Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz akkor ma valami?
Figyelmesen nézzétek végig az intrót. AZ egyik legfaszább, amit láttam 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt a W.I.P Sende.miz
http://dcsworld.atw.hu/files/Sende.miz
Ebben már van forgószárnyas is és olyan cucc is ami visszalõ.
A Triggerelése még hátra van meg a pirosaknak a célok nagy része még nincs bent de ez alapján már lehet se4jteni mi lesz.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Még annyit,hogy próbálgatom a missiont,de csak vadászok vannak benne,forgószárnyasok nem.
Ka-50
A múltkor indított küldetésnek itt a javított változata:
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War_1_v.1.2.0.miz
Javítottam a helis küldetésrészen és a számlálókat optimalizáltam.
Ezen kívül került bele JTAC is és az A10C gépeken az új zavaró konténer van.
Hirtelen ennyi javítás jut eszembe.
Üdv.
SnowFox
A TS szeró megy ismét ha repülés lesz akkor megtaláljátok. A Küldetés készül de "még" nincs készen.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Az biztos, hogy aki elõször és faszán megcsinálja az nagyot kaszál vele. A 24-es tipikusan olyan gép, amit olyan játékosok is megvennének szép számmal, akik egyébként nem hívei a forgószárnyasoknak. Szerintem
Ka-50
Remélem lesz még ilyen a közeljövõben.
Sende, köszönjük a HOST-ot!
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Üdv.
SnowFox
Ka-50
A Ma esti reppenéshez TS Szeró:
SnowFox TS Server
ip: 88.132.123.116
Pass nincs
Üdv: SnowFox
Ka-50
videózni nem szokott senki? ( nem mintha a dcs nem enné eléggé a gépet)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50
Ka-50
Köszönöm az elismerést, igyekszem egy jól játszható küldetést összerakni. A munkám valóban sok lett hirtelen de az esti reppenésre megpróbálok idõt szakítani.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
Jó lenne már újra együtt repkedni!Gondolom sok a munkád,így nem nagyon tudsz feljönni.
Ka-50

Persze, elküldöm szívesen.
Valami egyszerû, mindkét oldalról játszható missionra gondoltam légi és földi célokkal, helikopteres feladatokkal.
Ha ötletek vannak mik legyenek benne azokat ide várom és ha megvalósítható akkor beleépítem.
Üdv.
SnowFox
Esetleg elküldenéd nekem is. Majd megpróbálom én is lehostolni.
Köszi a repülést mindenkinek!
Én is benéztem de olyan 10-15 perc után nagyon laggolt a cucc így inkább feladtam.
SENDE!
A kövi ilyen repkedésre tolok majd át Neked egy küldit. Sz.tem hétvégére összerakom ha lesz rá igény. Sajnos nekem munka miatt a repkedés nagyon ritka de szerkeszteni még tudok.
Ödv.
SnowFox
Ka-50