Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért kérdezem mert volt FC2 ben is magyar szerver de ott jó ha egy magyar volt a többi meg mind külföldi. Nem tudom meg ér e 4400 ft ot így mert egyébként ott van FC2 ahol minden este tömve vannak a szerverek és kb annyi aktív van mint most DCS be.

Lehet tudni mikor jön SU27 re AFM? Csak emiatt nekem megérné a 4400 ft. 😊

Cancri55
Van esélyed repülni magyarokkal magyar és külföldi szerveren. Az itt fórumozók jó része együtt szokott alkalmanként repkedni.

Cancri55
A warthog stick nem tekergethetõ, pedál szükséges hozzá.

Hecker007
Használ valaki Thrustmaster Hotas Warthogot?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a bot tekerhetõ-e vagy muszáj hozzá a pedál mert egyébként nem lehet vele repülni?
Tervbe van a joy vétel és a Warthog illetve a Logi G940 közt vacilálok, warthoghoz késõbb vennék pedált, de addig is szeretnék vele repkedni.

Update és béta képek
DCS WWII: Europe 1944
http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
Ja és kimaradt! Mig29C nek télleg van DCS ben TWS2 üzzemódja mikor egyszerre támad 2 célt?

Sziasztok!

Lehet megveszem a FC3 at. Kérdésem lenne. Van állandó magyar szerver? Szeretnék szabadon repülgetni magyarokkal. Esetleg komolyabb missiokat repülni vagy csak USA vs RUSSIA t játszani. A szerver a lényeg hogy van e.

Köszönöm elõre is a választ. 😊

Szeva Papa!

Persze hogy érdemes, ha vadászgéppel is akarsz repülni. Sok újdonság van az FC2-höz képest...Csak a keretprogram(décséwörld)...

20 dolcsit megér bõven, csak jönnél már online-ba is repülni...
macleody
Lehet hogy csak késnek a steamen. Más játéknál is elõfordult már, hogy csak pár nappal a steames megjelenés után lehetett regisztrálni a dobozos verziókat.
Sanyo
Részben, egy korábbi leárazásnál vettem egy P-51D EDénél, a kódot Tom sikerrel aktiválta a steamen. Ma megvettem a minyókát szintén ED webshop, steamen nem oké. Korábban emailban írta valaki, hogy az A-10C is ment steamen. Szóval nem értem, a hírt módosítottam, mert senkit sem akarok félrevezetni.

www.pcpilot.hu

Papa01
Sziasztok! Láttam Sanyo oldalán, hogy akciós az FC3. Érdemes beruházni rá, ha meg van az FC2? Miben nyújt többet?

Köszönöm a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hecker007
Igen egy kis keresgélés után meglett, sajnos a frissítés óta nálam nem jó a fórum keresõje.

Akinek kell a leírás FC3 telepítéshez:

FPS problémák végett - természetesen

MI-8
én csak dícsérni tudom a modult.
de a DCS-t viszont lekell húzzam mostmár - multiba ezzel a vassal, irányítatlan fegyverekkel nem lehet használni. márpedig csak 10000m-en repülgetni, állandó jelleggel nem megy <#vigyor5>

LeonSilver
Azé' ez olyan köcsögség, hogy valamiképpen nem lehet kipróbálni ezeket az új bizbaszokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HungaroJET
Már készül hozzá az angol feliratos mûszerfal. A többire pedig a Béta verzió a válasz, szóval igen: van még bõven helyrepofozni való a modulban.

HAVE A BANDIT DAY !

krisztian005
Ma megvettem a Mi-8-at, az elsõ tapasztalataim, amik tetszettek, nagyon szép külsõ-belsõ model, jó hangok, amik nem tetszettek, nincs angol nyelvü fülke, oroszt sosem tanultam ezért nekem fontos lenne, az A-10C-vel kicsit jobb FPS érteket ért el a gépem mint Mi-8-al, nagyon sok kapcsoló a simben nem müködik, de a modelviewer-ben igen, ezért remélem késõbb ezeket is rendesen megcsinálják.

Kicsit bonyolult hogy minden ciril betüs, és a típust se ismerem igazán, ezért sokkal többet egyenlõre nem tudok irni.

macleody
Nekem is kiküldte, csak közben elköltöztem, a kártya meg a régi címre ment. Nem volt pénz a számlámon, ezért nem küldtek újat. Mondjuk amit kiküldtek nem tudom hova lett, biztos elteleportálódott a naprendszeren túlra.
Szia. Su-27-es nem tud légitankolni a játèkban, csak a Su-33-as.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sziasztok!
Tudok valahonnan letölteni olyan missönt ahol lehet Su27-tel gyakorlni a légi tankolást?
Mission Editorban csináltam egyet, de nem tudok rádión kapcsolatba lépni a tankerrel.
Még jó pár frissítéssel elõtt csináltam hasonló küldetést A10-C-nek, ott mûködött minden, most nem tudom mit csinálhattam rosszul)
Nem tudom milyen banknál vagy,de nekem az erste majd egy hónappal a régi lejárta elõtt kiküldte az újat.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody

No, közben meg is jelent a minyó steam-n! 😊)

www.smart-bus.hu

Akkor ezt vedd égi jelnek, és várd ki a karácsonyi akciókat! 😉

www.smart-bus.hu

macleody
Tudom, de netrõl nem tudok bejelentkezni. Be kellene mennem a bankba de egyszerûen nincs idõm sz@rni se, reggeltõl estig meló van. A kártyámat se tudtam még elintézni.

csolee: te meg tudod hova menjél a 3 fps-eddel együtt 😊
OFF
ne erõltessétek! nem akarja - nem megy

Utalni is tudsz bankszámláról: csak add meg mellé a Paypal számlaszámodat hivatkozásként 😉
Azt is lehet, de mivel pont az volt a gondja, hogy lejárt a kártyája és még nem jött meg az új, ezért javasoltam neki a "befárad a bankba" megoldást 😄 😄 😄
macleody
De kell, mert lejárt a kártyám.

