Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem értem, hogy milért nem képesek értelmes helyszínt választani. Talán Nyugat-Európát vagy Skandináviát kellett volna...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha nem megy a Mi-28 meg az Apache akkor csináljanak Hindet meg Cobrát.
De hueyt, minyót? Ebbe a játékba minek? Legéppuskázza a gyalogosokat, meg kiszedi a teherautókat FFAR-al? Nemá.
Kábé annyira megfontolt lépés ez mint a P-51D berakása volt. Mostmár hogy terveznek II.vhs DCS persze van értelme, de a grúziás modern környezetbe nevetséges volt.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az UH-1 elõnye, hogy a fél világ repült vele, ezért talán szélesebb felelvõ közönségre számítottak. A másik fele, hogy az emberek egy része azon doglozik, amit szeret, tehát "mert csak" alapon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A játékhoz szükség van a(z) DCS World alapjáték Steames változatára."
Király... 😞
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Arra én is kiváncsi lennék hogy a steam-es kiadás menyire kompatibilis a ED-s kiadással, mert hiába olcsó a steam-es ha nem kompatibilis.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mikor lehozod a célkeresztet, lepauzálod a TrackIR-t majd nyomsz egy Alt+C-t, ha jól tudom ezzel a bill kombinációval lehet a kurzort kikapcsolni és bekapcsolni. ha be van kapcsolva kattingathatsz a pilóta fülkében, ha ki van kapcsolva akkor a "fejmozgást" lehet irányítani vele.
vki tudja hogy lehet trackir-el célozni?
az se jó ha fejmozgásra kell célozni, de kikapcsolva nem mükszik az egér...
Persze ezen kívül nagy öröm lenne az,ha magát a gerincet adó DCS:Worldot nem nullázná le minden ilyen egyébként szép és jó újítást hozó patch.
Alex,a Belsimtek vezetõje egyébként az orosz nyelvû fórumban azt írta,hogy 2015-ben valószínûleg érkezik a Mi-24-es 😊 Remélem tényleg úgy lesz,és hogy magát a World-öt is helyre kalapálják valahogy addig,mert nem sokat ér a világ legjobb lõszere sem,ha szar az a puska amibe töltenéd.
nyitható rakodótér szimpatikus <#circling>#circling>
@Sidewinder: A gép teljesen behalt, de olyan szinten, hogy ami a gépbe volt dugva mindel elszállt... Napi mentésünk van a projectrõl Google Drive-ra. Az elmúlt 3hétben alkatrészeket vadászok össze, mivel nincsen jelenleg pénzem egy 250-300k-s gépre amivel normálisan lehet fejleszteni. A másik probléma hogy ED online, szerveren lévõ és naponta frissülõ fejlesztõi környezetéhez csak 1 ember (én) férek hozzá, ez az egész teamre kihat, mivel lehet hogy a meló amit jelenleg csinálnak idõközben már elavult....mivel nem tudom csekkolni a dolgokat.
Ka-50
Ha valaki még nem hallott volna róla, EF2000, kicsit feltúrbózva.
Mivel nincs oldtimer repszim topik ide és a Falcon topikba is betettem.
ON
Ka-50
Másnál is, vagy egyedi az esetem? Mindenesetre elkeserít.
Itt más a neved
A célzórendszer a pilóta oldalon is mûködik , csak egérrel rá kell kattintani arra a recés billenõ rögzítõre és a célzó hátulján van egy kapcsoló ami az irányzéknak a világítását kapcsolja be.
Üdv: Minyon
A gép természetesen kuka lett,és valószínûleg nem minden elkészült dolog volt máshol is mentve.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A MiG-21-es projektet sem értem. Hanyadszorra készül el újra már a 3D modell? 😊
Azt észrevettétek, hogy a Su-27-en már mûködik a Wing Flex ?
Nagy sebességnél nyomjátok-toljátok és figyeljétek a szárnyvéget <#szeret>#szeret>
Van itt még pár kép Wing Flex-vel, Hungarótól. Répirõl <#wink>#wink>
Persze ehhez az kell, hogy a modell így legyen animálva, amit a fentieken kívül, csak az F-18 tud még, ha jól rémlik.
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1859331#post1859331
És akkor most képzeljük el, hogy holnap beköszön az EDGE, még plusz 50x ennyi buggal.
Ez már több mint siralmas.
Nem csodálom, hogy Oleg "elvonult" évekre. - de, hogy ezek után mi lesz ?
Most már tényleg tippelni sem merek és tudok <#schmoll2>#schmoll2>
A DCS dacol a trenddel és megy a single irányba, nemde ?
Jó, hogy már hónapok óta nem multiztam, mert akkor tuti, hogy nem sok hajam maradt volna. Az is megõszülve <#eplus2>#eplus2>
Sajnos az 1.2.6 valóban úgy sikerült ahogy vártuk (nem úgy ahogy szerettük volna)
Mind szerver mind kliens oldalon random crash probléma lép fel folyamatosan 30-300 perces idõközönként.
Ennek oka a memory leak nevezetû probléma ami jelenleg azt eredményezi, hogy a DCS (itt lehet sírni) képes 16GB memóriát is felzabálni majd túlcsordulás esetén azonnal kifagy (hivatkozva az utolsó használt dll file-ra)
Jelenleg a DCS (csak a DCS win nélkül) 5.36GB-ot eszik. szép teljesítmény ahhoz képest hogy az egész egy nagy kalap meleg sz@r...
A másik rossz hír, hogy a game akkor is felzabálja a memóriát ha az adott küldetés pause-n van... Azaz az SLMOD active pause opciója sem nyújt ez ellen védelmet (sajnos Wittman ezt is sikerült elkúrniuk)
Az sokat szidott 1.2.5 alatt futó szerverek kifagyási ideje 6-9 ill. 9-14 óra körülire volt tehetõ míg a mostani 1.2.6 ezt sikeresen redukálja 0,5- és 5,5 közé. Ennél tovább nem nagyon megy.
Várjuk a hotfix-et ami visszaállítja 1.2.3 ra a gémet..... Mert ez jobb nem lesz.
Üdv.
SnowFox
Talán nem véletlen, hogy külön telepítés lesz. ED a katonai bevételeibõl tartja fent magát, de II-vh-s repülõkkel nem lehet hódítani a fegyveres erõknél, szóval az RRG-nek muszály lesz a játékosokra fókuszálni.
Oleg persze nagyon nagy név a szakmában, de a CLod után már sokan pesszimisták véleményem szerint. (Ráadásul nekem Oleg betegnek tûnik 😞 - 2:45-nél nagyon furcsa)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Már az FC2-höz készült 21-es sem volt piskóta!
Szép kilátások,<#wow1>#wow1> ráadásul a KickStarter-en nincs PayPal szóval cseszék +
A 100.000 dodó nem tudni meglesz-e (most még korai találgatni, viszont a milliós összeg a B-17-vel csak egy "merjünk nagyot álmodni" dolog <#nyes>#nyes>, viszont ED nem nagyon segít a modul készítõknek (Heater F-104 projectje és az IRIS projectjei is ezt mutatják) ami igencsak rontja a kilátásokat.
ui.Én is remélem, hogy Laciék azért készen lesznek elõbb-utóbb.