Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baxki csak te vagy itt!<#vigyor>#vigyor>
Használd a "válasz" gombot vazze... 😄
80-85 fok fölé ne menjen a maghõmérséklet a teszt alatt. Mennyi ramod van? 10 kör, hogy ment le ilyen hamar?
80-85 fok fölé ne menjen a maghõmérséklet a teszt alatt. Mennyi ramod van? 10 kör, hogy ment le ilyen hamar?
www.smart-bus.hu
Na....letöltöttem, és éppen a 10. körnél kék halál. Ment mondjuk alatta a nod mély vizsgálat is. A hõfok általában 70 fok az egyik mag esetében 79 a csúcs.
Mennyi az a hõmérséklet procinál ami elfogadható?
LinX 0.6.4-s verzió... 10 kör, maximálisan elérhetõ memóriával, közben monitorozd a hõmérsékletet. A 0.6.5-s verziót NE! használd, mert indokolatlanul befût a procinak.
Ha ezzel megvagy, akkor jó eséllyel stabil a cucc, de tutira itt is csak akkor mehetsz, ha semmilyen program alatt nem tapasztalsz olyan anomáliát, ami alapbeállításon nem jelentkezik.
Ha ezzel megvagy, akkor jó eséllyel stabil a cucc, de tutira itt is csak akkor mehetsz, ha semmilyen program alatt nem tapasztalsz olyan anomáliát, ami alapbeállításon nem jelentkezik.
www.smart-bus.hu
Mondjuk az eszembe jutott, hogy egy hónapja azért váltottam vírusirtót, mert egy vírus nem akart a mûveleti memóriából kitakarodni. Az avast aztán nem jelzett azóta sem, most raktam vissza a nodot és azzal is megnézem. Milyen tesztprogramot ajánlotok stabilitás ellenõrzésre, hogy kizárjam a hardveres-vagy húzásból adódó hibát?
Az, hogy prime alatt nem fagy ki, még semmit nem jelent sajnos. Én a helyedben alaphelyzetbe állítanék mindent, és tesztelném úgyis...
Kékhalált egyébként okozhat hibás szoftver is, tehát azt is érdemes megnézni, hogy miket telepítettél fel az elmúlt idõszakban.
Kékhalált egyébként okozhat hibás szoftver is, tehát azt is érdemes megnézni, hogy miket telepítettél fel az elmúlt idõszakban.
www.smart-bus.hu
Akkó passz.Általában kékhalált a túlhúzott proci,vagy rossz memória idõzítés szokott okozni.
Ka-50
I5 3700k. Húzva van, de már fél éve, jó hûttéssel és nincsen vele gond. Elég szépen teszteltem prim-on mielõtt belõttem. A ramokat nem basztattam.
Semmi más teszten sem szokott fagyni.
Semmi más teszten sem szokott fagyni.
Vagy a ramjaid idõzítése nem jó,vedd vissza a BIOS-ban.A procidat húzod?
Ka-50
i5 és gtx580
http://www.memtest.org/
Vagy letöltöd az aktuális aida-t és adsz a cuccnak egy kis stressz tesztet. Valami nem fasza ott vagy szoftveresen vagy hardveresen.
Milyen gépezeted vagy amúgy?
Vagy letöltöd az aktuális aida-t és adsz a cuccnak egy kis stressz tesztet. Valami nem fasza ott vagy szoftveresen vagy hardveresen.
Milyen gépezeted vagy amúgy?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt hogyan és mivel? Amúgy csak a dcs szarozik.
Jelen esetben az "open beta" csak annyit takar, hogy kipróbálható a peccs elõtt a cucc. De csak az, amihez van kulcsod.
Memtesztet futtattál bajtársam? mert ha nem, nosza tedd meg!
Memtesztet futtattál bajtársam? mert ha nem, nosza tedd meg!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az open betához a steam kódot kér(gondoltam megnézem azzal hátha nem fagy)..azt hittem azért open, mert nem kell kód..vagy<#fejvakaras>#fejvakaras>?
Na jól van, most már kék halálra' fagy a DCS<#falbav>#falbav>..ötlet?
Üdv All.
A tesztelés úgy ahogy lezajlott de sajnos a netem megadta magát a végére. A hiba javított verziót holnap futtatom újra ha idõben hazaérek.
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a segítséget.
Üdv.
SnowFox
A tesztelés úgy ahogy lezajlott de sajnos a netem megadta magát a végére. A hiba javított verziót holnap futtatom újra ha idõben hazaérek.
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a segítséget.
Üdv.
SnowFox
Nagyon jól néz ki, és nagyon gyanús , hogy eltelt 1 év és semmi.
Aha..köszi. Nem csodálom, hogy ilyen nem túl felhasználóbarát' rendszernél kell a 2 ember. Talán egy jóval automatizáltnál meg lehetne próbálni,de mondjuk az Apache is 2 emberes.
