Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem mûködik megfelelõen. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlõ beállitásba csak az illesztõ program beállítás jön be, ahol a deadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem.
Ka-50
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mindenkinek köszönöm a részvételt, Holnap 16:00-17:00 közt fellövöm újra bár lehet, hogy én nem játszok majd. A TS szerver akkor is menni fog.
Üdv.
SnowFox
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Lesz akkor ma valami?
Figyelmesen nézzétek végig az intrót. AZ egyik legfaszább, amit láttam 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt a W.I.P Sende.miz
http://dcsworld.atw.hu/files/Sende.miz
Ebben már van forgószárnyas is és olyan cucc is ami visszalõ.
A Triggerelése még hátra van meg a pirosaknak a célok nagy része még nincs bent de ez alapján már lehet se4jteni mi lesz.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Még annyit,hogy próbálgatom a missiont,de csak vadászok vannak benne,forgószárnyasok nem.
Ka-50
A múltkor indított küldetésnek itt a javított változata:
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War_1_v.1.2.0.miz
Javítottam a helis küldetésrészen és a számlálókat optimalizáltam.
Ezen kívül került bele JTAC is és az A10C gépeken az új zavaró konténer van.
Hirtelen ennyi javítás jut eszembe.
Üdv.
SnowFox
A TS szeró megy ismét ha repülés lesz akkor megtaláljátok. A Küldetés készül de "még" nincs készen.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Az biztos, hogy aki elõször és faszán megcsinálja az nagyot kaszál vele. A 24-es tipikusan olyan gép, amit olyan játékosok is megvennének szép számmal, akik egyébként nem hívei a forgószárnyasoknak. Szerintem
Ka-50
Remélem lesz még ilyen a közeljövõben.
Sende, köszönjük a HOST-ot!
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Üdv.
SnowFox
Ka-50
A Ma esti reppenéshez TS Szeró:
SnowFox TS Server
ip: 88.132.123.116
Pass nincs
Üdv: SnowFox
Ka-50
videózni nem szokott senki? ( nem mintha a dcs nem enné eléggé a gépet)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50
Ka-50
Köszönöm az elismerést, igyekszem egy jól játszható küldetést összerakni. A munkám valóban sok lett hirtelen de az esti reppenésre megpróbálok idõt szakítani.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
Jó lenne már újra együtt repkedni!Gondolom sok a munkád,így nem nagyon tudsz feljönni.
Ka-50