Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet tudni mikor jön SU27 re AFM? Csak emiatt nekem megérné a 4400 ft. 😊
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a bot tekerhetõ-e vagy muszáj hozzá a pedál mert egyébként nem lehet vele repülni?
Tervbe van a joy vétel és a Warthog illetve a Logi G940 közt vacilálok, warthoghoz késõbb vennék pedált, de addig is szeretnék vele repkedni.
DCS WWII: Europe 1944
http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
Lehet megveszem a FC3 at. Kérdésem lenne. Van állandó magyar szerver? Szeretnék szabadon repülgetni magyarokkal. Esetleg komolyabb missiokat repülni vagy csak USA vs RUSSIA t játszani. A szerver a lényeg hogy van e.
Köszönöm elõre is a választ. 😊
Persze hogy érdemes, ha vadászgéppel is akarsz repülni. Sok újdonság van az FC2-höz képest...Csak a keretprogram(décséwörld)...
20 dolcsit megér bõven, csak jönnél már online-ba is repülni...
www.pcpilot.hu
Köszönöm a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Akinek kell a leírás FC3 telepítéshez:
én csak dícsérni tudom a modult.
de a DCS-t viszont lekell húzzam mostmár - multiba ezzel a vassal, irányítatlan fegyverekkel nem lehet használni. márpedig csak 10000m-en repülgetni, állandó jelleggel nem megy <#vigyor5>#vigyor5>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
HAVE A BANDIT DAY !
Kicsit bonyolult hogy minden ciril betüs, és a típust se ismerem igazán, ezért sokkal többet egyenlõre nem tudok irni.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tudok valahonnan letölteni olyan missönt ahol lehet Su27-tel gyakorlni a légi tankolást?
Mission Editorban csináltam egyet, de nem tudok rádión kapcsolatba lépni a tankerrel.
Még jó pár frissítéssel elõtt csináltam hasonló küldetést A10-C-nek, ott mûködött minden, most nem tudom mit csinálhattam rosszul)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
csolee: te meg tudod hova menjél a 3 fps-eddel együtt 😊
ne erõltessétek! nem akarja - nem megy
InterC: köszi az infót, de nem szívesen adnék most kp.-t ha a számlán is van pénz. Épp elég kiadásom van sajnos.
A steam leegyszerûsít mindent... aktiválás, telepítés, frissítés.
www.smart-bus.hu
A többi pedig itt van: (BS2 upgrade ugyancsak kivétel)
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=111530
Egyébként meg áruljátok már el - most vicc nélkül - , hogy mi lenne az elõnye a Steam-es DCS-nek ?
Az FC3 megoldható szûz telepítéssel is (FC1 és FC2 nélkül)
Érdekes, hogy az ED team-bõl c0ff is megírta már a trükköt 😄
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Akinek megvan homályosítson fel legyen szíves, hogy hogy mûködik az FC3 😊
www.smart-bus.hu
Még a program (fájlszerkezet) sem ugyanaz teljesen.
Szóval nem lehet keverni.
Macleody !
Te pedig most 5 perc alatt regisztrálsz a Paypal-hoz. Holnap befizetsz 4500 forintot Unicredit Banknál az új Paypal számlaszámodra. (lehet, hogy más bankoknál is lehet)
2-3 nap alatt a pénzed (akkor már dollárban) a Paypal számládon megjelenik, és akkor azon nyomban el is költheted 😊
Ennyi ! Nem csúsztál le róla ! 😄
www.smart-bus.hu
Minyó valahogy nem érdekel én egy Mi24 vagy Mi28-nak örülnék inkább, az az igazi harci kopter. A Cobráról vagy az Apachról nem is beszélve, de gondolom azokról nem érhetõ el annyi infó azért nem csinálták még meg õket.
Ez most csakis ED E-shop-jára vonatkozik !
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Besza-behu !
ED fórumon mindenki sír, hogy most dobott ki egy csomó pénzt az ablakon !
Tegnap meg azért sírtak, hogy tök jó a MiNyó de kár még nincs itt a MiHu, mert azért (több)száz dodót is adnának azonnal!
Miért ? Csak nem megvetted már a Minyót ?
Vagy majd vársz inkább a karácsonyi 80%-os leárazásra ? 😄
Dehátezholnaptólvan! 😊))
Höjj, éreztem én, hogy nem köll nekem az az új Arma, ide nekem ezt a Minyót! 😊))
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
"From September 20 to 29 2013, Eagle Dynamics will have a 60% off Autumn sale for the following DCS products:
DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight, Pre-Purchase Beta. $49.99 now $19.99
DCS: UH-1H Huey, Pre-Purchase Beta. $49.99 now $19.99
Lock On: Flaming Cliffs 3. $49.99 now $19.99
DCS: A-10C Warthog. $39.99 now $15.99
DCS: Black Shark 2. $39.99 now $15.99
DCS: P-51D Mustang. $39.99 now $15.99
DCS: Combined Arms. $29.99 now $11.99
DCS: Black Shark 2 Upgrade. $29.99 now $11.99
A-10A: DCS Flaming Cliffs. $14.99 now $5.99
Su-25: DCS Flaming Cliffs. $14.99 now $5.99"
Szerintetek mikor lesz a következõ?