Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ahhoz már pofa kell hogy 5x adnak el ugyan az a terméket érdemi változtatások nélkül.
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/dcs_1_2_7_is_now_available/
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1975283&postcount=12
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=119440
A DCS 1.2.7.22998.348 Update 2 patch már feltehetõ?
Mi szól mellette, s mi ellene?
Azt a betyárját, egy ilyen szakszerû hibajelenség-leírás minden supportos álma! <#taps>#taps>
Isten nem bottal, hanem VMware.
NVIDIA+Intel configon - AMD VGA is produkálja? Ha nem, Edéék lehet, preferenciát váltottak. Nem nemit (azt már rég megtették...), hanem NV vs AMD "favorizálása" terén.
"Ez csak béta verzió. Tessék belsõ nézetbõl játszani, ahogy a tesztereink is. De ha mégis kívülrõl, hát ne tessék annyira kizoomolni. Nem olyan bonyolult ez."
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz belõle valami, ha igen az sem ma lesz. Jah és igen, tisztán a repmodell miatt készült, másra kb nem is jó.
Szerk.:
Hozzászólásokban láttam hogy van aki dicséri az FM-t benne, tehát gondolom nálam nem lehet irányítani csak a madarat.
Reptérrõl indultam volna és a gépnek az egész futómûve csak villódzott ráadásul még mintha a talajba is lett volna süllyedve, mellettem az ai mondjuk tökéletesnek látszott.
Irányítani a gépet nem is tudtam, mondjuk csak billentyûvel próbáltam, de nem reagált az alap beállításaival semmire. Majd késõbb teszek egy próbát joyal is.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kár lenne a cél elött bedobni a torülközõt.
Nem valószínû, hogy érdemben tudunk segíteni bármiben is, de ha mégis, jelezd.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
... és ha valaki bekerül egy Team-be ahol utólag majd kevesli a munkája díjazását akkor annak nem lesz jó vége.
Szerintem várjál pár napot, vagy hetet Laci.
Talán "lehiggad" és visszavesz majd egy kicsit a követelõzõ, de Te ne engedj: a Project a Tied - ha jól számolom már vagy 5-6 éve.
Talán rájön majd a követelõzõ, hogy a kevesebb is több mint a semmi.
Szerintem, nem túl sok segítséget kaptatok Edétõl és a Társaid kezdik elveszíteni a türelmüket.
Adj egy kis idõt most Magadnak és másoknak is.
Én biztos most vagy 1 hétig a gép közelébe sem mennék. Telefont, e-mailt, skype-ot se néznék. Szerintem most menj szabira a feleségeddel, sielni, úszni, stb. Felejtsd el a DCS-t egy hétre. Totálisan.
Hagyd õket fõni a levükben. Remélem megteheted.
Sok sikert...én azért továbbra is bízom benned és a project-ben !
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
erõt kívánok Neked!
Elsõdleges szempont véleményem szerint, hogy a MiG-21 minél elõbb megjelenhessen. A hogyanon agyalok ezerrel jelen pillanatban....