Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolo3
Üdv Urak!
Mikor lesz ez a repülés? Mert jönnék én is valamivel csak este 20:00-kor fogok végezni ma a melóval ami lehet hogy késõ lesz.

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok egy varacskosdisznóval. TS szerver címét azonban nem találom sehol. Légyszi adjátok meg nekem priviben.

Kösz és üdv: Firewing
whiteskull
Az il-2-ben éppen ezt tárgyalták. 😊))

Nem lehet rossz, én a pedálját kezdtem el lemásolni. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

kinek mi errõl a véleménye?
joy

whiteskull
Köszi szépen! 😊) És a többieknek is, akik akkoriban ezzel kínlódtak. 😊))

Sikerült különösebb nehézségek nélkül munkára bírnom a második monitort is a Ka-50-ben. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

HungaroJET
Klassz ! <#eljen>
Köszönjük ! <#taps>

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Nagyon jó cucc!!! THX Sanyó!!!

<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Minyó is kipipálva 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szia Józsi!Priviben megírhatnád a TS elérhetõséget!

Üdv.:Sende

Ka-50

Az autoupdate attól függ,kinek mennyi modulja van fent.

Ka-50

Nem akarok senkit elkeseríteni,de valószínû,hogy nem lesz. Kb. egy hete facebookon kérdezte valaki az ED-tõl,hogy mikó lesz már végre hajtómû füst?Erre õk annyit válaszoltak,hogy majd az 1.2.7-es verzióban. Ez pedig még csak 1.2.6.19532.290, tehát nem 1.2.7. Persze majd meglátjátok úgy is,hogy mi lesz feltéve,ha nem fagy le.

Úgy látom pikk-pakk jó hosszú lett a panasz lista a pöcsre. Lehet, hogy jobban járok ha egyenlõre nem "frissítek" ? <#eplus2>
Mi ez a hangszóró dolog ?
A füstöt pedig nem írják <#conf>, akkor még most sincs ?
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1911915&postcount=5
Háhh, nekem is más... <#nezze>

LeonSilver
Nem nyertünk hangszórót...

Reaper
Ámen! 😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Neked korom is lesz nem csak füst! 😄

Egyébként mi a kékeres méteres lókuki van az IL2 topikkal? Nem tudom kifejteni a véleményemet, nem megy el a hozzászólás... :S

www.smart-bus.hu

Gondolom mindhárman teljesen azonos modulokat is használtok ugye? o.O
LeonSilver
Váháhááá, nekem 910MB 😄

LeonSilver
Mert Neked lesz hajtómûfüst 😉

Reaper
Nekem 600MB-ot szed, pedig fent volt az elõzõ is...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Újabb Update van!! 445 megás...
LeonSilver
Huey kipipálva 😊

Üdv.

Igen folyamatban van az új TS szerver.

Addig amíg nincs addig a VMH59 engedélyével az Õ szerverüket használjuk, amit ezúton is köszönünk Nekik.

Üdv.
SnowFox
Snow,Feri szervere után lesz valahol TS?Nekem még szervizben lesz a videókártyám legalább 1 hétig.

Ka-50

LeonSilver
Srácok.
Valaki vágja a Huey és a Minyó rádiózását?
Hueyval még csak-csak tudok a toronnyal kommunikálni, de másik géppel már nem.
Minyóval meg még az irányítókat sem tudom elküldeni a csába...

Hilfe!

Hecker007
Én legutóbbi telepítésnél deaktiváltam és a dcs honlapján bejelentkezve másoltam ki a kódot a profilomból a játék meg azt írta hogy 10 aktiválás van hátra, holott már csak kilencnek kéne lennie. Lehet hogy deaktiválás után frissülne a kulcs? Vagy hála a Steam verzsönnek kivették ezt a 10 lehetõséges marhaságot?

Üdv All.

A lehetõségek szerint Pénteken (2013.10.25) Nyitott repülést tervezek

A létszám Max. 16Fõ

Játszható Kék és Vörös oldal is.

