Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Figyu. Én a trekkben átvettem az irányítást, átkapcsoltam azt a szart és simán lövöldöztem.
Arra figyeltél, hogy ha csak nem állítottad át, akkor külön van az ágyú és külön a rakéták billentyûje?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

😄 véletlenül azt a gombot nyomtam meg, ami a légi célokat kapcsolja be, de megpróbáltam máshogy, és még mindíg nem jól csinálok vmit
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nálad a légicélok vannak felkapcsolva bajtársam!!!!

LeonSilver
Óóóó, hát rossz kapcsolót kapcsolsz!!

Szia! Itt nem kell folyamatosan nyomva tartani a gombot (release weapons), elég, ha a visszaszámolás után nyomod le. Master arm? Mert Vikhr-nél ha minden jó, akkor nem csupán egy sima C betû jelenik meg a HUD bal oldalán.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

sehogy, csináltam egy trk-t, a repülési technika kezdetleges 😄, ide nem engedi beszúrni, szóval elküldtem Leonnak

Szaggatos! sem joy-al, sem billentyûrõl nem tudsz rakétát indítani?

LeonSilver
Most próbáltam (1.2.6) tökéletesen müxxik minden 😊

A tûzvezetés auto-n van,vagy manuálon?Mert 4 km távolságból nem mindig engedi az automatikus tûzvezérlõ a rakéta elindítását.

Ka-50

LeonSilver
Csinálj egy ilyent, a végén mentsd el és a trk-et küld el plix

Megállok a céltól úgy 4 km-re, megkeresem, kijelölöm, kiválasztom a vkihrt, lézer, mozgó földi célpont, célrafordítás, ráviszem a kört a célra, c-t kiírja a hud visszaszámol,közben tûzgomb lenyomva, a célon tartom végig, és semmi
LeonSilver
Ha leírod, hogy mit csinálsz (Vikhr) akkor biztos tudunk segíteni.
Függeszkedni meg kézzel kell, nem automatával :p

A dcsw-nek nagyon jó leírása van, meg ott vannak a kiképzõpályák, mindkettõben benne vannak az alap irányítások, de amúgy is érdemes õket átnézni, a Su-25-tel én így tudok repülni. A kamovval már szenvedek, hiába csinálom azt amit elvileg kell, automata függeszkedés közben is forog lassan, vkihrt, nem irányított rakétát nem enged lõni. Ebben nekem kellene egy kis segítség 😄
Na ja az tényleg idegesítõbb...

LeonSilver
Szeva.

Elsõ körben nézz körül ITT valamint ITT.

A többire.. hát... irányítás?? Mire gondolsz?

Jó reggelit! A héten vettem egy asztali gépet és ezzel már tudok játszani (remélem) a DCS_vel. Telepítettem is a cuccost, de sok mindent még nem tudok. Valaki tudna segíteni, irányítás online játék stb.? Van valami controls map, vagy pdf, ahol meg tudom nézni a funkciókat? Az FSX_ben már mennek a dolgok, de ez teljesen más :-) Elõre is Thx...

LeonSilver
EDénél?? Addig jó, amíg nincs idõpont. Akkor nem idegesíted magad, hogy már 3 éve elmúlt az idõpont, oszt' sehol semmi 😄

Ez igazán faxa. És van valami kb. idõpnt mikor jöhet el a csere?

Szia!

DCS World az alap keretprogram. Ebben cserélik le a grafikus motort EDGE-re. Semmi más nem változik, a modulok csak kabinba ülési lehetõséget biztosítanak, így azok sem vesznek le, amit megvásároltál.
Tehát akkor nem lehet repülni pl. a most vett gépekkel benne? Mert írtad megkapja a DCSW, akkor nem értem. Viszont ha igen, akkor nem értem mi a különbség ahhoz képest amit írtam.

Szia!

Nem jól értetted.

Ez egy teljesen új grafikus motor lesz, amit megkap a DCS:World is.

Azt hozzá kell tennem, hogy látott képek és videók után már elavult lesz grafikailag az EDGE a ma használatos grafikus motorokhoz képest.
Várjuk meg mi lesz a vége ha kijön egyszer az EDGE...
Bazzeg, fel sem tûnt... 😄 Azt hittem ajándék formájában jön! 😊 Köszi...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nem jön kulcs. Illetve nem itt. Van egy link, arra klikkelsz és ott tudod a gémeket a sztímes akkountodhoz rendelni.
A sztímben már lesz kulcs.

