Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt már akkor DX11 amikor elõször beígérték? Hmmm... 😄

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Biztosan egy leegyszerûsített repmodell volt. Olyasmi mint az ARMA-ban.
A DX az pedig 11-es lesz. Fõleg a vizen lehet látni...és a víz alatt 😊

HAVE A BANDIT DAY !

a video készítésekor mivel irányított az a jó ember, hogy a mi8 megse billen vagy éppen csavarodik egy pillanatra sem?

macleody
Nem értem miért vagytok ilyen negatívak 😊
LeonSilver
Óóó bazze! Majdnem leestem a székrõl a röhögéstõl 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ami biztos,hogy szaggatni,azt fog!és a javítások után,még annál is jobban fog.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Azt lehet tudni, hogy ez az EDGE motor a DX melyik verzióján alapszik?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Pakson biztos faszán megy majd 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Arról van infó, hogy erõforrás terén mekkora igénye lesz ennek új felületnek?
Röviden, Szaggatni fog vagy sem :-)
Szerintem elég nagy az esélye annak, hogy karácsonykor élvezhetjük a mostanihoz képest új tájakat... az elmúlt pár évben gyakran esett a hó az ünnepekkor! 😄

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Ha optimisták vagyunk akkor karácsonykor már lehet, hogy elvezhetjük az új tájakat, de ha pesszimisták akkor csak jövõ nyáron.
De nem tõlem hallottátok <#bee1> és ez egyébként is csak egy tipp <#eplus2>, meg persze minden képlékeny (szokás szerint)

HAVE A BANDIT DAY !

Nagyon szép.Még 8 év és élvezhetjük is.<#nyes>

Ka-50

igazad van

LeonSilver
Sokra mennél a dátummal EDénél... 😉

egy kiadási dátumot lenne már jó látni.de legalább a fejlesztõk tudnak már játszani az új környezetben.

HungaroJET
EDGE:
(8 hónapos videók) <#vigyor5>
ITT
http://www.youtube.com/channel/UCTDlThn-IaB6srKKoenL19w?feature=watch

HAVE A BANDIT DAY !

Üdv mindenkinek!
Volna két kérdésem:
- ha Su-27-tel leszállok, leállítom a hajtómûveket, újratankolok. (Hallom a tankolás hangját, meg rádión is visszajelzik hogy kész.) Beindítom a hajtómûveket, és az üzemanyag kijelzõ, még mindig üresnek mutatja az üzemanyag tartályt. MIT CSINÁLOK ROSSZUL?
- Su-27ben/F-15C ben jelzi-e valami mûszer, hogy a rám kilõtt rakéta milyen távol van tõlem?

Szép napot, és kellemes hetet nektek!
Akit érdekel, A-10C-hez androidos MFCD app.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

"Ground operations: big issue is the unique gear breaking/steering system which is implemented from the scratch since original ED system is not applicable for the MiG-21."

ED rendszere nem alkalmazható??? No fene......ED, ED...

<#eljen>

Ka-50

krisztian005
Újabb Mig-21-es hírek.

Hecker007
Mert fejlesztettek valamit az sg-n és úgy látszik itt is úgy megy a fejlesztés mint ED-éknél valamit javítottak amit észre se veszünk amit meg használnánk azt elcseszik.

sure
Hopp, nem is tudtam, hogy ALT+J-vel be lehet ugrani már leparkolt AI gépbe

https://picasaweb.google.com/lh/photo/_mPUXRgF_Aj7nfWGtQGAVtPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

https://picasaweb.google.com/lh/photo/KGBJEzLJH6cu-JGB5_DcHNPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

https://picasaweb.google.com/lh/photo/rC1ivOc_1oqFqBAp_c5DodPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

https://picasaweb.google.com/lh/photo/N0UZtqWsRJdzbWkWlVZ9utPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

(OFF, mérnem megy a link-kép beszúrás rendesen, mint a többi topicban?)

Isten nem bottal, hanem VMware.

HungaroJET
EDGE: Corsica <#vigyor2>

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1871909#post1871909Fórum

HAVE A BANDIT DAY !

Ez a DCS:WWII nekem egyre zavarosabb <#ijedt>
Jól látom, hogy a DCSW Mustang nem lesz használható a DCS:WWII-ben ?
És majd ha külön megvettem a Mustangot és a Dorát a DCS:WWII-hez, akkor külön meg kell vegyem majd a DCSW-hez is a Focke-Dorát, ha ott is akarom használni ?
Ti hogyan értelmezitek ?
Lehet, hogy tényleg két teljesen különálló játék lesz a vége ?
Lehet, hogy a Normandia térképet sem tudjuk majd használni a DCSW alatt ? <#wow3><#falbav><#boxer>

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
LINK
Reaper
EDGE ide vagy oda, a Nevada-s képeken tuti nem az van...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

sure
Wow, az ED feljeszti a legújabb Wings over Israel modot?

Isten nem bottal, hanem VMware.

A Fighter Ops egy halott dolog. Sajnos, sosem lesz belõle semmi.