Repülhetõ Géptípusok:

Kék Oldal: 4X A10C, 4X SU25. 4X SU25T, 4X F15C, 4X MIG29A, 4X MIG29S(C), 4X MI-8MTV2, 2X KA50, 1X UH-1H

Vörös Oldal: 4X SU25, 4X SU25T, 4X MIG29A, 4X MIG29S(C), 4X SU27, 4X SU33, 4X MI-8MTV2, 2X KA50

Küldetésmód: Coop vagy PVP

Leírás:

OPEN WARGAME

Oroszország vs. Nato

Az Orosz haderö megtámadta Grúziát az elmúlt idöszakban. Erre reagálva a Nato erõk a közeli, volt tagálamokkal összefogásban elfoglalták Anapa körzetét és támadó hadmûveleteket indítottak a térségben található Orosz repterek és csapatösszevonások ellen.

Az Orosz haderõ kiürítette Anapához közeli reptereit ezzel ütközõzónát hozva létre a Saját csapatai és a NATO erõk közt.

A NATO erõk elõrenyomulása már Krymsk repterét is megközelítette, ezzel elérhetõ közelségbe került egy nagyobb kiterjedésü arcvonal létrehozásának lehetõsége.

Az orosz erõk szintén csapatokat vezényeltek a térségbe és megszáltak olyan területeket amin keresztül a NATO erõk a hadszintérre tudnának vonulni.

A légierö képességei jelenleg mindkét oldalon eléggé korlátozottak. Az utánpótlási vonalak fentartása mindkét félnek elsõdleges feladata.

Feladatlista Kék Oldal:

Bázisrepterük: ANAPA Freq. :121MHz AM

Feladatuk a következõ:

Vadászerõk:

A vadászerõk feladata biztosítani a légteret az ellenséges csapásmérõk és vadászgépek ellen. Mivel a légtér elég zsúfolt így az Önök feladata a beérkezõ szállítógépek védelme is. Dolgozzanak együtt a csapásmérõ pilótákkal!

Csapásmérõk:

A csapásmérõ gépeknek elsõnek TEMRYUK és NOVOROSSIYSK körzetében található ellenséges egységeket kell megtámadniuk. A további parancsokat a levegõben kapják.

Utánpótlást a repülõgép hordozókról kapják. Védjék õket. Ha elsüllyednek akkor az utánpótlásnak is lõttek!!!

Az ellenséges utánpótlás 2 hátországbeli reptérrõl érkezik. Próbálják meg felderíteni és megsemmisíteni a raktárakat csökkentve ezzel az ellenséges utánpótlás mennyiségét.

Feladatlista Vörös Oldal:

Bázisrepterük Krasnodar Center. Freq: 122 MHz AM

A feladatuk a következõ:

Vadászerõk.:

A vadászerõk feladata a légtér biztosítása KRYMSK- NOVOROSSIYSK- KRASNODAR háromszögön belül! Elsödleges feladatuk a csapásmérõ gépek oltalmazása, kísérése, de ha feladatkörük engedi támadják meg az ellenséges vadászerõket ahol tudják. Ez nem sportesemény uraim. Sportszerüségre nincs idõ.

Csapásmérõk :

Az Önök feladata lesz megtámadni a KRYMSK felé tartó ellenséges jármûoszlopokat és a hadmûveleti körzetben található csapatösszevonásokat! A helyzet változásáról és a frontvonal alakulásáról folyamatosan megpróbáljuk magukat tájékoztatni! De vigyázzanak. Ellenség bárhol lehet.

Helikopterek :

Az Önök feladata még nagyon képlékeny! Hadvezetésünk elképzelése szerint Önök csapatokat fognak szállítani az ellenség hátába, A Specnaz egységek bevetésre várnak. Addig amíg nincs döntés az ügyben addig az ellenség elõretolt megfigyelõ egységeit fogják támadni.

FARP VETKA Freq.: 127,5 MHz AM

FARP YUNGA Freq.: 127,5 MHz AM

Az ellenséges utánpótlás hajóról érkezik. Másodlagos feladatuk az ellenséges utánpótlási vonal elvágása.

