Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Akkor ezt most hányadszorra is kéne megvenni szinte ugyan azt ? egyszer ugye volt a lockon, aztán flaming cliffs 1.0, aztán 1.1, 2.0, 3.0 most meg a dcs 3.0.

Azért ahhoz már pofa kell hogy 5x adnak el ugyan az a terméket érdemi változtatások nélkül.
Hecker007
Óóó hogy rakjam a fülébe edéjéknek, 2 napja szedtem le a bétát <#wilting><#idiota>

Reaper

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Értem! Már kezdtem megijedni, mert EDétõl még ez is kitelt volna.... remélem nem olvassák 😄 Nem szeretnék ötletet adni nekik

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Nem, akinek megvan az FC3, annak is a végleges 1.2.7 után már nem kell a telepítéshez Lock On. Ennyi lesz a difi a mostanihoz képest.

LeonSilver
Most akkor mi a rák van?? A meglévõ fc3 helyett lesz egy másik fc3 ami megint pénzbe kerül??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Egyébként az egész a steam-es értékesítés végett lett így megoldva, meg gondolom lejárt az Ubisoft-os kötelezettség...

Reaper
Így van. Egy újabb érdekes húzás és 26. rókabõr ED részérõl...

DonZorro
"the only difference being the product name and no need for an existing Lock On: Modern Air Combat installation."

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

$50? Ezekhülyék ezek?
Reaper

vagy egy nintendo wii controller,eredeti gyári.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ebbõl simán lehet, az IRledbõl rászerválsz a 3at fülesre, kell mellé egy PS3 Eye Cam (gyors , érzékeny, kevésbé terheli a procit) és tökéletes.

macleody
Ebbõl kéne valahogy összehoznom egy freetracket.

Reaper
UH-1 problémához megoldás:

http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1975283&postcount=12

Igen, ezt jól letesztelték <#eplus2>, de már jelentve van:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=119440
Helló Pilóták !

A DCS 1.2.7.22998.348 Update 2 patch már feltehetõ?
Mi szól mellette, s mi ellene?

Hecker007
Ka50, A10C-vel próbáltam azok jók voltak.

sure
"A huey fülke vertex modellje ott repül szépen a heli mellett."

Azt a betyárját, egy ilyen szakszerû hibajelenség-leírás minden supportos álma! <#taps>

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Szintén zenész, ugyanúgy, ahogy a a videón is látszik, tudtam reprodukálni a hibát, az egérgörgõvel megfelelõen eltávolodva ott figyel a "mentõkabin". Minyóval és Su-25T-vel nem tudtam reprodukálni az esetet.
NVIDIA+Intel configon - AMD VGA is produkálja? Ha nem, Edéék lehet, preferenciát váltottak. Nem nemit (azt már rég megtették...), hanem NV vs AMD "favorizálása" terén.

"Ez csak béta verzió. Tessék belsõ nézetbõl játszani, ahogy a tesztereink is. De ha mégis kívülrõl, hát ne tessék annyira kizoomolni. Nem olyan bonyolult ez."

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Ne tedd! Most láttam én is!!! Szóval a hiba nem az Ön készülékében van!

LeonSilver
Direkt hueyval próbáltam.

macleody
Huey-val is próbáltad vagy csak minyóval? Most voltam bent egy szerón és õk is látták a hueym próbafülkéjét.
macleody
Az remek, akkor rakhatom újra ezt a szart.
LeonSilver
Én most repültem a vele és nem csinált semmi ilyesmit.

macleody
Ehhez kell az igazi rutin 😊
Molnibalage
Mindenkinél vagy csak adott konfigon jön ez elõ?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#wilting> Beszarás. Hihetetlen , hogy ilyen rutinnal még tudnak ilyet csinálni...

macleody
A huey fülke vertex modellje ott repül szépen a heli mellett.

Molnibalage
Ja, hogy az heli? Azt hittem, hogy valami más fura ojjektum. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem az, hogy egy harmad rész helikopter is figyel az egész mellett?!<#alien> Pedig azt hittem.

Gondolom az FPS

Molnibalage
Mi a bug a képen?

Ezek nem javítást adnak ki, hanem rontást baszki... egy woodoo pap ezekhez képest kezdõ amatõr! 😄

www.smart-bus.hu

macleody
Jól sikerült a frissítés.

Hecker007
Akkor csak jó volt a sejtésem 😊

Ez egy tech demo arra, mit tud az EDe féle EFM public verzió, a NASA F-16 szélcsatorna tesztjeibõl kinyert adatok alapján.

