Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Elvárnád csak nem érted, hogy lehet faszimulátort is készíteni, de ez a kevés fa is megfektetheti a játékot. És akkor még a füstről nem is beszélek. A falcon lehet tudja csak annak nem is nagy a gépigénye, mert grafikailag közel sincs a bos-hoz és a dcs-hez. Ha hasonló grafikát, látványt tudna az is szaggatna hidd el!!! Itt kompromisszumot kell tenni sajnos, mint jó példa sztem a cars vagy az assetto. A cars szebb az assetto meg jobban le van modellezve. A bos valahol elkezdte azt, amit tudni kéne a szimeknek, de téli sztálingrádi térképen, ahol nincs akkora erdőterület, erdős felület. A nevada ilyen lehet még sztem, de nem láttam még mondom. Dcs-nél azt kell tudni hogy hiszem ha látom, majd megtanulod ha komolyabban érdekel! Dcs-ben csak az a-10c több erőforrást eszik, mint a falcon egész programja, ezt jó ha tudod...