Az elvileg azért van, mert kis impulzusra már megjegyyzi, hogy mi történt, utána meg lehet resetelni
Azt elfelejtettem, hogy a lézerjelzõ négy fénye értelemszerûen a négy irány, a két középsõ sárga fény az alsó felsõ irány
Köszönöm. A baloldalit annak gondoltam ami, csak amikor elfordultam 180 fokot, ugyanonnan mutatta a befogást'. Ez zavart össze.
Kézikönyben (DCS BS2 Ka-50 Flight Manual.pdf ) keress rá ezekre a szavakra: uv-26 és lwr.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A bal oldali a lézerbesugárzás-jelzõ. Mutatja, ha pl egy tank feléd célozgat, van egy reset gombja, az egész baromi hasznos, kb ennyi. A másik,a jobb oldali a hátsó panelen egy UV-26 feliratú kapcsolóval kapcsolható be. Utána van hat gombja, meg két kapcsolója. A bal kapcsoló a jobb-bal-mindkét oldali kivetést választja ki (ezt a képernyõ két oldalán világító két lámpa is jelzi), a jobb a megmaradt csalik száma és a programozási nézet között vált. A hat gomb közül a bal felsõ a sorozatok száma, a jobb felsõ a sorozatok közötti idõtartam másodpercben, a bal középsõ az egy sorozat alatt kidobott csalik száma. A jobb középsõ visszaállítja egyenkéntire, a jobb alsó indítja a programot, ha nem akarod végigvinni, a bal alsó megállítja. Programozás közben a képernyõn látod a három számjegyen, hogy mit állítasz.
Remélem sikerült összeszednem. 😊
Remélem sikerült összeszednem. 😊
Igen. Meg a baloldalon lévõ "akármire".
Az infracsapdavetõre gondolsz?
Tudna valaki a kamov védelmi rendszerérõl és annak használatáról leírni pár sort, vagy mutatni oldalt?
Engem nem engedett fel..de lehet éppen akkor hegesztetted, ki volt írva még nincs kész'.<#smile>#smile>
volt de nem jött senki... Pár perc és lesz ismét csak addig is dolgoztam rajta
Józsi,nincs szerver...
Ka-50
TS megy, szerót most indítom
19:20 kor fellövöm a szervert és a TS-t is.
Szerver név: HUNGARY OPERATION X (pass nincs)
Ts IP: 88.132.123.116 (pass nincs)
Addig még dolgozok rajta
Üdv.
SnowFox
Szerver név: HUNGARY OPERATION X (pass nincs)
Ts IP: 88.132.123.116 (pass nincs)
Addig még dolgozok rajta
Üdv.
SnowFox
Cápával jönnék én is.Mikor lesz?
Ka-50
Üdv.
Az jó lenne. Addig kreálok valami CA dolgot is bele
Üdv.
SnowFox
Az jó lenne. Addig kreálok valami CA dolgot is bele
Üdv.
SnowFox
üdv!
tesztelni jönnék én is,este hét után combined arms-val egyenlõre.még nincs joyom
tesztelni jönnék én is,este hét után combined arms-val egyenlõre.még nincs joyom
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Üdv.
A kérdésre a válasz IGEN.
Aktívan részt vesznek a hadmûveletekben AI gépek mindkét oldalon. Az AI csapásmérõk képességeit még tesztelem de a vadászok nem tûnnek elveszettnek ha a gép irányítja õket.
De teszt után az esetleges módosításoknál még jobban Single baráttá tudom majd varázsolni.
Üdv.
SnowFox
A kérdésre a válasz IGEN.
Aktívan részt vesznek a hadmûveletekben AI gépek mindkét oldalon. Az AI csapásmérõk képességeit még tesztelem de a vadászok nem tûnnek elveszettnek ha a gép irányítja õket.
De teszt után az esetleges módosításoknál még jobban Single baráttá tudom majd varázsolni.
Üdv.
SnowFox
Ez a gép olyan csúnya, hogy az már szép 😄
SnowFox a #8143-ban szereplõ küldetés játszható lesz egyedül is?
Csak azért kérdezem mert online repkedni nem biztos, hogy lesz idõm viszont szívesen kipróbálnám a küldit, a TotalWar-osak is nagyon bejöttek!
SnowFox a #8143-ban szereplõ küldetés játszható lesz egyedül is?
Csak azért kérdezem mert online repkedni nem biztos, hogy lesz idõm viszont szívesen kipróbálnám a küldit, a TotalWar-osak is nagyon bejöttek!
Már 3 napos a hír (lehet hogy láttátok már) de itt a Su-24M ráncfelvarráson átesett modellje
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1994836&postcount=2
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1994836&postcount=2
Üdv.
Itt nagyrészt a Helikopteresek "elfoglalása" a cél mert a MI-8 és UH-1H gépeket repülõ pilóták nem tudnak olyan tevékenyen részt venni a harcokban mint a KA50 vagy a merev szárnyú gépek. Mivel sokan kedvelik és repülik ezeket a darálókat ezért nem szívesen hagynám ki Õket a küldetésbõl. Így az Õ részükre is kell valami feladatot adni.
