eddigi 9.5k$-t, 2év melót stb... az Indigegogo's pre-orderesek visszakapják a pénzüket. De sajnos ezzel együtt nem lesz kiadva a '21-es, sem késõbb a MiG-23, SZU-22 sem.
Mint láthatjátok én mindenképpen bukok rajta, de legalább a 21-es valamikor ki lesz adva. Aztán majd amit nem tudnak megcsinálni (szerintem sok ilyen rész lesz) majd "valaki, akit én nem is ismerek :-)" kiadja free modként.. :-)
Másrészrõl szerintem a Leatherneck a kiadást mindenképpen el fogja tolni kb õszre, mert attól, hogy remek grafikus pld Cobra, halvány lila gõze nincs, hogy néz ki a DCS struktúrája, stb... Ugyanez igaz Novak-ra is. Attól hogy valaki az életben MiG-21-et repül nem biztos, hogy a DCS moddolásához, az egész kód, textura, 3D összerakását meg tudja valósítani... Jön még kutyára teherautó.
Most elsõ sorban megvárom, hogy hogyan alakulnak a dolgaik, aztán ha nem nagyon megy nekik (50%-nál nagyobb az esély erre szerintem), keresek egy befektetõt és kivásárlom a részüket, aztán kiadom én...
"Azonnal ki kell vágni piratera! Még most ebben az állapotában is és késõbb amikor megjelenik szintén."
- Erre csak azt tudom mondani, hogy nem így müködik az egész. Ezt pld. Hungaro is meg tudja erõsíteni. A 3rd party developereknek jelenleg kb 2-3 verzióval újabb DSCW alá fejlesztenek, ráadásul az adott modul pld. DSC:MiG-21 futatásához kell ED developer környezete ami online szerveren van. Ha nincs a szerverhez hozzáférésed, nem tudod futtatni a modult. Tehát maga a modul "mezei" publikus DCSW alatt el sem indul. Hiába kerülne ki a full mod, semmit nem tudnál vele kezdeni.
Egy autófeltörést, laptop lopást kellene helyszíneltetni rendõrökkel és egy feljelentés ismeretlen tettes ellen...
www.smart-bus.hu
Szeretném még látni a további szuper 3D modelljeidet a DCS-ben.
Jó lenne, ha találnál egy újabb csapatot akikkel meg tudnád csinálni a MiG-23-at, Su-17/22-t, a II. VH-s dolgokat stb. vagy Egyedül esélytelen lenne ?
Ha csak Magyarokkal társulnál akkor talán egyszerûbb és megbízhatóbb lenne a jogi dolgokat is lefektetni, hogy legközelebb ne kerülj még csak hasonló helyzetbe sem.
Remélem lesz legközelebb, persze nem ilyen helyzettel, hanem csak a pozitív vonzataival.
https://www.facebook.com/pages/DCS-Mig-21Bis/515416408503951
és a http://www.dcs-mig21.com/ ? ? ?
az még a Tied Laci ? vagy már azt is átadtad Nekik ? 😞
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A Q anyjukat, én Tuti kiborítom a bilit, mert a vége az lesz, hogy nem csak Lacit fogják szidni, hanem a Magyarokat is, meg mindenki mást aki egy kicsit is BeczL pátját fogná - pláne, ha amit kiadnak majd ezek a "bõrnyakúak" még csak köszönõ viszonyban sem lesz azzal amit az emberek várnak majd.
Ezek alkalmazottként Laci hátán felmászva, Õt a sárba döngölve próbálnak most önmaguknak tetszelegni, mint a MiG-21 project megmentõi ?
Döbbenet. <#csodalk>#csodalk>
Laci kérlek nyilatkozz, hogy szerinted mit tegyünk ? Amit csak tudunk ?
- persze akkor lehet, hogy a földön nem lesz ember aki DCS fejlesztésbe fogjon ezek után <#eplus2>#eplus2>
Cobra persze csak azt szajkózza ami az Õ "igazát" támasztja alá és úgy tûnik ezzel sokakat sikerült már megtévesztenie és félrevezetnie.
Gondolom EDe nem akart nagyon állást foglalni az ügyetekben, de azért ki állhatott volna melletted, végtére is Te voltál az elsõ Laci akit Wags személyesen kért fel, hogy hozd be a projectedet a DCS alá.
Az elsõ 3rd party projectet ! ! !
Amit NAGYON nem értek az az, hogy ha ezek után Te már semmiféle bevételre nem számíthatsz akkor miért adtad fel egyáltaláén a projectet ?
Én tuti, hogy semmit nem engedélyeztem volna nekik. Sõt a bosszú forrna bennem. Ahol tudnék ártanék nekik. Kenjék a hajukra a repmodelljüket és a a fülke textúráikat. Persze akkor nem lenne kiadva a MiG-21, de így, hogy most a kiadás miatt TE EGYEDÜL hoztál áldozatot még azt merik írni, hogy önként (és barátságosan), külsõ és belsõ nyomások nélkül HAGYTAD EL a csapatot ? A SAJÁT csapatodat elhagytad ? Amit Te alapítottál és hoztál létre ?
Szóval ez egy ordas nagy hazugság ! ! !
Kérdem ezek után, hogy Neked Laci származhat-e bármiféle hátrányod vagy károd abból ha "rávilágítanánk" az ügyre a másik oldalról ill. ha tisztázni szeretnénk a helyzetedet és a nevedet - még az a rohadt paypal is átba**ott, és arról sem Te tehetsz - és mindezek után még Cobra azt merészeli írni, hogy ÕK meglettek fosztva (így fogalmaz) néhány külsõ/egyébb modelltõl, mint a MiG-21 fegyverzete, jármûvek, SA-3, ZSU-57-2, S-60, PUAZO stb.
AMIKET TE KÉSZÍTETTÉL ! ! !
és akkor még nem is beszéltünk a rengeteg Skin-rõl amiket TE CSINÁLTÁL a MiG-21-hez ! ! !
Szóval:
Én most jelenleg úgy látom (kérdem), hogy ha Te Laci nem engeded át a MiG-21 projectet (INGYEN a patthelyzet miatt), akkor az nem is lett volna kiadva ?
Szerintem ki kéne adni egy hivatalos közleményt (a nevedben), hogy mi is történt, vagy hogy hogyan is látjuk mi ezt Magyarok.
A bojkottálást én is támogatnám és szerintem sokan mások is - nem csak Mi Magyarok - mert ha ED nem is tehet a dolgok alakulásáról azért annyit mégis megtehetett volna, hogy kiáll valamennyire melletted.
Szóval ártani egyáltalán nem szeretnénk - sem anyagilag, sem erkölcsileg (ezért is kérdem érdekelt vagy-e még ED-nél valamiben, mert akkor érthetõ módon nem akarod összerugni velük a port, de viszont a kesztyût biztos a pofájukba vágnám ennek a Leatherneck Simulations társaságnak, mert amiket õk állítanak az már több mint hazugság) ! ! !
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!