Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A külsõ nézet az a szimulátor jellege miatt van beállítva. Tudom ScreenShot készítéskor jól jönne a külsõ nézet. Nemsokára felteszem az oldalunkra a modolt verziót. lesz külsõ nézetes meg nem külsõ nézetes is :-)
Így a tuti.
Üdv.
SnowFox
tudom hogy zavaró elsõ nekifutásra, de sztem megszokható és ad egy kis bizsergést, hogy csak annyit látsz ami a fülkébõl adott...
mégegyszer: nem vagyok ellene, de ha lehet próbáljuk megtartani ezt a szokást.
megjegyzés: tegnap este egyszer sem hagzott el ebbéli káromkodás, pedig roy nem errõl híres <#vigyor5>#vigyor5>
Üdv
Sende
Ka-50
A AI vadászok most jobban ugranak a fenyegetésre és légi tankolnak ha a helyzet úgy kívánja...
Az Ellenséges AWACS SU33-as kíséretet kapott és ki lett bõvítve az ellenséges légibázisok AAA védelme is.
Mission kezdéskor a kékek MQ-9 Reaper támogatást kaptak. Ez csak légi felderítési feladatokat lát el.
Ha eszembe jut még valami akkor tekerek a dolgon még...
16:00 körül lesz Publikus a friss verzió
Üdv.
SnowFox
Van lehetõség velünk repülni. A saját szerverek vagy HUNGARY vagy SENDE néven futnak. Ha sikerül beüzemelni akkor a HDF59 is be fog indulni hamarosan. Ts szerver is van, az a közös repülésekhez nem árt.
Ts szerver vagy a VMH59 Ts szervere van vagy fut az enyém. Ha gondolod akkor az IP-t lentebb megtalálod. Mi majd minden nap repülünk már ha munka stb engedi...
Üdv a virtuális égbolton...
SnowFox
Repülõtér az Alpokalján
"Mintegy fél évtizedes kutatómunka eredményeként született meg a szombathelyi katonai repülõtér történetét összefoglaló monográfia, amelyben a fiatal szerzõ az egyik legjelentõsebb magyarországi pilótakiképzõ központ történetének a feldolgozására vállalkozik. Az eddig szinte ismeretlen hazai és külföldi levéltári forrásokra támaszkodó könyv számos új adalékkal gazdagítja a magyar katonai repülés történetét. A mû az 1915-tõl 1945-ig tartó eseményeken tûi kitér még a "Boszorkány" bombázószázad harctéri tevékenységére és a repülõtér parancsnokainak élettörténetére is. A sok új, vagy kevéssé ismert fényképet és ábrát tartalmazó könyvet a szombathelyen hõsi halált halt pilótákról szóló részletes táblázat gazdagítja. A munka így tehát nem csak a város helytörténete, hanem a magyar katonai repülés egésze iránt fogékony olvasóközönség érdeklõdésére is számot tarthat."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
laza csuklómozdulattal pozicionáld át egy kicsit a földi célokat.
köszi
Tapasztalat: a szeró stabilan ment nem fagyott és Lagg sem volt. Mióta CA nincs benne stabil.
Az AI gépek még nem elég agresszívek. Kicsit modolok rajtuk és jobb lesz.
Más hibát nem találtam. Ha valakinek szemet szúrt valami hiba akkor nosza jöhet.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
Következõ coop repülés vasárnap 16 órakor. A program Standby CSAR vagy FOB Vetka lenne. TS elérést privátban tudok adni.
Isten áldja a pogányokat!
Ka-50
http://arstechnica.com/tech-policy/2014/02/dod-aims-to-scrap-a-10-to-keep-f-35-alive-in-new-budget/
Nem véletlenül mondják/írják sokan EDnek, hogy már régen ki kellett volna dobni az egész cuccot az ablakon - grafikus motorral meg minden egyébbel együtt, de ha most? az EDGE is ezzel a fos netkóddal fog mûködni/fagyni akkor cseszhetik az egészet és jobb ha más állás után néznek.
A küldetés miatt volt vagy random fagyás?
Remélhetõleg karácsonyra kijön hozzá még 1-2 új markolat is, de ez meg majd a kereslet függvénye lesz.
Én biztos hogy kivárok. Egyrészt hogy olcsóbb legyen, másrészt kíváncsi leszek a kritikákra, és nem utolsó sorban megvárom amíg az elsõ, másfajta markolat is megjelenik és csak utána döntök. Addig meg jó lesz a régi-bevált X-52 is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Délután csinálnánk egy coop repülést és kéne még 2-4 A-10 a csapatba. ha van kedvetek csatlakozzatok. Elõször ezt a missiont repülnénk:
Standby CSAR
Isten áldja a pogányokat!
Közben sajnálkozva tapasztaltam, hogy
1.át lehet menni a fákon
2.valószínûleg át is lát a gép-a rakéta meg vidáman átrepül az erdõn.
Lenne egy kérdésem is:a tûzöltó rendszeren kívül lehet sérüléseket helyrehozni? Értem ezt úgy hogy tartalék áramkört bekapcsolni stb.
Sorry, csak arra emlékeztem, hogy biztos nem Nevada mert minden zöld. Így lehet hogy mégse lesz átdolgozva a map, ami szerintem elég nagy marhaság, ha már a gépek, effektek meg vannak csinálva akkor miért a map maradjon úgy ahogy van?
Remélem a link a facebookos albumot hozza be.
Ha mégse a mostani térkép akkor elnézést, a partvidékét nem repültem végig :D
A10/Su25 kiszedi a légvédelmet gyorsan aztán mehet a cápa a többire.
De szerintem ki lehet szedegetni a cápával is az AA-t csak sokat kell sunnyogni hozzá.
Mondjuk engem volt, hogy az A10-bõl kilõtt a gyalogos Ak-val amit nem igazán tudom hogyan hozott össze<#idiota>#idiota>
BS-el még a fegyverekig el se jutottam :D