A gyalogosok szerepe:
Az mindig az adott harci helyzettõl függ. Ha gyalogosokat viszel be egy település környékére akik az adott települést átfésülik majd kiemelést kérnek akkor sok értelme van. Ha egy tankoszlop ellen vetnénk be õket akkor már nem érne semmit. Megpróbálom minél élethûbbre megalkotni a dolgokat. A térkép része már megvan csak a triggerekkel van dolgom bár az hogy minden idõben menjen és tökéletesen illeszkedjen egymáshoz az azért nem a legegyszerûbb dolog de hamarosan publikus verzió is lesz a dologból. (lehet, hogy már ma?)
Amúgy minden küldetés a szerkesztõ embertõl függ mennyire lesz összetett és élvezhetõ bármilyen típust is lovagoljon meg az ember :-)
Üdv.
SnowFox
Itt nagyrészt a Helikopteresek "elfoglalása" a cél mert a MI-8 és UH-1H gépeket repülõ pilóták nem tudnak olyan tevékenyen részt venni a harcokban mint a KA50 vagy a merev szárnyú gépek. Mivel sokan kedvelik és repülik ezeket a darálókat ezért nem szívesen hagynám ki Õket a küldetésbõl. Így az Õ részükre is kell valami feladatot adni.
A gyalogosok szerepe:
Az mindig az adott harci helyzettõl függ. Ha gyalogosokat viszel be egy település környékére akik az adott települést átfésülik majd kiemelést kérnek akkor sok értelme van. Ha egy tankoszlop ellen vetnénk be õket akkor már nem érne semmit. Megpróbálom minél élethûbbre megalkotni a dolgokat. A térkép része már megvan csak a triggerekkel van dolgom bár az hogy minden idõben menjen és tökéletesen illeszkedjen egymáshoz az azért nem a legegyszerûbb dolog de hamarosan publikus verzió is lesz a dologból. (lehet, hogy már ma?)
Amúgy minden küldetés a szerkesztõ embertõl függ mennyire lesz összetett és élvezhetõ bármilyen típust is lovagoljon meg az ember :-)
Üdv.
SnowFox
Jól hangzik!
Már több szerveren is láttam hogy, lehet bedobálni gyalogos csapatokat helikopterrel a harci zónába(még nem próbáltam). Így multiban mekkora illetve milyen szerepük van?
Már több szerveren is láttam hogy, lehet bedobálni gyalogos csapatokat helikopterrel a harci zónába(még nem próbáltam). Így multiban mekkora illetve milyen szerepük van?
Üdv.
GálTomi megfogalmazása lefedi a megnevezett feladatot.
A küldetésre vetítve: 1 vagy több elõretolt megfigyelõ illetve kisebb gyalogsági csoportok harcmezõrõl való elszállítása, kimentése lesz a feladat. A feladatok Random jelennek majd meg így elõfordulhat, hogy kapnak a MI-8 pilóták ilyen feladatot de lehet, hogy nem.
Majd a küldetés kisorsolja :-)
Üdv.
SnowFox
GálTomi megfogalmazása lefedi a megnevezett feladatot.
A küldetésre vetítve: 1 vagy több elõretolt megfigyelõ illetve kisebb gyalogsági csoportok harcmezõrõl való elszállítása, kimentése lesz a feladat. A feladatok Random jelennek majd meg így elõfordulhat, hogy kapnak a MI-8 pilóták ilyen feladatot de lehet, hogy nem.
Majd a küldetés kisorsolja :-)
Üdv.
SnowFox
Megtaláltam a problémám forrását.
a DCS World-t letöröltem, és feltettem a steam-es verziót, ami már 1.2.7-es,
de a régi 1.2.6-os beállításokat importálta. ezért nem jelent meg a controlls listában a LCtrl+1 stb...
Aki hasonló problémával találkozott, az töltse be az UH-1H mappájából a default controlls beállításokat, és akkor már ott lesz az AI Gunner-ek beállításának a lehetõsége.
a DCS World-t letöröltem, és feltettem a steam-es verziót, ami már 1.2.7-es,
de a régi 1.2.6-os beállításokat importálta. ezért nem jelent meg a controlls listában a LCtrl+1 stb...
Aki hasonló problémával találkozott, az töltse be az UH-1H mappájából a default controlls beállításokat, és akkor már ott lesz az AI Gunner-ek beállításának a lehetõsége.
Személyi és vagy technikai állomány elszállítása,"kiemelése" az adott kiemelési pontról, területrõl. Körülbelül.... De biztosan vannak akik ezt pontosabban meg tudnák fogalmazni.Nekem már rég nincs a fejemben a pontos definíciója.
Csak Kamov van, de 2 napja raktam újra.
Reinstall talán megoldja. DE majd letesztelem reggel én is. Minden géppel, vagy csak Kamovval csinálja?
Srácok, csak nekem fagy le-illetve hibaüzenet jön, de azért a statisztikát mégis beadja legtöbbször-amikor vége a küldetésnek? De mindig. Van ötlet?
Nagyon faxa, megpróbálom magamat addigra összeszedni, hogy legalább a harchoz is konyítsak valamit.