Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Kérdés, hogy mi a minimum konfig, amin el kell futnia. Még az 1-2 GB videokártya memória is pillanatok alatt betelik, ha bármilyen térképet natív textúrával akarnál lefedni, kizárt, hogy a DCS-ben ilyennel próbálkoznának. Ráadásul itt borzalmasan sok erőforrást elhasznál csak a kabinbelsőre (ha én beülök egy A10-be, 4-5 másodpercig csak azt nézegetem, ahogy szépen felépíti és betextúrázza nekem a kabint :/ pl egyetlen 2048×2048 textura elhasznál 16 MB-ot a videokártya memóriából, és egy átlag DCS kabin ilyenből használ vagy 10-et). Mindezt persze úgy, hogy itt a talajnak is olyan felbontás kell, hogy kifutón állva se csak zöld meg barna foltokat láss, mint a google maps pl talajszinten. Ha nagy felbontású, tűéles talaj textúrák lesznek, akkor 100%, hogy nagyon sok ismétlés, csempézés lesz rajta (talajon is, városokban is, reptereken is), és ha a térkép elemeinek elrendezése pontos is lesz, a rájuk húzott textúra biztosan nem fog hasonlítani a google maps-ra (ahogy most sem).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.01.15. 14:04:10