Egyáltalán nem biztos, hogy lesz belõle valami, ha igen az sem ma lesz. Jah és igen, tisztán a repmodell miatt készült, másra kb nem is jó.
Hecker007
Olvasta a fene azt a millió angol szöveget. Bemásoltam, mondom zsír biztos repülhetõ F16 mert alul is megjelenik hogy F16 Demo és választható is volt. Most átfutottam a szöveget, az meg is van hogy a fedélzeti rendszerek nem mûködnek, meg hogy a futót is magától húzza/engedi 200lábon, de arra nem láttam választ, hogy ha beülök akkor miért csak zuhan a gép.

Szerk.:
Hozzászólásokban láttam hogy van aki dicséri az FM-t benne, tehát gondolom nálam nem lehet irányítani csak a madarat.

Remélem elolvastad, hogy mi az amit letöltöttél.... <#nezze><#fejvakaras>
Hecker007
Elég kezdetleges sajnos, a kabinban a mûszerek nem mûködnek, a panelek közül nincs meg minden, valaki kilopta belõle a gázkart, HUD sincs.
Reptérrõl indultam volna és a gépnek az egész futómûve csak villódzott ráadásul még mintha a talajba is lett volna süllyedve, mellettem az ai mondjuk tökéletesnek látszott.
Irányítani a gépet nem is tudtam, mondjuk csak billentyûvel próbáltam, de nem reagált az alap beállításaival semmire. Majd késõbb teszek egy próbát joyal is.

Molnibalage
F-16 + DCS. Kiadtak valamit.

Cancri55
Van Update....

GaBika6
Laci a számok magukért beszélnek! Megértjük a problémát és mi bízunk a játék megjelenésében. Hibáztatni senki nem fog sztem, mert a problémát más generálta. Hungaro-val egyet értek, mert a nagy döntés elõtt jobb a tiszta fej. A apróbb részletekbe mi nem látunk bele és így nehéz jó tanácsot adni mit tegyél. Köszönjük, hogy legalább ezt is megosztottad velünk. Mi fanok támogatunk téged és sztem nem csak a magyarok gondolják így...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

repvez
A legjobb persze az lenne mindenkinek szerintem,hogy ezt a pár hónapot még be tudnátok fejezni kiadnátok a játékot ,mindenki megkapná ami jár aztán szélnek ereszteni a bagázst ,csináljanak magukkal amit akarnak.Alapitsanak uj céget .Meg Te is egy jobb szerzõdéssel ilyen esetekre és folytatódhat a project.
Kár lenne a cél elött bedobni a torülközõt.

Szomorúan olvastuk a történteket, a csapatnál mindenki ledöbbent. Mi is nagyon vártuk már a kiadást (függetlenül attól, hogy ki milyen típust részesít elõnyben), a megosztott képekbõl és videókból egyértelmûen kiderült, hogy bizony érdemes várni. Erre... A csapatod viselkedését inkább nem minõsíteném...
Nem valószínû, hogy érdemben tudunk segíteni bármiben is, de ha mégis, jelezd.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

HungaroJET
Szomorúan olvasom a fejleményeket. Meglátásom szerint ezt a DCSW féle "fejlesztést" sajnos nem lehet gazdasági alapon mûvelni, csak elhivatottsággal.
... és ha valaki bekerül egy Team-be ahol utólag majd kevesli a munkája díjazását akkor annak nem lesz jó vége.

Szerintem várjál pár napot, vagy hetet Laci.
Talán "lehiggad" és visszavesz majd egy kicsit a követelõzõ, de Te ne engedj: a Project a Tied - ha jól számolom már vagy 5-6 éve.

Talán rájön majd a követelõzõ, hogy a kevesebb is több mint a semmi.
Szerintem, nem túl sok segítséget kaptatok Edétõl és a Társaid kezdik elveszíteni a türelmüket.
Adj egy kis idõt most Magadnak és másoknak is.
Én biztos most vagy 1 hétig a gép közelébe sem mennék. Telefont, e-mailt, skype-ot se néznék. Szerintem most menj szabira a feleségeddel, sielni, úszni, stb. Felejtsd el a DCS-t egy hétre. Totálisan.
Hagyd õket fõni a levükben. Remélem megteheted.

Sok sikert...én azért továbbra is bízom benned és a project-ben !

HAVE A BANDIT DAY !

Szerinted melyik az a verzió, amitõl tart ez az áruló brigád?

www.smart-bus.hu

egyéni vélemény: a 2es verzióban látok némi érdemlegest - pénzhez juthatsz, 21 kiadásra kerül, edenél lévõ kapcsolatok megmaradnak, ahogy a te tudásod is a továbbiakra...
erõt kívánok Neked!

Hidd el, konzultáltam nemzetközi jogi ügyekben jártas ügyvéddel. A várható bevétel nem fedezné az ügyvédi költségeket, tekintve, hogy négy különbözõ ország állampolgárairól van szó. Plusz 2-3év pereskedés....

Elsõdleges szempont véleményem szerint, hogy a MiG-21 minél elõbb megjelenhessen. A hogyanon agyalok ezerrel jelen pillanatban....