Viszont az EDGE tényleg brutál lesz.
Szerintem már nagyon a vége felé járnak. Én (sem)csodálkoznék ha karácsony elõtt kiadnák Nevadát és Grúziát is.
Gondolom ezeket is láttátok már 😊
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=112882&page=3
LINK
Reaper
<#idiota>

Fúú de jó képek, és micsoda képességek az EDGE tényleg brutál jó lesz! 😮
repvez
Miért van az az érzésem, hogy ez a figter ops miatt készül.ÉS mire elkészül bejelentik, hogy egyesülnek.
Mert õk is nevadát kezdték el lemodellezni és a hozzávaló kiképzési struktúrát.
Újabb Nevada képek Wags-tól:
ITT:
Reaper
Ja és a szokásos ívelõlap asszimetria továbbra is fennáll..😛

Reaper
Már ha csak simán felvillannának az is jó. Ja még amit kifelejtettem az, hogy 3 lámpa égjen a futókon, mert látom 1.2.6-ra már rendbe tették a fõfutó lámpákat, de az orrfutón továbbra sincs semmi. Amennyiben elõkerül a cucc, akkor megköszönnék egy pilonos és egy pilon nélküli verziót! 😉

HungaroJET
Már készen van, csak elõ kell guberálni a terabájtok közül. (Meghalt az elõzõ Winfos, szóval most elég nagy kavarodás van a meghajtókon, de meglesz)
A villogást még finomítani kellene, hogy szép lassan aludjanak ki helyzetjelzõ fényei (jelenleg csak "sima" fel és lekapcsolás van), de azok rendben mûködnek(tek) egymás után: P-Z-F

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Ha már modolás Hungaro! VFAT-ra össze tudnál dobni nekem egy pilon nélküli, helyzetlámpa villogós 29A-t?

HungaroJET
El is felejtettem megírni <#falbav> Itt egy modell csere: Lecseréli a régi Mi-8 statikus modelleket a reptereken. Az új modell még a Varacskos 1.0.0.7-bõl való, csak kicsit helyre kellett pofozni itt-ott.
Mods könyvtáraba kell kerüljön a motyó. (DCS World fõkonyvtárban kell, hogy kibontódjon a rar fájl)
A Minyó 1.2.5 és az alatti skinek használhatóak hozzá.
Letöltés innen:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/446451/
Üdv

HAVE A BANDIT DAY !

mûködik a ts szerver megint

repvez
A topicjában válaszolok, hogy ne kelljen szétoffolni itt!
Hecker007
Sikerült köszi!

Srácok,mi van a TS-el?

Ka-50

z0ty4
off:

hangulatos BMS videó, van benne pár mod is.

ON:

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

LeonSilver
Hát.. volt régebben valami izé, hogy árnyék lesz a kabinban például Azzal mi lett?
Meg nekem régebben volt valami gondom vele win7 64b alatt és azért is nem használtam. Van még ilyesmi vagy lehet tolni rendesen?
És melyiket érdemes feltenni. Volt valami Red nem is tudom mi. Szóval melyik a legfejlettebb mod ?

Molnibalage
Nekem 1280x1024-ben képes akadni egy egyáltalán nem gyenge vason.

A Falcon terén mire vonatkozik a kérdés? Mostanában elegem van lassan mindenbõl, ezért inkább játszok fejlesztés helyett. A MOD-mat úgy ahogy befejezem - több adatbázis változatás már nemigen lesz - a hadjáratokat kellene kicsit pofozni, ebben majd A.S. (az online hadjáratok készítõje) majd ad egy kis hátszelet. Egyszer talán játszani is fogok vele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ja. A Falconnal mi a helyzet Balázs? Nem rosszindulat, csak tényleg érdekel!

LeonSilver
Én alapvetõen elvagyok vele, bár én "komolytalan" szobapilóta vagyok 😊
Ha olyan kedvem van elõszedem a cuccot, megyek néhány kört, szétlövök néhány szart, ledobálok pár bombát oszt' jó napot 😊
A CBU87-tõl nekem is röcög pöppet a vas, de annyira nem vészes. Persze elmehetnek a jó büdös picsába, mert nem kellene egy több százezer forintos gépen megakadnia. Mondjuk minden szar maxra van húzva 😊 és 1920*1080.

Molnibalage
Pontsan emiatt mindom, hogy tisztelt ED menjen a jó büdös franba. 10+ év után nem sikerült ilyen dolgokat megcsinálni. Nekem ne olyan repszimet adjanak ki, hogy ha X és Y dolgot nem csinálod, akkor megy és nem állok bele a hegybe és nem merevedik ki a játék.

Vicc, hogy a Lockon alatt meg a hangok voltak olyan szarok, hogy alcsonyabb bitrátára átkonvertálva a hangokat az FPS drámainan javult. Vagy ez még most is meg van...?

Az ilyenek miatt mondom - emg a hírhedt "FPS radar" miatt - hogy játszhatatlan az egész DCS. Ez egy alfa / béta változatú techdemó, semmi több...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Deaktiválni kell a cuccot.
A szarforsz oldalán pontosan le van írva a menet.
Egyébként meg semmi különös nem történik ha esetleg elfogy az aktivációs lehetõség, lévén egy emil és kapsz új kulcsot.