Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A DCS-nél nem értem, hogy mi viszi az FPS-t. 3-4 km magasan repkeve lentebb véve a grafikát nemhogy szép, de kifejezetten ocsmány, ha annál is lejebb veszed, mint amit mutattam. Nem vicc, de szinte semmivel sem szebb, mint az "ősellenség" Falcon BMS4, mert a DCS-ben is a városok helynén nagyrészt csak textúra marad, még ha nem teljesen repetitív. A gép több tízezer polija sem látszik. Akkor mi visz úgy az FPS-t? Nehogy már annyivel több avionikai számítás legyen egy telejesen üres free flight-ban...
Nagyon kezdek töprengeni azon, hogy mennyiben fáj egy olyan gép, amin értelmesen fut a DCS/2.0 és úgy, hogy közben ne egy fűnyíró hangját produkálja a sok venti miatt... Lehet, hogy ennyit nekem meg sem ér? Még, ha drágább CPU-t is vettem volna a jelek szerint 2012-es árfolyamon egy 230k-s gépen (monitor nélkül) is csak szenvedés a cucc...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.09. 13:57:53