Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Hát, ahogy a videón látod, kilebegtetés nagyon fontos, hogy három pontra érj földet (ne pattogjon). Ekkor leszel a leglassabb a leszállásnál. Ha megnézed, én is kicsit gyors voltam még mikor elkezdtem húzni, el is emelkedett egy kicsit, akkor már nem szabad a botból nyomni, mert oda lehet verni a gépet. Megtartod bottal, és amikor megint szépen süllyedni kezd, akkor húzol még rajta, majd földet érsz. Utána hason a bot, ez alap, és én úgy szoktam fékezni, hogy mindkét pedált kb félig nyomom be, és ha korrigálni kell csak az egyikre lépek jobban vagy engedem fel. Ha elkezd úszni a segge, és fékkel, ellene lépéssel sem tudod megfogni, akkor adj rá kis gázt max. 20-30% elég szokott lenni.

De ha a kilebegtetés, leszállás jó, nem csúszol, nem rugdosod a pedált, akkor már nincs sok energiája kitörni.

Meszával sokkal nehezebb leszállni, a ferdén álló keskeny nyomtáv miatt mindkét főfutónak egyszerre kell földet érnie, ha nem így történik, akkor az tényleg azonnal kitör. A fóka széles nyomtávja erre nem érzékeny annyira - persze, ésszerű határok közt.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.06. 16:51:57