InterC: köszi az infót, de nem szívesen adnék most kp.-t ha a számlán is van pénz. Épp elég kiadásom van sajnos.
a paypal fiókhoz lehet hozzárendelni bankkártyát is,és akkor nem kell szarakodni az unikredit bankkal.

Azt nem, mivel a steam-n még nem jelent meg, viszont megjelenés után valószínûleg jó lesz a kulcs.

A steam leegyszerûsít mindent... aktiválás, telepítés, frissítés.

www.smart-bus.hu

Én azt hittem a MiNyóról beszélünk, mert azt most még tuti nem lehet keverni.
A többi pedig itt van: (BS2 upgrade ugyancsak kivétel)
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=111530
Egyébként meg áruljátok már el - most vicc nélkül - , hogy mi lenne az elõnye a Steam-es DCS-nek ?

Az FC3 megoldható szûz telepítéssel is (FC1 és FC2 nélkül)
Érdekes, hogy az ED team-bõl c0ff is megírta már a trükköt 😄
GaBika6
Már sokszor írták az oldalon keressetek rá. Letöltitek a linken a file-t és le van írva mit kell csinálni vele. (reg file meg az exe azt hiszem és nem kell telepíteni az fc1-et)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hecker007
Ez engem is érdekelne, ITT azt írják hogy kell, de elvileg bele van integrálva a DCS:World-be az FC3.
Akinek megvan homályosítson fel legyen szíves, hogy hogy mûködik az FC3 😊

A Lock On: Flaming Cliffs 3-at ha megveszem ahhoz kell a Lock On: Modern Air Combat lemez, vagy csak simán megveszem és annyi?

www.smart-bus.hu

A Steam kód az nem ugyanaz mint az ED E-shop kód !
Még a program (fájlszerkezet) sem ugyanaz teljesen.
Szóval nem lehet keverni.

Macleody !
Te pedig most 5 perc alatt regisztrálsz a Paypal-hoz. Holnap befizetsz 4500 forintot Unicredit Banknál az új Paypal számlaszámodra. (lehet, hogy más bankoknál is lehet)
2-3 nap alatt a pénzed (akkor már dollárban) a Paypal számládon megjelenik, és akkor azon nyomban el is költheted 😊
Ennyi ! Nem csúsztál le róla ! 😄

macleody
Zsír. Nekem meg lejárt a kártyám és nincs még új. Errõl lecsúsztam.
De azt a kódot meg lehet aktiválni steam-n szerintem...

www.smart-bus.hu

Hecker007
BS2-t és Flaming Cliffs 3-at venném, csak így hónap végén nem számítottam rá.
Minyó valahogy nem érdekel én egy Mi24 vagy Mi28-nak örülnék inkább, az az igazi harci kopter. A Cobráról vagy az Apachról nem is beszélve, de gondolom azokról nem érhetõ el annyi infó azért nem csinálták még meg õket.

Nem !
Ez most csakis ED E-shop-jára vonatkozik !
repvez
ez a steamre is vonatkozik? Onnan is megvehetõ a minyó?
Ne mondjátok meg ED-nek, de én a minyóért adtam volna 100 dodit ha máskép nem juthatnék hozzá... Szívtam volna a fogam, köpködtem és káromkodtam volna, de megadtam volna végül... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Egyetértek !
Besza-behu !
ED fórumon mindenki sír, hogy most dobott ki egy csomó pénzt az ablakon !
Tegnap meg azért sírtak, hogy tök jó a MiNyó de kár még nincs itt a MiHu, mert azért (több)száz dodót is adnának azonnal!
"Szerintetek mikor lesz a következõ?"
Miért ? Csak nem megvetted már a Minyót ?
Vagy majd vársz inkább a karácsonyi 80%-os leárazásra ? 😄
Waúúúúú, wau-wau...
Dehátezholnaptólvan! 😊))
Höjj, éreztem én, hogy nem köll nekem az az új Arma, ide nekem ezt a Minyót! 😊))

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Hecker007
Tudnak idõzíteni a leárazással...

"From September 20 to 29 2013, Eagle Dynamics will have a 60% off Autumn sale for the following DCS products:

DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight, Pre-Purchase Beta. $49.99 now $19.99
DCS: UH-1H Huey, Pre-Purchase Beta. $49.99 now $19.99
Lock On: Flaming Cliffs 3. $49.99 now $19.99
DCS: A-10C Warthog. $39.99 now $15.99
DCS: Black Shark 2. $39.99 now $15.99
DCS: P-51D Mustang. $39.99 now $15.99
DCS: Combined Arms. $29.99 now $11.99
DCS: Black Shark 2 Upgrade. $29.99 now $11.99
A-10A: DCS Flaming Cliffs. $14.99 now $5.99
Su-25: DCS Flaming Cliffs. $14.99 now $5.99"

Szerintetek mikor lesz a következõ?

macleody
Ezt akarta csak nem sikerült 😊

csak én nem látom?

OFF - sztem nagyon szép munka eredménye ez a VIDEO