Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
pontijonny #13736 "A MiG-15 fegyverzetétől meg nem kell ám hasra esni a kaliber miatt. A 23mm-es gépágyúk 800 lövés per perc tűzgyorsaságot tudtak, így a fegyverenkénti szánalmas 80 darabos lőszerkészletüket kemény hat másodperc alatt ürítették ki magukból. Az nem sok célra elég ám. A 37mm-es gépágyú meg bombázók ellen került rá, és akkora szórással bírt, hogy bombázónál kisebb célt nemigen lehetett eltalálni vele. Érdekesség amúgy hogy ha az összes fegyverrel lőtt a gép, a 23mm-esek gyorsabban kifogytak mint a 37mm-es a maga kemény 40 darabos lőszerkészletéből. Összehasonlításképpen az amerikai gépek .50-es géppuskáihoz 300 lövés volt fegyverenként.
Én a MiG-15ös egyetlen előnyének az emelkedési képességét tartom. A Sabre F változata minden másban lepipálta."
Azért tamáskodnék én ez ügyben is.
Szerintem kb hasonló kvalitású volt a két gép,a MIG fegyverzete azért arra bőven jó volt,hogy egy jó találattal szétkapjon bármit ami elé kerül.
Én inkább az emberi tényezőt hoznám itt is ki a különbségnek,mind a pilóták,mind a harceljárásokban lévő eltéréseket.
Eleve az orosz doktrína az nem volt egy pilóta barát megoldás,nem is nagyon engedte az egyéni dolgokat,plusz mindent szerettek a földről irányítani ami szerintem végzetes egy marhaság volt. Ha hagyták volna a pilótáikat a migekkel úgy harcolni,hogy akkor és úgy vegyék fel a harcot ahogy ők akarják ,akkor azért kicsit más lett volna a leányzó fekvése .Legalábbis szerintem.