Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igazából, a sunnyogás a lényeg a cápával. Lõtávolba lopózol, aztán lõsz majd gyorsan helyet változtatsz, és kezded elõlrõl. Legalábis amíg ki nem szedegeted a veszélyes célokat, aztán hajrá, lehet szórni az áldást. <#violent> A legjobb ha szólsz a nagytestvérnek (A-10 vagy Su-25), hogy tisztogasson elõtted kicsit, az a tuti. Már ha van közelben cimbora.

Alakulgat ez a BS nálam, de vagy a nyílt irányzékos fegyverek irreálisan pontosak, vagy átlátnak a fákon...vagy mindkettõ. Mindenesetre nem csoda, hogy váltottak a 2 emberes verzióra, az viszont biztos. Amúgy ezt a rakéta témát pl tömeg gyalogság estén tudnám még elképzelni-na az pont nincsen a játékban. Az mondjuk nagyon tetszene egy Afganiszános környezet-megfelelõ gyalogság,80 évek, mil-24...<#violent> Az annyira állat lenne-számomra-mint az ah 64..gyalogsággal még talán annál is több!!<#alien>De hát belelógott a bilibe a kezem..

Hecker007
A10-el én akkor használok nem irányítottat ha sokan vannak egy kupacban, vagy ha nem egy vonalban vannak és a GAU-val nem tudom végigszórni õket.
BS-el még a fegyverekig el se jutottam 😄

Ezek a nem irányítható rakéták alapvetõen az adott célterület lefedésére szolgálnak. Tehát nem pontcélok ellen lettek kitalálva anno. Nem precíziós eszközök.(Vannak olyanok amik már majdnem igen) Megfelelõ gyakorlással egy konvojt, egy épületet bunkert stb könnyedén leküzdhetõek vele.
Tényleg?<#vigyor2> Akkor ezt benéztem. Valamiért nem tudtam indítani, de akkor én voltam a hülye. Amúgy ti a nem i. rakétákat mikor használjátok? Én úgy vagyok vele, hogy kb. akkor amikor már csak védtelen áldozatok maradtak a színen, mert pontosan célozni nehéz vele-csak közelrõl-akkor meg már veszélyes ha lõnek is. Vagy?

A látszat néha csal! Most nem. Az az aminek látszik.
Van a Cápának egy fehér lekerekített 5 csöves' pilonja. Az micsoda? Olyasmi mint a nem irányított r. indító blokk lenne, de nem az.

Az tuti !
Persze ha lesz közölni valója, akkor írhatja az arckönyv(ek)-be, ide sg-re, a vmh59-es fórumra vagy esetleg a simhq-ra is.
Scottt
Urak valakit "csere" Arma2/OA v Shogun 2 Total War serial Black Shark 2 serialért nem érdekel?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hecker007
ED-en nem is lesz sajnos, ott csak jó dolgokról lehet írni, a problémás dolgokat eltüntetik <#falbav>

Én is reménykedem, de meglehet, hogy Laci mégiscsak elment egy hosszú szabadságra. Valószínû, hogy ha még mindig harcban áll a "csapattársakkal" akkor ki kell várnia a márciusi tervezett kiadási dátumot - ebben az esetben persze nem lesz kiadás - viszont utána talán majd erélyesebben tudja képviselni a saját jogait, érdekeit. Gondolom áprilisra már hangos lesz a net és a fórumok a panaszoktól és a találgatásoktól, és ha ki kell borítania a bilit akkor késõbb jobb esélyei lehetnek mintha most tenné ugyanezt. Feltételezem.
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

LeonSilver
Hát.. remélem tárgyalnak, és remélem él még Beczl. Sajnos a EDe fórumán semmi hír.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Télleg,Mig-21-rõl semmi hír?Laci nem valami közlékeny mostanában...

Ka-50

Köszi Snow!Ma már nekem nem jó,de holnap este elindítom.

Ka-50

Szia,ma nem,nincs idõm rá.De tegnap is kidobált,úgyhogy meguntam.

Ka-50

TG Gida
Lesz ma is server?

Isten áldja a pogányokat!

