Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
DonZorro
Benne van Oleg bácsi!!! 😄

LINK

DCS WWII: Europe 1944

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Cancri55
Lehet, hogy megveszem a Falcon 4.0-t... egyetértek veled, már nekem is megfordult a fejemben, hogy nagyon átcsesztek, és ez így nem jó.

Reaper
Mikor lesz már füst vazze?! A Kuzi füstjét leszarom.. 😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Valami gond van az EDe körül...remélem a Mig-21-esed azért még meg fog jelenni...

Ka-50

Nekem be sem fejezi a steam a letöltést... a végére ér, de azt írja ki, hogy "1 elem szüneteltetve" Most már elindítani sem tudom! 😄

www.smart-bus.hu

Azt hittem, hogy az 1.2.5 update-ok után már nem lehet lejjebb menni, de igen megcsinálták!

Most akkor forduljak a fogyasztóvédelemhez vásárló megtévesztése miatt,mert multiban játszhatatlan lett, mert az 1.2.6 szerver oldali tömeges DCS.exe leállást hozott ismét, de most már egy napig sem bír a szerver menni.

Kezd ez csúfos lenni...

Cancri55
Füstöt ne is keresd, mert nincs, viszont ebben a pillanatban fagyott ki az 51-es szeró kb 10 embernél a mission start után 20 perccel... romló tendencia.
Összességében lófasz az 1.2.6, hûen tartja magát a fejlesztés a negatív irányba.

macleody
Felnyomtam 1.2.6-ra ezt a szart. Huey-t eddig a kollektíven lévõ gombbal indítottam, most nem megy, Home billt kell nyomni, throttle Page up de animáció nincs hozzá, csak ha egérrel tekerem a kollektív kar markolatát. Pilóta oldalon a lenyíló célzóka már nem megy M billel csak a bal oldalon és nincs benne irányzék. Ja és nem láttam füstöt a gépeknél, igaz csak AI gépeket néztem.
Jah, az a sor nekem is szemet szúrt: naggggyyyon komoly <#nyes>
A minyóval pedig én még várok egy kicsit, szerintem hamarosan az is olcsóbb lesz <#beka3>
repvez
Nekem ez a rész tetszik a javitások listájában 😄 :
Renamed APA-50 to APA-5D.
Ha ez külön sort érdemelt na akkor mik lehettek amiket fel sem soroltak ?
Gonoszok!<#eplus2>

Ka-50

DonZorro
Igen! A legfontosabb 12 oldal a játék történetében, google fordítóval. Nagy munka volt... :$

és ne feledkezzünk meg a német CA manuálról.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro
Akkor már az van. Meg betettek egy RSHIFT gombot is... 😞
De tuti neten nem lehet rendesen játszani még mindig... 😞

Neked annak tûnik de segítek:

"fifti-báksz"

Így annyira nem tûnik soknak, és nem a magyar pénztárca a célpont...
Egyébként ha egy 2gigás patchben felsorolják hogy a Kuzi kéménye most már füstöl akkor baj van... <#gonosz1><#hehe>
DonZorro
Azért 11e kicsit sok egy ilyenért nem??? 😞

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyo

www.pcpilot.hu

Ez egy jó kérdés !
Reméljük, hogy Laci olvasgat majd errefelé és válaszol, de kétlem, hogy pontosan megmondaná.
Sajnos a gépe lefüstölt nemrég egy villámcsapás miatt, 😞 szóval egy kis késés emiatt biztosan lesz.
Én azért remélem, hogy karácsony elõtt készen lesznek <#eljen>
A MIG-21 mikorra várható?
GaBika6
Jah! DCS undorom van...<#rinya><#wave>
Még a mig21-be beruháztam (részben BeczL miatt), de mostanában mást nem fogok venni, amíg nem raknak rendet. Egyfajta sztrájk... <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
Miért nem köt le? Beteg vagy? <#rolleyes>
GaBika6
Elég hülyén néz ki a jelenlegi térkép emeletes régi szoci házakkal, mikor mustanggal repülök és átélném a 2. világháborús környezetet. Gondolom ugyan ez lenne fordítva is... Valami köztes megoldás kéne sztem.
Találtam egy ilyet hátha valaki összehozza magának. Engem sajnos mostanában nem köt le a repülés... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Erre, nagyjából ez volt a válasz:

Think about this not from the point of you of today, but five years from now. DCS WWII has grown to include Pacific, Mediterranean, Korea, I don't know. DCS World has Nevada, a whole bunch of other maps, and a huge line-up of new aircraft.

The number of fans that own the entire product line will number in the single digits.

But if we were to keep everything as a single install, then the number of people that have to download and keep content they never use would be huge!

