Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Szerintem ide tartozik, mert jól mutatja a VGA gyártók és a fejlesztők érdekeltségi viszonyát, de ezen lépjünk túl.

Játék frissítés után lett hibamentes a CloD. Akkor, hogy lehetne az adott hiba az AMD sara? Emlékszem rá, még a 6990-m volt, jött egy frissítés, eltűnt a három kék csík, és ezek a mostani fehér szaggatott vonalak sem voltak.

És ehhez még hozzá jön, hogy a CloD az egyetlen amiben végleges hiba van... semmilyen más rétegjátékot ( mást sem ) nem láttam, amiben gyártóspecifikus grafikai hibák vannak. Érdekes módon a RoF-ban, DCS-ben nincsenek grafikai hibák AMD-n, ott meg tudják oldani, csak a CloD-ban nem.

Amíg AMD-m volt, leadtam számos hibajelentést... FM 2013-ban javították, BF3-ban közölték, hogy a DICE sara, később ezt a DICE is beismerte. A CloD esetében több alkalommal leadtam a kék csíkos hibát, válasz sem jött... leadtam egy "belsősön" keresztül, olyan válasz jött, amit nem tehetek közzé, legyen elég annyi, hogy mivel az 1C Companyval kapcsolatban állnak, így a jelzett hibákat javítják, ha rajtuk múlik. Ha nem így van, akkor nekem is hazudtak.

Van nyűg az AMD driverekkel, mint ahogy az NV driverekkel is, de végleges hibával még nem találkoztam, kivéve a CloD esetében... ez azért elárul valamit szerintem, de ne ragozzuk ezt, mert veled végkép nem akarok vitázni, főleg nem ilyen hülyeségen. Kívánom, hogy egyszer kerüljön a kezetekbe a forráskód, és akkor majd kiderül mi merre hány méter.

Ha az derül ki, hogy AMD driver hiba, akkor a vendégem vagy pár finom házi pálinkára... ;)