Térképek:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_21_o7acvzpu22.jpg

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_21_0qcqi6oq2b.jpg

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_21_cot8e2jct4.jpg

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_21_5ngngoard8.jpg

FIGYELEM! A REPTEREK KÖRNYÉKÉN ERÕS LÉGI FORGALOM VAN! A BÁZISOKRA FOLYAMATOSAN ÉRKEZNEK ÉS ONNAN INDULNAK GÉPEK. EZEKNEK MINDEN ESETBEN ELSÕBBSÉGÜK VAN!!!

Jelentkezni Itt lehet vagy Ha valaki gondolja személyesen is megtalál a VMH59 TS szerverén.

Üdv.

SnowFox
Ha a steam-n regisztrálod be, akkor elvileg soha nem fogy el...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egyébként én ezt szoktam írni, és igen rövid idõ alatt (~1 nap) jönni szokott az új kulcs.

Used up activations.

Hello!

I would like to request new activation IDs because I ran out of them (re-installs, OS changes, etc...).
My Transaction ID is:
The date of purchase: nn.hh.éééé
Serial:

LockOn: Flaming Cliffs 2 (English download version) (itt értelemszerûen a szoftver neve van)

THX, best regards, Jakab Gipsz from Hungary

LeonSilver
1) Ez csak az elmélet. Nálam az oprendszer újratelepítése elõtti deativáció ellenére IS fogyott aktivációs lehetõség annak ellenére, hogy semi hardver nem változott.

Üdv.

1. Többnyire csak rendszer újratelepítéskor kell újra aktiválni, de elõtte Deaktiválod, így nem fogy az aktiváció.

2. Ha ne adj isten mégis elfogyna (ahhoz szerintem súlyos évek kellenek) akkor írsz a Supportnak és adnak újakat.

Üdv.
SnowFox
LeonSilver
Írni a szupportnak.

hooah
Szaisztok
Megvettem a CA-ot és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mit kell tenni akkor ha majd elfogy a kulcshoz kapott 10 aktiválási lehetõség?

LeonSilver
Csináltam annak idején a RoF-hoz is szkineket. Teljes mértékben történelmietleneket 😊
Ilyesmiket, mint ez.

LeonSilver
Ez pedig az orrán egy nénike.. 😊

LeonSilver
Igen, sikerült 😊
Ez egyelõre csak ilyen embléma bizbasz. Viszont így mos majd tudom variálgatni. Persze én szigorúan "maszek" színt csinálok.
Tehát semmi köze az igaziakhoz. Ahogy nekem tetszik, úgy csinálom 😊

HungaroJET
Szívesen...írj, hogy összejött-e 😄
Ha civil verziót szeretnél akkor tedd egy ilyen mappába a két dds skin fájl és a decription.lua fájlt:
Fater

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Köszönöm drága bajtársam 😊

<#worship><#worship>

HungaroJET
Fegyveres verzió:

livery = {
{"civ_uh1_main_dam", 0, "civ_uh1.bmp", true};
{"civ_uh1_main_dam", 2, "civ_uh1_spec.bmp", true};
{"civ_uh1_tail_dam", 0, "civ_uh1_tail.bmp", true};
{"civ_uh1_tail_dam", 2, "civ_uh1_tail_spec.bmp", true};
{"civ_uh1_main", 0, "civ_uh1.bmp", true};
{"civ_uh1_main", 2, "civ_uh1_spec.bmp", true};
{"civ_uh1_tail", 0, "civ_uh1_tail.bmp", true};
{"civ_uh1_tail", 2, "civ_uh1_tail_spec.bmp", true};

