Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #14058 Köszönöm ez igen részletes és sokat segít ! Igen erre mondtam hogy a riszálással nem volt gondom másodikra felszálltam a gurulásnál a defekt az megvolt,:). A leszállásnál letörtem a futókat mert nem lebegtem ki eléggé felkaptam az orrát és puff. Sajna csak akkor fogom repülni ha leviszik az árát:( a messa k-4 et is ismerem az árkád gémből ugye de ott is kell művészkedni vele plussz nem szeretem úgy alapból őket mert nem lehet kitrimmelni az oldalra húzását már ott. És nem tudom mikor fogom megtapasztalni a dcs-ben. A póni milyen, tényleg úgy röppen mint a fegyvertelen vagy másabb? Mer ha olyan akkor nem kell. Nagyon tetszik a magyar feliratozás:) a Dórában.