Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BS-el még a fegyverekig el se jutottam 😄
Persze ha lesz közölni valója, akkor írhatja az arckönyv(ek)-be, ide sg-re, a vmh59-es fórumra vagy esetleg a simhq-ra is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ka-50
lehet tesztelni :-)
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ha kész vagyok vele akkor ide belinkelem.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
Végre megvolt az elsõ online közös repülés a cápával, amikor nem csak a bill beállításokat baszkirgáztam. Köszönöm SnowFoxnak és Csolee-nak, a szervert és az oktatást. A szerver sajna hamar megadte magát, ahogy Foxi itthagyott minket. Semmi összeszakadás kilépés meg iljenek, nemes egyszerûséggel nem vett rólunk tudomást többé. Hiába lõttünk bármit, hatástalan volt és az ellen közé landolva, még lõni sem lõttek ránk.<#nemtudom>#nemtudom>
No mindenkinek jóéjt, holnap vlsz leszek újra.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_X.miz
- belekerültek a kék oldalon AI SEAD és csapásmérõ gépek.
Egy kérésem lenne. Ha bármi hibát találtok benne akkor azt jelezzétek mert mint a többi küldetést, ezt is teszem majd fel ED oldalra.
Lehet én is felnézek de ez még képlékeny.
Elõre is köszönöm!
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Nincs kedve valakinek Hostolni a küldetésemet?
Nekem ma egyéb dolgom van a gépeimen így nem tudom fellõni, de tesztelni meg kellene és ha jót játszotok közben akkor már megérte :-)
Szimplán nincsenek megfelelõen belõve a fesz értékek egy 4.4GHz-s tuninghoz... 😊
www.smart-bus.hu
Ha egy processzor tervezett élettartama 50 év, akkor a tuning hatására ez lecsökken mondjuk 25-re.. szóval lényegtelen. Csak úgy mondtam 😊
Azt kevésbé hiszem hogy a proci a túlhúzástól gyengülne egy 'kicsit' hanem vagy megnyekken vagy nem. Ha a prociról ez a meleg levegõ a tápegységen megy keresztül huzamosabb idõn át akkor nem kizárt hogy egyes kondenzátorok kezdik feladni, onnantól kezdve meg instabil feszültséektõl a hatásfok csökkenésig minden lehet.
Sajnos én nem tudok segíteni.
0-79
1-86
2-85
3-81
Továbbá érdemes lenne külön rendszerbõl lefuttatniu a teszted ha másnem akkor hiren boot cd 10.4-10.6 és arról pl. a mini xp.
A jelnelegi rendszer esetén Bluescreen viewer megnézheted a hibakódot, hátha ad valami támpontot.
A nodot avastot cseréld le kis2013-ra , resetert, kulcsokat tudok adni pm-be, hogy ne menjen itt a warez.
Nem tudom mennyire vagy képben a BIOS beállításokat illetõen... remélem semmilyen fesz érték nincs "auto"-n hagyva. 😊
www.smart-bus.hu
Jobboldalon ott van, hogy "RUN", amellett 10 szerepeljen.
ÍGY néz ki, ha lefutott a 10 kör. Minél több memóriád van, annál tovább tart... A 2.-3. körben nagyon befût.. ha esetleg a maghõ meghaladná a 90-95 fokot, akkor állítsd le!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu