Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigment a teszt(a run beállítást átállítottam 10-re így lett ilyen hosszú), 23 perc, max hõfok magonként:
0-79
1-86
2-85
3-81

Amúgy egy két beállítás igen(auto), de az a baj mindenki mást mond. Eddig stabil volt(fél év) még a prohardver idevágó oldalán kérdeztem a nagyokat'. A gond 4 napja a dcs-vel kezdõdött. Gondolom mert olyan optimalizáltan használja a procit<#alien>.

Na a helyzet a következõ:Az I5 3700 k nekem 4400-ra volt húzva. A dcs nél fagyott de eddig nem használtam dcs-Amikor belõttem ezt a tuningot, a LinX06.0 verzióját használtam, azzal nem fagyott. Most a 0.6.4 verziójával viszont, vagy maghiba vagy kékhalál. Leszedtem a procit 4300-ra, a fesz maradt-és eddig a 18. percig totál stabil a cucc. tehát ez volt a gond. A kérdés adott. Ennyit gyengült a proci a "használat" során, vagy ennyivel húzósabb a LinX új verziója?!

Megnézem már nem emlékszem.

Köszönöm, lehet, hogy élek majd a lehetõséggel, egyenlõre indítom a teszteket.

Az alaplapok nagyrészénél 90-95 fok a lekapcsolási érték, ezt kiiktatva láttam már 103 fokos intel procit, egy újraindulás után simán üzemelt tovább, tehát a te problémád máshol keresendõ. A memória modulok nem melegednek, terhelés alatti feszültségek rendbe vannak?
Továbbá érdemes lenne külön rendszerbõl lefuttatniu a teszted ha másnem akkor hiren boot cd 10.4-10.6 és arról pl. a mini xp.
A jelnelegi rendszer esetén Bluescreen viewer megnézheted a hibakódot, hátha ad valami támpontot.
A nodot avastot cseréld le kis2013-ra , resetert, kulcsokat tudok adni pm-be, hogy ne menjen itt a warez.

Igen, ha lefagy, újraindul, kékhalált dob, akkor instabil.

Nem tudom mennyire vagy képben a BIOS beállításokat illetõen... remélem semmilyen fesz érték nincs "auto"-n hagyva. 😊

www.smart-bus.hu

Köszi mindjárt megpróbálom megint. Ha újra kék halál lenne, az a proci túlhúzásából adódó valószínûleg ugye? Beállításkor-most már beugrott linx 06.0 verzióval teszteltem 20 percig. Akkor azzal nem fagyott.

Középen a memory fülnél a legördülõ menüben válaszd ki a második legnagyobb számot amit kiad.

Jobboldalon ott van, hogy "RUN", amellett 10 szerepeljen.

ÍGY néz ki, ha lefutott a 10 kör. Minél több memóriád van, annál tovább tart... A 2.-3. körben nagyon befût.. ha esetleg a maghõ meghaladná a 90-95 fokot, akkor állítsd le!

www.smart-bus.hu

Hát nemtom'. kb fél perc amíg írta, hogy egy. Vagy össze kell várni 10-et aztán az az egy?

De mindig ezt csinálod, és mindig elfelejtek szólni! 😄

www.smart-bus.hu

Baxki csak te vagy itt!<#vigyor>

Használd a "válasz" gombot vazze... 😄

80-85 fok fölé ne menjen a maghõmérséklet a teszt alatt. Mennyi ramod van? 10 kör, hogy ment le ilyen hamar?

www.smart-bus.hu

Na....letöltöttem, és éppen a 10. körnél kék halál. Ment mondjuk alatta a nod mély vizsgálat is. A hõfok általában 70 fok az egyik mag esetében 79 a csúcs.

Mennyi az a hõmérséklet procinál ami elfogadható?

LinX 0.6.4-s verzió... 10 kör, maximálisan elérhetõ memóriával, közben monitorozd a hõmérsékletet. A 0.6.5-s verziót NE! használd, mert indokolatlanul befût a procinak.

Ha ezzel megvagy, akkor jó eséllyel stabil a cucc, de tutira itt is csak akkor mehetsz, ha semmilyen program alatt nem tapasztalsz olyan anomáliát, ami alapbeállításon nem jelentkezik.

www.smart-bus.hu

Mondjuk az eszembe jutott, hogy egy hónapja azért váltottam vírusirtót, mert egy vírus nem akart a mûveleti memóriából kitakarodni. Az avast aztán nem jelzett azóta sem, most raktam vissza a nodot és azzal is megnézem. Milyen tesztprogramot ajánlotok stabilitás ellenõrzésre, hogy kizárjam a hardveres-vagy húzásból adódó hibát?

Az, hogy prime alatt nem fagy ki, még semmit nem jelent sajnos. Én a helyedben alaphelyzetbe állítanék mindent, és tesztelném úgyis...

Kékhalált egyébként okozhat hibás szoftver is, tehát azt is érdemes megnézni, hogy miket telepítettél fel az elmúlt idõszakban.

www.smart-bus.hu

Akkó passz.Általában kékhalált a túlhúzott proci,vagy rossz memória idõzítés szokott okozni.

Ka-50

I5 3700k. Húzva van, de már fél éve, jó hûttéssel és nincsen vele gond. Elég szépen teszteltem prim-on mielõtt belõttem. A ramokat nem basztattam.
Semmi más teszten sem szokott fagyni.

