Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ka-50
www.smart-bus.hu
Most akkor forduljak a fogyasztóvédelemhez vásárló megtévesztése miatt,mert multiban játszhatatlan lett, mert az 1.2.6 szerver oldali tömeges DCS.exe leállást hozott ismét, de most már egy napig sem bír a szerver menni.
Kezd ez csúfos lenni...
Összességében lófasz az 1.2.6, hûen tartja magát a fejlesztés a negatív irányba.
A minyóval pedig én még várok egy kicsit, szerintem hamarosan az is olcsóbb lesz <#beka3>#beka3>
Renamed APA-50 to APA-5D.
Ha ez külön sort érdemelt na akkor mik lehettek amiket fel sem soroltak ?
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
De tuti neten nem lehet rendesen játszani még mindig... 😞
"fifti-báksz"
Így annyira nem tûnik soknak, és nem a magyar pénztárca a célpont...
Egyébként ha egy 2gigás patchben felsorolják hogy a Kuzi kéménye most már füstöl akkor baj van... <#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.pcpilot.hu
Reméljük, hogy Laci olvasgat majd errefelé és válaszol, de kétlem, hogy pontosan megmondaná.
Sajnos a gépe lefüstölt nemrég egy villámcsapás miatt, 😞 szóval egy kis késés emiatt biztosan lesz.
Én azért remélem, hogy karácsony elõtt készen lesznek <#eljen>#eljen>
Még a mig21-be beruháztam (részben BeczL miatt), de mostanában mást nem fogok venni, amíg nem raknak rendet. Egyfajta sztrájk... <#nevetes1>#nevetes1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Találtam egy ilyet hátha valaki összehozza magának. Engem sajnos mostanában nem köt le a repülés... <#awink>#awink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Think about this not from the point of you of today, but five years from now. DCS WWII has grown to include Pacific, Mediterranean, Korea, I don't know. DCS World has Nevada, a whole bunch of other maps, and a huge line-up of new aircraft.
The number of fans that own the entire product line will number in the single digits.
But if we were to keep everything as a single install, then the number of people that have to download and keep content they never use would be huge!
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1856209#post1856209
-csak azt még mindig nem értem, miért hiszi azt, hogy a "huge" gondot fog okozni a mostani terabájtos meghajtókkal, - azt meg pláne nem értem, miért gondolja, hogy valamit soha nem fog használni a felhasználó: ha másért nem egyszer biztos megnézi, de szerintem, ha lesz új térkép akkor azt majd mindenki szeretné használni mindenhez: Nevadát, Normandiát ugyanúgy az összes géphez.
Nem lenne jó ha néhány térkép ki lenne sajátítva: hogy ez csak a modern gépekhez, amaz pedig csak a második VH-s gépekhez.
www.pcpilot.hu
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1855550#post1855550
A GUI a vége/alja felé van
"Separate installs also allow us to create a separate WWII-themed GUI. It's more important than it seems!"
Nálam, erre ment ki a biztosíték: <#csodalk>#csodalk><#levele>#levele><#conf>#conf>, hogy ez mi a farokért fontos nekik ? <#shakehead>#shakehead>
De olyan szépen hangzik... 😊
Régebben volt egy fasza Jane's gém. A neve már nem ugrik be, de még 3DFX karival tolta az ember.
Igazából nem szim volt, de abban voltak ilyen fasza képek, mint a P-47, P–38 Lightning, stb...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
www.pcpilot.hu
Amit viszont TÉNYLEG nem értek: mi a francnak kéne külön telepíteni, külön GUI-val. Végre egy kalap alatt van az egész, és erre ezt most felrúgják.
A Normadia terep, korhû házakkal, repterekkel, jármûvekkel simán bekerülhetne a mostani World alá.
Remélem nem Luthier agyréme ez a "külön" dolog, mert ez már az IL2 alatt sem volt jó ötlet 😞
Szeptember 5-én, talán majd többet megtudunk.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
www.pcpilot.hu
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=112433
Csak azt nem értem hogy helikoptert ennyivel egyszerübb késziteni vagy mitõl van az hogy a Belsimtek lassan kiadja a második gépét mig mások alig haladnak, még olyan gépekel sem készültek el mint a L-39, amiben nincs radar meg egyéb bonyolult berendezés vagy Bede BD-5J-t.
www.pcpilot.hu
De hát csodák még lehetnek.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1852946#post1852946
Üdv.
SnowFox
Ka-50