Mennyi idõ amíg megjön a kód? Kaptam 2 emailt, az utolsónál elvileg legeneráltam a steam-re a kódot, de nem jött semmi... :S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
<#nyes><#nyes>

Az a legszebb, hogy be lehet állítani, hogy a BIS egy fillért se kapjon! 😄

www.smart-bus.hu

repvez
This bundle only provides Steam access. Purchases under $1 will not receive anything!
Ez zavart meg,de már látom hogy 1 dollár ALATT nem küldenek semmit ,tehát az a minimum. igy már világos.
LeonSilver
Nem-nem! Nem elõször vásárolok! Annyit adsz, amennyit akarsz, de egy dodó a minimum. Én egy dollárért vettem meg ezt az alap csomagot.

repvez
Most olvasom,hogy 1$ csak a steam belépéshez kell azért még nem küldenek semmit,10$ a minimum amit jótékonyságra felajánlhatsz és kiválaszthatod hogy mekkora részt kapjon belöle a BIS és a támogatottak.
De azonkivúl még igy is elég jó ajánlat.
LeonSilver
Jaja. Én is azért vettem meg a pakkot.

Az komoly... 1 dollárt a ToH megér... 😊 Köszi...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A fészbúkról (hátza érdekel valakit):

HumbleBundle

1$-ért ezeket kapjuk (Steam aktiváló link):
Arma II
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Alpha Prime
ARMA: Gold Edition
ARMA Tactics

6$-ért pluszban ezeket is:
Carrier Command: Gaea Mission
ARMA II: Operation Arrowhead
ARMA II: DayZ Mod (Created by Dean Hall)

https://www.humblebundle.com/weekly

Na innen is látszik, hogy a téli sportok mennyire közel állnak hozzám. mondjuk a téli futás igen..<#vigyor>

Srácok lenne egy kérdésem. Nézegettem a képeket a készülõ Las Vegas dlc?-rõl..feltûnt valami. Mégpedig egy olyan mikrodomborzat dolog ami a rof-ban láttam csak eddig. Olvastam a pc pilot-ot és ott van-hogyaszongya:
" az Eagle Dynamics jelenleg a DCS motort készítik fel az új EDGE grafikus rendszer kezelésére" by Sanyo
Ez most akkor azt jelenti, ,hogy a mûködõ motorra új bõrt húznak, ami egyszer egy nagyobb frissítésben(+Nevada lõtér és L.A.város)lejön, és az alap DCS world onnantól ezzel a motorral megy<#wilting>?! Vagy nagyon rosszul gondolom?<#fejvakaras>

LeonSilver
Téli olimpia

Mi van 22 nap múlva?<#smile>

22 nap múlva indulhat az intenzív légtér ellenõrzés!
szocsi felett pedig légtérzárlat <#wow1>

Szia!

Windows 8 és 8.el simán fut. Rendszergazdaként futtassa, azt jobban szereti. dx9c(2010) fent van? Az is kell.
LeonSilver
Emlékeim szerint nekem simán ment. 8.1-en

Üdv Urak!
windows 8-on simán fut a dcs world?egyik ismerõsöm feltelepítette,de nem indul el neki.modulok nélküli,alap world. a mission editor után nem tölti be a játékot,hanem leáll.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver

1) 6x B-8V20A
2) 6x bombs
3) 4x bombs + 2x B-8V20A
4) 2x UPK + 2x B-8V20A
5) 2x UPK + 2x bombs

LeonSilver

Hecker007
Jaja így csináltam, most kitöröltem az összes profilt a könyvtárából beállítottam mindent elõröl és most jónak tûnik.

LeonSilver
Egy pillanat

whiteskull

Nem tudom kivehetõ-e valami, de 20 kB a határ. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Nekem simán mûködik.
Kitörölted a többi felesleges beírást a tengelyeknél?

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Hecker007
Logi G940, próbáltam a gázkarra, joyra, de még a pedálra is és meg se mozdul az a ##&[]ð[í kar.

Leon!
leírnád hogy hogyan? melyik kapcs. hova?
õsszel nekem nem sikerült! azóta nem sikerült kipróbálnom, de lassan odakerülök...
1.2.7?

macleody
Nem tudom milyen joyod van, nálam X52-n alapból a gézkar csúszkájára tette a kollektív kart.