Vagy a ramjaid idõzítése nem jó,vedd vissza a BIOS-ban.A procidat húzod?

Ka-50

i5 és gtx580

LeonSilver
http://www.memtest.org/

Vagy letöltöd az aktuális aida-t és adsz a cuccnak egy kis stressz tesztet. Valami nem fasza ott vagy szoftveresen vagy hardveresen.
Milyen gépezeted vagy amúgy?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azt hogyan és mivel? Amúgy csak a dcs szarozik.

LeonSilver
Jelen esetben az "open beta" csak annyit takar, hogy kipróbálható a peccs elõtt a cucc. De csak az, amihez van kulcsod.

Memtesztet futtattál bajtársam? mert ha nem, nosza tedd meg!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az open betához a steam kódot kér(gondoltam megnézem azzal hátha nem fagy)..azt hittem azért open, mert nem kell kód..vagy<#fejvakaras>?

Na jól van, most már kék halálra' fagy a DCS<#falbav>..ötlet?

Üdv All.

A tesztelés úgy ahogy lezajlott de sajnos a netem megadta magát a végére. A hiba javított verziót holnap futtatom újra ha idõben hazaérek.

Köszönöm mindenkinek a részvételt és a segítséget.

Üdv.
SnowFox
Nagyon jól néz ki, és nagyon gyanús , hogy eltelt 1 év és semmi.

Aha..köszi. Nem csodálom, hogy ilyen nem túl felhasználóbarát' rendszernél kell a 2 ember. Talán egy jóval automatizáltnál meg lehetne próbálni,de mondjuk az Apache is 2 emberes.

Az elvileg azért van, mert kis impulzusra már megjegyyzi, hogy mi történt, utána meg lehet resetelni
Azt elfelejtettem, hogy a lézerjelzõ négy fénye értelemszerûen a négy irány, a két középsõ sárga fény az alsó felsõ irány
Köszönöm. A baloldalit annak gondoltam ami, csak amikor elfordultam 180 fokot, ugyanonnan mutatta a befogást'. Ez zavart össze.

Kézikönyben (DCS BS2 Ka-50 Flight Manual.pdf ) keress rá ezekre a szavakra: uv-26 és lwr.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

A bal oldali a lézerbesugárzás-jelzõ. Mutatja, ha pl egy tank feléd célozgat, van egy reset gombja, az egész baromi hasznos, kb ennyi. A másik,a jobb oldali a hátsó panelen egy UV-26 feliratú kapcsolóval kapcsolható be. Utána van hat gombja, meg két kapcsolója. A bal kapcsoló a jobb-bal-mindkét oldali kivetést választja ki (ezt a képernyõ két oldalán világító két lámpa is jelzi), a jobb a megmaradt csalik száma és a programozási nézet között vált. A hat gomb közül a bal felsõ a sorozatok száma, a jobb felsõ a sorozatok közötti idõtartam másodpercben, a bal középsõ az egy sorozat alatt kidobott csalik száma. A jobb középsõ visszaállítja egyenkéntire, a jobb alsó indítja a programot, ha nem akarod végigvinni, a bal alsó megállítja. Programozás közben a képernyõn látod a három számjegyen, hogy mit állítasz.
Remélem sikerült összeszednem. 😊
TG Gida
[/url][/img]
Kicsit viseltes a gép, de azért hazahozott😊

Isten áldja a pogányokat!

Igen. Meg a baloldalon lévõ "akármire".

Az infracsapdavetõre gondolsz?
Tudna valaki a kamov védelmi rendszerérõl és annak használatáról leírni pár sort, vagy mutatni oldalt?

Engem nem engedett fel..de lehet éppen akkor hegesztetted, ki volt írva még nincs kész'.<#smile>

volt de nem jött senki... Pár perc és lesz ismét csak addig is dolgoztam rajta
Józsi,nincs szerver...

Ka-50

TS megy, szerót most indítom
19:20 kor fellövöm a szervert és a TS-t is.

Szerver név: HUNGARY OPERATION X (pass nincs)

Ts IP: 88.132.123.116 (pass nincs)

Addig még dolgozok rajta

Üdv.
SnowFox
Cápával jönnék én is.Mikor lesz?

Ka-50

Üdv.

Az jó lenne. Addig kreálok valami CA dolgot is bele

Üdv.
SnowFox
üdv!
tesztelni jönnék én is,este hét után combined arms-val egyenlõre.még nincs joyom

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Üdv.

A kérdésre a válasz IGEN.

Aktívan részt vesznek a hadmûveletekben AI gépek mindkét oldalon. Az AI csapásmérõk képességeit még tesztelem de a vadászok nem tûnnek elveszettnek ha a gép irányítja õket.

De teszt után az esetleges módosításoknál még jobban Single baráttá tudom majd varázsolni.

Üdv.
SnowFox
Hecker007
Ez a gép olyan csúnya, hogy az már szép 😄

SnowFox a #8143-ban szereplõ küldetés játszható lesz egyedül is?
Csak azért kérdezem mert online repkedni nem biztos, hogy lesz idõm viszont szívesen kipróbálnám a küldit, a TotalWar-osak is nagyon bejöttek!