Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tudok segíteni,holnap este 6-7 körül feljöhetsz a szerverre.Sajnos a héten nagyon ki van centizve az idõm,csak keveset érek rá.

Ka-50

hueyt minyót használ bárki is csavarós joy-jal?
LeonSilver
Teljesen mindegy, hogy online vagy off repül. A hangsúly a sok-on és a repülésen van. Segít az ha más megosztja vele a tapasztalatait, de elsõsorban a maga kárán - hasznán fog tanulni. Mint máshol, úgy itt is a gyakorlat teszi a májsztrót!
A fegyverekhez meg addig ne is nyúljon, amíg a gépet tökéletesen vagy majdnem tökéletesen nem uralja. Viszont igaz az is, hogy a BS-el SOKKAL könnyebb repülni, mint a minyóval vagy a hueyval. A koax sokat segit!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hecker007
Kezdésnek van fent egy tutorial küldi a DCS hivatalos oldalán a letöltések között, én azzal kezdtem, igaz csak az indítást néztem meg benne, aztán valami fegyvertréninges küldiben próbálgattam hogy hogy lehet a levegõben maradni, normálisan repülni, illetve ami szerintem a legnehezebb leszállni oda ahova kell úgy hogy egyben marad a gép 😄 utóbbit egyszerû viszonylag összehozni, de a hely eltalálása számomra problémás 😄
A fegyverrendszerhez is van tréning küldi, az A10C beépített tréningéhez hasonló narrátoros, villogó gombos, illetve youtube-on érdemes rákeresni dolgokra elég sok mindenrõl készült videó szerintem a BS-hez is.

hát igen, egy ilyen nekem is sokat segített 😄, én amúgy még a manual minél alaposabb átnézését meg videók nézését tudom ajánlani
Köszi..holnap este megnézem lesz e valaki.

Sok Online repülés a típust ismerõ, repülõ emberekkel.
HDF59 szerver ha nyitott akkor találsz ott ilyen embert, esetleg Sende szerverén, vagy ha én indítok szervert ott is szoktak lenni.

Ezt javaslom.

Üdv.
SnowFox
A steambõl kinyert kulccsal elképzelhetõ hogy lehet aktiválni az adott modult. a DCS felületén, de steamen belül nem fogja engedni a másik két modul letöltését, legalábbis az én FC3 kulcsomat nem fogadja el a steam a játékaktiválásnál. Tolj egy kérdést a steam supportnak is biztos ami biztos alapon.

Srácok, mit ajánlotok a bs2 repülésének-megtanulásához?! Mármint pont sanyo oldalát nézem(sok dolog van hozzá és tényleg jók), de hogyan tudom a leggyorsabban megtanulni repülni, beindítani, használni a dolgokat stb..szóval mivel kezdjem.

i robot
Köszi hogy szóltál!<#eljen> Kamovval meg is leptem magam szülinapomra.

Köszi, ki fogom próbálni. Szerencsére Foxi adott hozzá .lua-t, ami alapján már én is szerkesztettem hozzá több profilt is. Egészen egyszerû. Mondjuk így csak az MFCD-ket tudom kirakni, de próbának nagyon jó volt. Majd próbálom a többi mûszerrel is.
Egyben óriási KÖSZÖNET SnowFoxnak<#worship> is a gyors segítségért. Megpróbálok keríteni még egy monitort, ha már lúd, legyen kövér <#vigyor>

namost, nekem megvan a bs2 meg az fc3 az ED oldaláról, ha steamen megvenném az a10c-t tudám együtt használni õket?
Sok volt az ékezet.

Srácok próbálok vásárolni, de nem akarja engedni. Ezt írja:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Mi lehet a gond?

TG Gida
Most nézem,hogy nagy leárazás van a steamen.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Nincs valakinek egy eladó CA?

Isten áldja a pogányokat!

Az fajintos féle, abban nem potik vannak, csak az oldalkormanynál.
LeonSilver
Eladó egy teljesen faszányosan mûködõ Saitek Evo force joy.
5000,- + posta vagy eljössz érte Szombathelyre 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megoldódott a gondom. Valamiért nem érezte a pedálnak a jobb oldalát, a fék mûködött rendesen, de a kormánynál csak a jobb oldal. Mérgemben leszedtem teljesen, és vissza állítottam mindent pár nappal ezelõtti állapotra, és utánna feltettem a pedált, akkor tudtam kalibrálni az egész cuccot, és most már mûködik faszányosan. Ezt a kurva kalibrálást kerestem, csak miután telepítettem mindent a saitek oldaláról azt valamiért nem találtam. Igy most nics telepítve semmi a Saitek rõl és úgy tünik mégis mûködik minden.
Köszönök mégegyszer mindent, és azt a sok segítõkészséget mindenkitõl!

Dumbo én az Easy Monitor Configurator progit ajánlom,saját magadnak tudod bepakolnia a mûszereket,méretezhetõek és magától megcsinálja a .lua fájlt.

A Béna.

gyere ts re és adok lua file-t hozzá
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Szeretném két képernyõn futtatni a játékot. De a beépített képelosztó, nem monitoronként adja ki az mfd képét, hanem szétosztva. A fõ képernyõm 27", mellé egy 1280*1024 19" tettem, de az mfd képe rálóg a nagy ra is.

Igen, teszteltük. Azt a verziót töröld le és szedd le újra. Ami most fent van ugyanazon a linken az már a hiba javított verzió.

Üdv.
SnowFox
i robot
Nem néz senki idiótának, ezek a pedálok tudnak fejfájást okozni. Nekem is pl. fordítva ment elsõ körben...

