Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
NOSZTALGIA ON.....
A Fleet Defendernek egyetlen egy hibája volt. Nem volt multija! Pedig az elődjének az F-15E Strike Eagle 3.-nak volt, és meg volt az a lehetőség is hogy pilot/WSO ülésében lehetett összekapcsolódva multizni.
Reaper! Már akkoriban is rühelted a Flakon-t? (Falcon 3.0 +MiG29, F/A18 kieg.)

A fejlődős rendszerrel kapcsolatban: azt a fejlődős rendszert jó ötletnek tartanám egy komoly szimulátornál, amit a Fighter Ops-ban terveztek. Ahogy haladsz előre a kiképzéseddel úgy menetelsz felfelé a ranglétrán is, úgy kerülhetsz a T-38-ról a harci típusra stb....
Aki még emlékszik a C64-es F-14 Tomcat-re, ott úgy kellett kezdeni hogy végig kellett csinálni vagy 6-8 kiképző repülést valami gyakorló géppel. Felszállás, leszállás, útvonalazás, manőverek, légiharc, légiharc az oktatóval, hordozós qualifikáció..... Aztán a képzés végén pontozták a feladatokat és ha nem ütötted meg a mércét akkor páááá, ennyi volt a karrier, nem kerültél Tomcat-re. Még a hívónevet is az elért pontszámok alapján választotta meg a gép. Ha csak éppenhogy átmentél akkor kaptál egy "Pocok" hívónevet... ha meg nagy lett a pontod akár te lehettél "Maverick" is. Én még mindig emlékszem, hogy amikor végre sikerült a tréning akkor 89 pont (vagy százalék)-ot értem el és hívónévnek a "Pooch"-ot kaptam (agár, kuvasz). Sokáig ezt használtam... amég nem kedves bátyám sajátos angol kiejtésével "Pöcs"-é degradálta....
Majd jött a harci bevetések... és ha elég jó voltál akkor mehettél a Top Gun-ra.... Ilyet kellene belerakni egy komoly szimulátorba.
De az ilyen +1500XP, Level Up!, bonus +2 air-to-air missile fejlődős dolgokat.... hagyjuk mááááár.
NOSZTALGIA OFF.....