Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SnowFox79
    Akkor itt az ideje elkezdeni. Tapasztalataim szerint a 25T nél 210-230 körül teszed ki az ívelőt majd 260 körül kezded emelni az orrát. Ha elsieted akkor berogyik a futó és ott fogsz csúszni a kifutón mint egy darab vas. Ezt gyakorold sokat.

Ez nem FPS teszt lesz. Ez funkcionális tesztnek készül ami felderíti azokat a hibákat amiket benne hagytam. Igen szoktam hibázni tekintve, hogy napi 18 órákat szerkesztek. Most eljutottam oda, hogy agyalnom kell 1000-el mert egyszerre 2 reptér támadása lehetséges. Ez eddig nem nehéz. Akkor válik szerkesztés során problémássá a dolog amikor ki kell sorsoltatnom a géppel, hogy melyik reptéren mi legyen. Pl: egyik reptér evakuálni kezd a másik megerősíti a védelmét, vagy a másik reptér evakuáljon és az első erősítsen bele, vagy mindkettőt kezdje kiüríteni a gép, vagy egyiket sem. Ha ez megvan random behívom a védelmi erőket az adott repterekre, majd a behívott egységeknek random adom meg hogyan viselkedjenek. Itt már ugye hibázhatok, egy elírt szám, egy nem odaillő sor vagy egy rossz kattintás is hibát generál. Na ezek miatt vannak a tesztek. Bár 2X ugyanazon dolog kis eséllyel történik így több tesztre is szükség lehet, de a végeredmény sz.tem megéri. Ha ezen a részen túljutok akkor nekem is könnyebb lesz, ez eddig a legnehezebben szerkeszthető küldetésem. De nézzük a jó oldalát. Mire befejezem menni fog a felszállás :-)

Üdv.
    SnowFox