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1856209#post1856209

-csak azt még mindig nem értem, miért hiszi azt, hogy a "huge" gondot fog okozni a mostani terabájtos meghajtókkal, - azt meg pláne nem értem, miért gondolja, hogy valamit soha nem fog használni a felhasználó: ha másért nem egyszer biztos megnézi, de szerintem, ha lesz új térkép akkor azt majd mindenki szeretné használni mindenhez: Nevadát, Normandiát ugyanúgy az összes géphez.
Nem lenne jó ha néhány térkép ki lenne sajátítva: hogy ez csak a modern gépekhez, amaz pedig csak a második VH-s gépekhez.
Sanyo
Lehet, hogy én értem rosszul, de szerintem a DCS modulok külön telepítésére gondol. Vagyis ha valamelyik WW2 modot indítod el, akkor nem a mostani modern GUI, hanem egy teljesen másfajta jelenik meg. Ebbõl számomra nem következik az, hogy elkülönül a DCS World-tõl.

www.pcpilot.hu

A link meg lemaradt <#eplus2><#lama>
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1855550#post1855550
Itt vannak csokorba szedve Luthier-Ilya összes hozzászólásai:
A GUI a vége/alja felé van
"Separate installs also allow us to create a separate WWII-themed GUI. It's more important than it seems!"
Nálam, erre ment ki a biztosíték: <#csodalk><#levele><#conf>, hogy ez mi a farokért fontos nekik ? <#shakehead>
LeonSilver
😄 😄

De olyan szépen hangzik... 😊

Régebben volt egy fasza Jane's gém. A neve már nem ugrik be, de még 3DFX karival tolta az ember.
Igazából nem szim volt, de abban voltak ilyen fasza képek, mint a P-47, P–38 Lightning, stb...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Fõleg. 😄

www.pcpilot.hu

Reaper
Totálisan mindegy, hisz ez sem fog soha kijönni, pláne, hogy a soha el nem készülõ EDGE motorra épül...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sanyo
Hol írja, hogy külön GUI lesz? A második világháborús téma miatt elképzelhetõnek tartom, hogy korabeli lesz, de különválasztani tényleg nagy hülyeség volna. Kívül-belül DCS, EDGE motor, semmi értelme leválasztani a jelenlegiekrõl.

www.pcpilot.hu

Állítólag jövõ karácsony elõtt már ki szeretnék adni, de ez majd csak a Kickstarter kampányuk után dõl el. Azt írták lennének ingyenesen repülhetõ gépek is - gondolom ED adja majd a Mustangot és a Fókát (ami hamarosan megjelenik fizetõsként, de jövõre már ingyenes lehet a reklám miatt) és az RRG adná a P-47-et, Bf-109-et, és egy csomó AI gépet.
Amit viszont TÉNYLEG nem értek: mi a francnak kéne külön telepíteni, külön GUI-val. Végre egy kalap alatt van az egész, és erre ezt most felrúgják.
A Normadia terep, korhû házakkal, repterekkel, jármûvekkel simán bekerülhetne a mostani World alá.
Remélem nem Luthier agyréme ez a "külön" dolog, mert ez már az IL2 alatt sem volt jó ötlet 😞
Szeptember 5-én, talán majd többet megtudunk.
LeonSilver
Szeptember 5.-én indul a pénzkicsikarás. EDét ismerve olyan 5 év, mire ebbõl lesz valami! Hogy mi, azt még a jó Isten sem tudja.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

De gonosz...<#hehe>

Ka-50

gondolom normandiai partok is kísértetiesen emlékeztetni fognak a Fekete-tengeren Szocsi környékére

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

<#eljen>

Ka-50

Sanyo
Épp az elõbb jött meg a hírlevél, gyorshír. 😊

www.pcpilot.hu

Itt a bejelentés a DCS 1944-rõl 😞 Külön program lesz, külön térképpel: Normandiával, bár azt ígérik a modulok használhatóak lesznek itt is - ott is.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=112433
krisztian005
Nagyon jól néz ki.

Csak azt nem értem hogy helikoptert ennyivel egyszerübb késziteni vagy mitõl van az hogy a Belsimtek lassan kiadja a második gépét mig mások alig haladnak, még olyan gépekel sem készültek el mint a L-39, amiben nincs radar meg egyéb bonyolult berendezés vagy Bede BD-5J-t.

Második rész:

Dokumentumfilm a Mi-8-as típuscsalád kifejlesztésérõl és alkalmazásáról.

macleody
Szivesen, mindkettõtöknek.
Sanyo
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

és valóban. Köszönöm!

Na ez is jónak hangzik, de az eddigi tapasztalat alapján, egyre instabilabb az egész 1.2.3-as update óta. Újabb és újabb hotfixekkel és 1.2.4 és 1.2.5-ös mostani változata a leginstabilabb változat.

De hát csodák még lehetnek.
Némi hírmorzsa...

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1852946#post1852946

Üdv.
SnowFox
Köszi,ez nekem is hasznos volt!

Ka-50