Tegnap felmentem én is a szerverre, de sajna addigra éppen kiürült, és le is dobott, vagy bezárta Beci. Utána felmentem egy aerobatic szerverre és csúcs volt. kb 20 fõs létszámmal futott, és alig lehetett forgószárnyasba ülni, mert mindig tele voltak. Lehetett trükközni rendesen, fogócska közben. Végre kiélhettem a hajlamaimat, csoda dolgokat lehet csinálni a cápával és a Huey-val, amit ugye egy hadszíntéren nem ildomos <#vigyor2>

Íme az új: http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_X_v1.2.miz

lehet tesztelni :-)

Üdv.
SnowFox
o.k. Kb. másfél órát ment,aztán kidobott.

Ka-50

Semmi gond. Ma átírom kicsit a missiont. A CA dolgok kikerülnek és optimalizálom a földi harcokat is. Ezen kívül az AI légierõ is módosításokon esik át. Ha rendesen fog menni és nem lesz FPS drop akkor az lesz a végleges verzió ami megkapja majd az angol fordítást is.

Ha kész vagyok vele akkor ide belinkelem.

Üdv.
SnowFox
20.00-kor indítom a szervert Sende néven,aki akar jöhet repkedni.

Ka-50

Szia Józsi,tegnap már nem jöttem vissza a fórumra,a 104-es szerveren voltam csak késõn vettem észre a hsz-edet.

Ka-50

Na!
Végre megvolt az elsõ online közös repülés a cápával, amikor nem csak a bill beállításokat baszkirgáztam. Köszönöm SnowFoxnak és Csolee-nak, a szervert és az oktatást. A szerver sajna hamar megadte magát, ahogy Foxi itthagyott minket. Semmi összeszakadás kilépés meg iljenek, nemes egyszerûséggel nem vett rólunk tudomást többé. Hiába lõttünk bármit, hatástalan volt és az ellen közé landolva, még lõni sem lõttek ránk.<#nemtudom>
No mindenkinek jóéjt, holnap vlsz leszek újra.

LeonSilver
Valamelyik expert cimbora leírhatná, hogy a minyóval hogy mûködik a navi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Egész pontosan a kurva életbe már!

LeonSilver
Nekem állandó jelleggel, váltakozó idõközönként Connection interrupted van... bassza meg a moha!!!

Az 59-es TS en már várnak páran a szerverre így ha gondolod indíthatod.
Indítsd nyugodtan a HDF59 nem elérhetõ jelenleg.
Köszi a mizt..De ha ott is fent lesz,akkor én nem indítom,felesleges ugyanazt a missiont futtatni.

Ka-50

HDF59 re fellövik ha most elérik, de megköszönöm ha Te is fellövöd. a küldetés itt megtalálható ha valaki ki szeretné próbálni.

http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_X.miz

- belekerültek a kék oldalon AI SEAD és csapásmérõ gépek.

Egy kérésem lenne. Ha bármi hibát találtok benne akkor azt jelezzétek mert mint a többi küldetést, ezt is teszem majd fel ED oldalra.

Lehet én is felnézek de ez még képlékeny.

Elõre is köszönöm!

Üdv.
SnowFox
Küldd át Józsi,már teszem is fel.Kérdés jön-e valaki a szerverre.

Ka-50

Üdv all.

Nincs kedve valakinek Hostolni a küldetésemet?

Nekem ma egyéb dolgom van a gépeimen így nem tudom fellõni, de tesztelni meg kellene és ha jót játszotok közben akkor már megérte :-)
Õõõ... kicsit túlbonyolítod ezt a kérdést nem? 😄

Szimplán nincsenek megfelelõen belõve a fesz értékek egy 4.4GHz-s tuninghoz... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A processzor gyengül napról napra. De ennyi idõ alatt, amennyit mi használjuk ez nudli.
Ha egy processzor tervezett élettartama 50 év, akkor a tuning hatására ez lecsökken mondjuk 25-re.. szóval lényegtelen. Csak úgy mondtam 😊

