Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Nemrég elkezdtem egy Coop küldetést szerkeszteni. Pár napon belül szeretnék sort keríteni egy tesztelésre amiben csapásmérõ és vadászpilóták segítségére lenne szükségem.
A küldetés nagy vonalakban.
- Kék oldalról játszható, repülhetõ típusok: A10C, SU25A, SU25T, MIG29A, MIG29S, F15C, MI8, UH1, KA50 (SU27 és SU33 a késõbbi P2P átalakítás miatt nem került bele)
- Feladat csapásmérõk: Vaziani reptérrõl felszállva támogatást nyújtani a harci helikoptereknek GORI térségében egy ellenséges támadással szemben. A támadás a határról indul Tskhinvali irányából 2 páncélos alakulat formájában. A feladat teljesítése után megtámadni Tskhinvali városát ami megerõsített védelmet kapott (AAA egységek a háztetõkön, a városban elrejtve ill. egy ellenséges bázis a város mellett) A város megtisztítása után a feladatuk megkeresni és lerombolni 2 ellenséges erõmûvet a hegyekben. Ezek az erõmûvek látják el energiával az S-125 légvédelmi komplexumokat amik a határ mentén 20-25 Km térközzel helyezkednek el. Megsemmisítésük esetén ezen AAA egységek X idõtartamra mûködésképtelenné válnak így rés keletkezik a frontvonal légelhárításán! A rendelkezésre álló idõ alatt ezeket az egységeket meg kell keresni és meg kell õket semmisíteni. Az A-10C gépek eközben Helo Hunt feladatokra is számíthatnak (generátorokat szállító helikoptereket kell levadászniuk gondolom nem kell ecsetelnem miért). Ha ezek a feladatok is meglesznek akkor már csak BESLAN repterét kell kiiktatni ami nem lesz nehéz. Majd a beérkezõ szállítógépeket megvárva BESLAN máris használható lesz a KÉK Erõknek.
Eközben a magasban....
Vadászpilóták feladatai:
A csapásmérõ gépek oltalmazása és kísérése ill. az ellenséges légierõ lekötése lesz a vadászok elsõdleges feladata. Mivel a légtérben 50+ ellenséges vadász fog felváltva, kisebb, nagyobb kötelékekben járõrözni és támadni a saját gépeket ezért a légi uralom kivívása nem lesz egyszerû feladat de a saját AI erõk azért besegítenek ebben. (saját oldalon CAP feladatot látnak el MIRAGE-2000-5, F-16 és F15-ös gépek is)
Ezen kívül a vadászoknak kell az ellenséges AWACS gépeket levadászni és a saját Transport gépeket is nekik kell kísérni)
Helikopter pilóták:
A helikopteresek a csapásmérõk munkáját segítik majd de a MI-8 gépek kiemelési feladatra is számíthatnak.
Amit tudni érdemes:
Ellenséges oldalon a határt random éledéssel védik S6, SA15, és S8 egységek. Ezek többnyire magaslatokon vannak. Az ellenséges reptereket nagy hatótávú légvédelem védi. (MOZDOK=S300, KUTAISI=BUK, BESLAN=hegyek felõl S-125) Ezen kívül a bázisokat, támpontokat és a célokat jelentõs egyéb légvédelmi eszköz biztosítja.
A saját erõk helyzete is változni fog a hadmûvelet haladásával így nem elég csak lõni néha azonosítani sem ért a célokat!
Nagy vonalakban ennyi de még nagyon dolgozok rajta.
Ha van ötlet az jöhet. Ha megvalósítható akkor beépítem a jó ötleteket.
Üdv.
SnowFox
Sehogy sem jöttem rá hogy, az UH-1H-ban, hogy lehet a CoPilot-ot FREE FIRE-re állítani, mint az alábbi videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=34jvu-yJ3Qs
Tudnátok segíteni?
