Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
pontijonny #13885 Azért árnyalom a képet .
Van egy játékos aki kitalálja ,hogy repszimezni akar.Mindegy melyik most.Szerintem tök mindegy milyen apró segítségeket kap ,ha nincs belefeccölve idő ,meló akkor lelövik mint egy kutyát a régóta vitézkedők. Aztán vagy elmegy a kedve ,vagy felszívja magát és csak azért is megmutatja,és mint Dumbo is írta ha 1000 x lelövik akkor 1001 edszerre is felszáll és próbálkozik.
Nem véletlen,hogy nagyon kicsi a játékosállománya ezeknek a rep harci szimeknek még világszinten is.
Kevés ember annyira "elveteműlt" ,hogy végigszenvedje a kezdeti nehézségeket ,amik nem 1-2 hét hanem akár évek is lehetnek.
Ide azért kell egy bizonyos olthatatlan szenvedély a repülés iránt ,meg nem kevés versenyszellem szerintem.
Én a mai napig jól emlékszem arra amikor felfedeztem az Il2 multi részét még az UBI szerverein,volt egy Lengyel srác Katrascsuk (ma már más nevet használ bár rég láttam de jóban vagyunk asszem a 303 oknál van ha van még) na én bementem arra a full real szerverre ahol volt,és ha nem lőtt a porba több százszor akkor egyszer sem.És amikor tán egy jó fél év múlva lelőttem akkor el nem mondhatom micsoda eufóriába kerültem, de ,hogy én mit nem gyakoroltam,visszanéztem a harcokat ,elemeztem stb. Meg is dicsért.
Aztán már amikor úgy éreztem,hogy én vagyok az isten,rátaláltam a nagy közösségre és megláttam a pumákokat egy szerveren ,na mondom most én megmutatom. No hát úgy megmutattam,hogy majdnem ketté törtem a joy-t mérgemben. Nagyon nagyon csúnya volt :))Megint jött egy fél év gyakorlás:))
Szóval csak azt akartam ebből kihozni,hogy meló nélkül nincs sikerélmény .