A helyedben ránéznék a tápegység feszültségeire +5V és +12Vos ágakra egyes alaplapokhoz van saját monitorozó programjuk a driver lemezen, de a mûszeres mérés mutatná a legbizosabb értéket. A 12vos ágak terhelés alatt ne essenek 11,5V alá. Ezt ki is leht zárni mérés nélkülis ha tudod a tápegységerõl hogy a CPU és a VGA tápcsati külön körrõl mennek-e.
Azt kevésbé hiszem hogy a proci a túlhúzástól gyengülne egy 'kicsit' hanem vagy megnyekken vagy nem. Ha a prociról ez a meleg levegõ a tápegységen megy keresztül huzamosabb idõn át akkor nem kizárt hogy egyes kondenzátorok kezdik feladni, onnantól kezdve meg instabil feszültséektõl a hatásfok csökkenésig minden lehet.

Persze:fahéjjal finom.<#vigyor>
Sajnos én nem tudok segíteni.

LeonSilver
Srácok. Van itt valaki, aki ért ehhez a csudálatos ZTE ZXDSL 931VII baszáshoz?

Végigment a teszt(a run beállítást átállítottam 10-re így lett ilyen hosszú), 23 perc, max hõfok magonként:
0-79
1-86
2-85
3-81

Amúgy egy két beállítás igen(auto), de az a baj mindenki mást mond. Eddig stabil volt(fél év) még a prohardver idevágó oldalán kérdeztem a nagyokat'. A gond 4 napja a dcs-vel kezdõdött. Gondolom mert olyan optimalizáltan használja a procit<#alien>.

Na a helyzet a következõ:Az I5 3700 k nekem 4400-ra volt húzva. A dcs nél fagyott de eddig nem használtam dcs-Amikor belõttem ezt a tuningot, a LinX06.0 verzióját használtam, azzal nem fagyott. Most a 0.6.4 verziójával viszont, vagy maghiba vagy kékhalál. Leszedtem a procit 4300-ra, a fesz maradt-és eddig a 18. percig totál stabil a cucc. tehát ez volt a gond. A kérdés adott. Ennyit gyengült a proci a "használat" során, vagy ennyivel húzósabb a LinX új verziója?!

Megnézem már nem emlékszem.

Köszönöm, lehet, hogy élek majd a lehetõséggel, egyenlõre indítom a teszteket.

Az alaplapok nagyrészénél 90-95 fok a lekapcsolási érték, ezt kiiktatva láttam már 103 fokos intel procit, egy újraindulás után simán üzemelt tovább, tehát a te problémád máshol keresendõ. A memória modulok nem melegednek, terhelés alatti feszültségek rendbe vannak?
Továbbá érdemes lenne külön rendszerbõl lefuttatniu a teszted ha másnem akkor hiren boot cd 10.4-10.6 és arról pl. a mini xp.
A jelnelegi rendszer esetén Bluescreen viewer megnézheted a hibakódot, hátha ad valami támpontot.
A nodot avastot cseréld le kis2013-ra , resetert, kulcsokat tudok adni pm-be, hogy ne menjen itt a warez.

Igen, ha lefagy, újraindul, kékhalált dob, akkor instabil.

Nem tudom mennyire vagy képben a BIOS beállításokat illetõen... remélem semmilyen fesz érték nincs "auto"-n hagyva. 😊

www.smart-bus.hu

Köszi mindjárt megpróbálom megint. Ha újra kék halál lenne, az a proci túlhúzásából adódó valószínûleg ugye? Beállításkor-most már beugrott linx 06.0 verzióval teszteltem 20 percig. Akkor azzal nem fagyott.

Középen a memory fülnél a legördülõ menüben válaszd ki a második legnagyobb számot amit kiad.

Jobboldalon ott van, hogy "RUN", amellett 10 szerepeljen.

ÍGY néz ki, ha lefutott a 10 kör. Minél több memóriád van, annál tovább tart... A 2.-3. körben nagyon befût.. ha esetleg a maghõ meghaladná a 90-95 fokot, akkor állítsd le!

www.smart-bus.hu

Hát nemtom'. kb fél perc amíg írta, hogy egy. Vagy össze kell várni 10-et aztán az az egy?

De mindig ezt csinálod, és mindig elfelejtek szólni! 😄

www.smart-bus.hu

Baxki csak te vagy itt!<#vigyor>