Van az a küldi, amikor egy uazt kell megtalálni leszállni mellé, majd utána megtalálni egy cirkálót(inkább romboló) és arra meg leszállni. Na most ezt szépen megoldottam, de mivel nem használtam kerékféket a hullámzás nekigurított az építménynek.<#vigyor>#vigyor> Mondjuk túléltem de azért nem így terveztem. Azt hittem a pedálon van, de nem..már késõ volt.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha viszel világító rakétát, akkor lehet ugyan puffogtatni, de nem igazán hatékony. Viszont nem emlékszem a billentyûre már 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szedd le az összeset ami fent van és tedd fel csak azt, ami a DCS-nek kell.
És scak is 64 bitest, ha olyan az oprendszered.
A pontos hiba üzi : DCS.exe Alkalmazáshiba.Az alkalmazás nem tudott megfelelõen elindulni (0xc000007b) Kattintsak az ok ra.
És a dx9-et.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként az lehet neki gondja, hogy 2 felhasználó van a gépemen,de csak én használom egy rendszergazda és a saját fiok.
Ha jól emlékszem a redszergazdással telepitettem és most a sajátba akarom inditani.A Clodnak ez nem volt baja simán indult mindenhogyan.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha steamben megyek rá a játék inditására akkor csak egy felvillanó fekete ablakot látok,de aztán semmi, ha a gépen a telepitett mappában a run.exe-t akkor kiirja hogy a program nem tudodtt megfelelõen elindulni.
Win7 64 bit és a verzió gondolom a legujabb mert be van kapcsolva hogy automatikusan frissitsen
Fellõttem a VMH59 szerverre!
Gyakorlatilag mindegy, mert ki tudod tallózni indításkor, a miz file-t.
De bemásolhatod a Users/felhasználónév/mentett játékok/Dcs World/Missions mappába is
Ödv.
SnowFox
Íme a sorozat 3. része.
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War3.2.miz (Magyar)
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War3.2_Eng.miz (English)
Fõbb jellemzõk.
- Mindkét oldalról játszható (csapatmunka orientált)
- Full random egység élesztési rendszer. Az elsõ céltól az utolsóig minden véletlenszerûen jelenik meg.
- Aktív légi forgalom mindkét oldalon. Szállítógépek jönnek mennek, vadászok szállnak fel CAP feladatokra, csapásmérõk végzik a dolgukat, helikopterek CAS és Transport feladatokat végeznek ill. UAV egységek is megjelenhetnek...
- A küldetés számolja a kilõtt földi és légi célokat. Megfelelõ számú kiiktatott cél esetén AWACS, TANKER, UAV ill. földi egységekkel jutalmazza az eredményes oldalt.
- Egy frontvonalon harcol egymás ellen a Kék és Piros oldal (Inguri River) Ezáltal sok találkozó légi harcra lehet számítani.
- JTAC támogatás az A10-es gépeknek.
- Harci helyzettõl függõ AAA aktivitás. Lesznek helyek ahová nem lesz tanácsos berepülni (majd észreveszitek)
A többi legyen Titok...
Jó vadászatot.
Üdv.
SnowFox
Ezt írja és kilép amikor pont be kellene jönnie a fülkének...de ha kihúzom a joyt akkor megy. A joy evo force.
Olvasom, hogy a joy mozgatásakor le kell(érdemes)nyomni a trimmet is. Na most ez akkor nem olyan mint a CLOD-ban -ezek szerint- mert nem után állítani kell hanem ez egy automata? trimm amit amíg nyomva tartok folyamatosan az aktuális legjobb állás használja?
"Tudom, hogy fárasztóan hangzik, de minél hamarabb megtanulod használni, annál jobb lesz. Tedd a trimm gombját a joystick egyik gombjára, amikor mozgatod a joyt, nyomva tartod a trimm gombját, elengeded amikor nem kell. Meg fogsz lepõdni, mennyivel simább így a repülés. Bármikor kikapcsolhatod a robot/stabilizáló rendszert a flight director módban, de én jobban szeretem ha mind be van kapcsolva és csak a trimmet használom arra, hogy megváltoztassam a repülési profilt."
by pc pilot.hu
Isten áldja a pogányokat!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070