Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
A fegyverekhez meg addig ne is nyúljon, amíg a gépet tökéletesen vagy majdnem tökéletesen nem uralja. Viszont igaz az is, hogy a BS-el SOKKAL könnyebb repülni, mint a minyóval vagy a hueyval. A koax sokat segit!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A fegyverrendszerhez is van tréning küldi, az A10C beépített tréningéhez hasonló narrátoros, villogó gombos, illetve youtube-on érdemes rákeresni dolgokra elég sok mindenrõl készült videó szerintem a BS-hez is.
HDF59 szerver ha nyitott akkor találsz ott ilyen embert, esetleg Sende szerverén, vagy ha én indítok szervert ott is szoktak lenni.
Ezt javaslom.
Üdv.
SnowFox
Egyben óriási KÖSZÖNET SnowFoxnak<#worship>#worship> is a gyors segítségért. Megpróbálok keríteni még egy monitort, ha már lúd, legyen kövér <#vigyor>#vigyor>
5000,- + posta vagy eljössz érte Szombathelyre 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszönök mégegyszer mindent, és azt a sok segítõkészséget mindenkitõl!
A Béna.
Egy kis segítség kellene. Szeretném két képernyõn futtatni a játékot. De a beépített képelosztó, nem monitoronként adja ki az mfd képét, hanem szétosztva. A fõ képernyõm 27", mellé egy 1280*1024 19" tettem, de az mfd képe rálóg a nagy ra is.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
Biztos sok dolgod van, de.... nem lenne kedved a Minyó kokpithez magyar föliratokat eszkábálni?? 😊
és itt

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Sende! Elkészült a küldetés:
link: http://dcsworld.atw.hu/files/Behind_Enemy_Lines.miz
Nem túl bonyolult mission.
Üdv.
SnowFox
Azt, hogy mire mit csináljon a pedál a játékon belül kell beállítani!!
Kalibrálni HOL szeretnéd? Sõt. Igazából nem is kell kalibrálni.
Amúgy ha jól emlékszem ha a drivert teszed fel, akkor nem is tudod. Fel kell tenni hozzá a Smart Technology 7_0_27_13 64Bit nevû cuccot.
Ha ez megvan, akkor a windóz tálcán az óra mellett lesz egy pedálszerû ikon, na ott lehet állítgani a cuccot.
Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem mûködik megfelelõen. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlõ beállitásba csak az illesztõ program beállítás jön be, ahol a deadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem.
Ka-50
Ka-50
Mindenkinek köszönöm a részvételt, Holnap 16:00-17:00 közt fellövöm újra bár lehet, hogy én nem játszok majd. A TS szerver akkor is menni fog.
Üdv.
SnowFox
Ka-50