Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sidewinder
    Kamov Ka-50SH változat. Ez volt a típus utolsó változata, FLIR-el és minden széppel meg jóval ellátva. A gép óriási előnye volt, hogy a DCS-ben repülhető változattal szemben már teljesen megfelelő volt az éjszakai alkalmazásra. Nem kellett már világítóbombákat dobálni éjjel, hogy lássa a célokat. Ez egyébként a második éjszaka is alkalmazható változata volt a Ka-50 típusnak. Összesen 15 darab Ka-50-es épült és ezeknek egy részét újra átépítették. Most nem sok kedvem van keresgélni, de ahhoz képest, hogy összesen 15 db Ka-50-es készült, én négyféle különböző fejlettségű műszerfallal láttam felszerelve a típust. A legelső változaton az Abrisz helyett még valami Junoszty tv szerű kezdetlegesebb fedélzeti számítógép volt. Aztán ahogy a belinkelt képen is láthatjuk eléggé komolyan kikupálódott a típus, 3 nagy MFD, éjszakai alkalmazhatóság, stb. A 15 példány közül szerintem valószínűleg nem találnánk kettő teljesen egyformát. Az SH változaton is még dolgozhattak a fotó készítésének idején. Mindenesetre ez a műanyag kábelkötegelővel a HUD oldalára rögzített eszköz nem arra utal, hogy teljesen befejezett lenne a gép. Azt pedig nagyon sajnálom, hogy a Ka-50-esnek ezt a fejlett változatát nem repülhetjük a DCS-ben.