Már Snowfox indította...

Ka-50

Köszi!Indítom a szervert.

Ka-50

LeonSilver
Hungaro, jársz erre közben???
Biztos sok dolgod van, de.... nem lenne kedved a Minyó kokpithez magyar föliratokat eszkábálni?? 😊

LeonSilver
Szerintem meg senki nem néz idiótának!!! 😉

LeonSilver
Feca. Csinálj két sotot itt:

és itt

"DCS game options, axis tune. Van egy olyan hogy SLIDER, na ez ne legyen kipipálva!" nincsen kipipálva! A játékban a pedálnak csak a bal oldala mûködik, viszont a játékon kivül mikor nézem a tesztet a control panelen akkor rendben van minden.

Saitek rudder pedals vettem meg. Már kezdem magam kicsit kellemetlenül érezni, hogy mindenki gondolom idiótának néz, hogy nem tudom megoldani. A pedal control paneljén rendeben mozog, ha kicsit lépek be neki az egyik irányba akkor csak kicsit mozdul el, tehát úgy ahogy kell. a játékban viszont mikor kiválasztom a controlsban, hogy melyik tengely legyen akkor meg mozgatom a ruddert ki is irja, hogy joystic-1T viszont a játékban csak a végállások között mozog,vagy jobbra vagy balra, mintha csak a gombbal irányitanám. minden más jól mûködik, ha csak kicsit mozgatom a botot akkor kis mozgás , ha kopra tolom akkor koppig megy, de a pedál kis mozgás már is kitér az egyik irányba ha másik irányba lépek be akkor azzonnal a másik irányba megy minden átmenet nélkül. Tehát a kormányom vagy jobbra áll, vagy balra. Nem tudom mit csinálok rosszul, ezek szerint képtelen vagyok beállítani egy kormányt...

köszönöm,bár nekem ez a virtuális gép dolog még nem teljesen tiszta.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Üdv All.

Sende! Elkészült a küldetés:

link: http://dcsworld.atw.hu/files/Behind_Enemy_Lines.miz

Nem túl bonyolult mission.

Üdv.
SnowFox
i robot
Melyik pedált vetted? Próbáld ki a DCS game options, axis tune. Van egy olyan hogy SLIDER, na ez ne legyen kipipálva!

Feltettem a legujabbat a Saitek oldaláról, felraktam a smart technologyt is amit irtál. Meg is van az óra mellett a kis pedál szimbólum. Ott rendesen mûködik mutatja is ha mozgatom a pedált, a játékok beállításában viszont nem áll be középre hanem vagy az egyik oldalra vagy a másik oldalra tér ki, olyan mintha a gombbal kezelném. Kezdem lveszteni a türelmem, a saitek joy azt felraktam minden pöcsölés nélkül ez a pedál meg leszopat, biztos, hogy én csinálok valamit rosszul. na mindegy próbálgatom még egy kicsit.

LeonSilver
(semmi gond feca)
Azt, hogy mire mit csináljon a pedál a játékon belül kell beállítani!!

Bocs Leon, hogy csak így ugrálok a topikok között, de már meg van nyitva vagy 8-10 oldal. Tehát azért gondoltam, hogy kalibrálni kellenne, mert a simekben pl. Rof, il2, dcs, ott úgy mûködik a pedálom, hogy, a baloldali fékre van beállítva az oldalkormány mozgatása magának tette be így, nem pedig a rudderre, azt hiába mozgatom arra nem reagál, csak a fékre mozog függõleges vezérsík, és a játékban sem tudom beállítani, hiába mozgatom a ruddert csak a fékre mozog a kormány. A kalibrálst pedig azért keresném mert amig nem tettem fel azt a szar lemezt, addig meg volt rá a lehetõség, gondoltam ott kell valamit beállítani.

LeonSilver
Feca! Elõször is NE a lemezrõl telepítsd a szoftverét, mert az régi, ócska driver. Szedd le az újat a Saitek oldaláról.
Kalibrálni HOL szeretnéd? Sõt. Igazából nem is kell kalibrálni.
Amúgy ha jól emlékszem ha a drivert teszed fel, akkor nem is tudod. Fel kell tenni hozzá a Smart Technology 7_0_27_13 64Bit nevû cuccot.
Ha ez megvan, akkor a windóz tálcán az óra mellett lesz egy pedálszerû ikon, na ott lehet állítgani a cuccot.

üdv.
Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem mûködik megfelelõen. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlõ beállitásba csak az illesztõ program beállítás jön be, ahol a deadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem.

*gsg-nek szántam.

Ka-50

Itt keressetek választ.

Ka-50

Ja,láttam,kb. 21.30-ig ment de senki nem jött fel,így kilõttem.

Ka-50

én is telepítettem,de a játék nem indul el.a launcher elindul,és aztán semmi

Köszönjük az infót, igaz 19:30 körül fellõttem egyet én is így nem tudtam egy darabig, hogy Te is indítasz. Sokan voltunk magyarok azt kell mondjam. Sajnos a gépem nem mindig bírta, de remélem a következõ küldetéssel lendületesebb lesz a dolog.

Mindenkinek köszönöm a részvételt, Holnap 16:00-17:00 közt fellövöm újra bár lehet, hogy én nem játszok majd. A TS szerver akkor is menni fog.

Üdv.
SnowFox
LeonSilver
Én próbáltam egy éve talán, de nem voltak textúrák vagy mi.. 😞

igen,meg van

nekem talán meg is van valahol eredetiben

Köszi az infokat.

8-kor indul a szerver,én ma nem játszom,de Nektek jó szórakozást!

Ka-50