Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nem hiszem, hogy erre tudnék válaszolni, lévén minden ember más és más, ki mit érzékel és mennyire zavaró, az tök szubjektív. Én nagyon sokat ülök ez a monitor előtt, lévén ezzel dolgozok is. Nem éreztem soha, hogy szem fáradás vagy fejfájás jelentkezne, de ezt a régi LCD monitoroknál sem éreztem (A CRT-nél viszont sokszor volt olyan). Szerintem a monitorok PWM paramétere is olyasmi, ami biztosan mérhető, biztosan lehet felállítani sorrendet, melyik monitor jobb vagy szarabb, az átlag júzer azonban ebből semmit nem fog érzékelni. De ha érzékel is, van alternatíva? Ami nekünk fontos, hogy mennyire nagy és éles a kép, mennyire hűen adja vissza a színeket. Ami szerintem még nagyon fontos, a jó (háttér)világítás, soha ne koromsötétben használd, szemedbe direkt fény ne menjen, kijelző ne tükröződjön, mert ezek nagyon zavaróak.
    Ami játék alatti használatot illeti, én sokkal előbb szoktam észrevenni a távoli kontaktokat, mint akikkel együtt repülök. DTP-s melóhoz kalibrált monitorként a fényerő és a kontraszt elég alacsonyra van véve (54 és 56 a 100-ból), viszont nagyon jó a színhűsége, egészen kicsi árnyalatbeli különbségek is nagyon jól látszanak. A flancos tv-monitorok a sok hülye előre programozott "mozi" meg "játék" meg miatököm profiljukkal, dinamikus kontraszttal, egekbe feltolt fényerő, kortraszt meg telítettség értékekkel teljesen elqrják a távoli gépek láthatóságát a szimulátorokban, az ilyeneket messzire kerüld el. Nem pixelvadászatra tervezték azokat, hanem hogy jól nézzen ki rajta a Battlefield (ugyanaz a helyzet, mint az agyoneffektezett sweetfx profilokkal. Jól néz ki, kontrasztos, darkos hatása van, de ha ki kell látni a kabinból, akkor használhatatlanok).