{"uh1_main_dam", 0, "uh1_fater", false};
{"uh1_main_dam", 2, "uh1_spec.bmp", true};
{"uh1_tail_dam", 0, "uh1_fater_tail", false};
{"uh1_tail_dam", 2, "uh1_tail_spec.bmp", true};
{"uh1_main", 0, "uh1_fater", false};
{"uh1_main", 2, "uh1_spec.bmp", true};
{"uh1_tail", 0, "uh1_fater_tail", false};
{"uh1_tail", 2, "uh1_tail_spec.bmp", true};
{"uh1_weapon", 0, "uh1_weapon.bmp", true};
{"pilot_UH1", 0, "pilot_UH1.bmp", true};
{"pilot_UH1_helmet", 0, "pilot_UH1_helmet_B.bmp", true};
{"pilot_UH1_patch", 0, "pilot_UH1_patch_1_cavalery.tga", true};
{"Gunner_UH1", 0, "gunner_UH1.bmp", true};
{"uh1_cov", 0, "uh1_cover.bmp", true};
{"UH1-cpt-door", 0 ,"UH1_door_c",true};
{"UH1-cpt_karkas", 0 ,"UH1_karkas_c",true};
{"UH1-cpt_karkas2", 0 ,"UH1_karkas2_c",true};
{"UH1-cpt_panel", 0 ,"UH1_panel_c",true};
{"UH1-cpt_central_box", 0 ,"UH1_boxs_c",true};
{"UH1-cpt_dev2", 0 ,"UH1_dev_2",true};
}
name = "Fater"
countries = {}

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Vissza szoktam venni, hogy a fordulatszámmérõ a zöld sávban legyen. Vagy közel hozzá.
HungaroJET
No az elõbb asszem elkúrtam/elkapkodtam 😄 túl sok a sor, de itt jó civil verzió és mindjárt jön a fegyveres is:

livery = {
{"civ_uh1_main_dam", 0, "uh1_fater", false};
{"civ_uh1_tail_dam", 0, "uh1_fater_tail", false};
{"civ_uh1_main", 0, "uh1_fater", false};
{"civ_uh1_tail", 0, "uh1_fater_tail", false};

{"uh1_main_dam", 0, "uh1.bmp", true};
{"uh1_main_dam", 2, "uh1.bmp", true};
{"uh1_tail_dam", 0, "uh1_tail.bmp", true};
{"uh1_main", 0, "uh1.bmp", true};
{"uh1_tail", 0, "uh1_tail.bmp", true};
}
name = "Fater"
countries = {}

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Végül is az útvonal a lentebb írt módon nem fontos.
Meg lehet hívni a skint a Mods könyvtárból is, de így a Bazar-ból egyszerûbb.
Pláne akkor, ha mindig csak frissíted ugyanazt a a DCSW mappát az új patch-ekkel (ha 30 DCSW mappád van akkor már jobb a Mods könyvtárba pakolni: csak át kell mozgatni az új DCSW mappába a teljes Mods könyvtárat vagy egy részét - de most inkább nem bonyolítom)

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Ez a civil verzió. A fájlokat (uh1_fater.dds és uh1_fater_tail.dds) be kell másolni egy mappába (mindegy milyen nevû mappába, de megadtam a skin nevet Faternak, szóval így fog megjelenni a mission editorban) - de legyen most "Fater" a mappa neve is) ide: DCS World 1.2.6\Bazar\Liveries\uh-1h\Fater

a description egy sima text file: ad neki a description.lua nevet (ne .txt legyen a kiterjesztés) és tedd be a Fater mappába

ez legyen benne:
ennyi...szólj ha mégis gond lenne

livery = {
{"civ_uh1_main_dam", 0, "civ_uh1_med.bmp", true};
{"civ_uh1_tail_dam", 0, "civ_uh1_tail_med.bmp", true};
{"civ_uh1_main", 0, "civ_uh1_med.bmp", true};
{"civ_uh1_tail", 0, "civ_uh1_tail_med.bmp", true};
{"uh1_main_dam", 0, "uh1.bmp", true};
{"uh1_main_dam", 2, "uh1.bmp", true};
{"uh1_tail_dam", 0, "uh1_tail.bmp", true};
{"uh1_main", 0, "uh1_fater", false};
{"uh1_tail", 0, "uh1_fater_tail", false};
}
name = "Fater"
countries = {}

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Oki

HungaroJET
No vagyok...mindjárt megírom a description-t...pár perc, megnézem elõször is hogy hol van...az útvonal is fontos

HAVE A BANDIT DAY !

Rolo3
nem igazán te?

LeonSilver
Hát... ezeknek reszeltek 😄

LeonSilver
UH-1H

Fater mappában van.
uh1_fater.dds
uh1_fater_tail.dds

Csak ez a két fájl 😊
Még igazán nem színeztem, csak "saját" emblémákat tettem rá meg egy feliratot 😊

Kössz bajtársam!!