Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémám a Saitek X52 joyommal. Lehet, hogy elállítottam magamnak vagy "magátol" állítódott el, de a gázkaron található i betüvel ellátott infó gombom nem mûködik, tönkre nem ment mert a start menûben a eszközök beállításánál ott látja a joy beállításnál ha megnyomom azt az infó gombot, tehát ott van vissza jelzés, a játékban viszont nem. Ha a játékban benyomom akkor kiírja a gázkaron lévõ kijelzõre, hogy milyen gombot használok. Tehát az a lényeg, hogy mit csináljak, hogy az a gomb ne infó gombként mûködjön, hanem megint rendes nyomógombként, remélem érthetõen adtam elõ a problémámat!
ami képet Leon belinkelt azon lehet látni melyik gombrol beszélek. Az alsó ami be van karikázva.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ka-50
Srácok! Nincs valakinek tök véletlenül egy roncs x52 joya félredobva a szekrénybe?
Egész konkrétan a gázkaron lévõ két "tekertyõ" kellene. Az X52 pro-n ami van az egy rakat *****, szeretném lecserélni õket.
A bekarikázott cucc kellene. Nem a poti, csak ez az izé

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valamikor tesztelni kellene végre a nagy missiont mert jó lenne végre azt is final version ként felrakni had fusson.
Üdv.
SnowFox
Az eddigi küldetéseim egy része egy pakkban.
Http://dcsworld.atw.hu/files/Snowfox_mission_pack.zip
Sikeres vadászatot!
Üdv.
SnowFox
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
SnowFox Out
Komolyan nem értem, hogy mi az oka annak, hogy nem adják ki az 1.2.6-ot, így is bug-os lesz, meg úgy is.
Az újdonságok hirtelen: új Tu-22, új civil UH-1H modell 4 új skinnel, új MQ-9 modell, javított UPK-23 modell, GBU-31-V3-BLU-109 modell, effektek, stb.
Remélhetõleg, nem egy fiaskó vagy "hibás" feltöltés volt és veszik vissza onnan a cuccokat 1.2.5-re <#falbav>#falbav>
Néhány képet már feltöltöttek ide: <#csodalk>#csodalk>
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1848100#post1848100
Tegnap feltûnt egy hiba. Ha valaki CA-val jármûveknek útvonalat ad (vagy csak rá kattint) akkor az adott kliens kifagy. Nem egyszerû úgy CA-zni, hogy minden kattintás után game restart.
Ez a probléma több serveren is elõfordult!
Üdv.
SnowFox
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Meglepett,hogy az a négy 25-ös ilyen alacsony húzott el. No, persze nem a lakosság figyelembevételével <#eplus2>#eplus2>, hanem a két MiHu miatt, amiknek bekavarhattak volna rendesen (szó szerint) a keltett légörvényekkel <#wow3>#wow3>
Okosak <#falbav>#falbav>
Faceman találta. Sirály! 😄
http://www.youtube.com/watch?v=rXF_h8DA0-Y&feature=youtu.be
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sok szervernél ugyanez a hiba van.
Nem lehet letölteni a missiont...onnan
Mindjárt meg is nézem 😊
Tényleg, az új Su-25 fülke totál piros fényeirõl mi a véleményetek ?
Az reális ? Nem túl vörös minden ?
Üdv
HAVE A BANDIT DAY !
Mechanist már rég megcsinálta az összes régi kabinos gépre!
Itt a link(mindenkinek): Cockpits HD Textures
Telepítés: kicsomagolod a DCS World\Bazar\World\textures mappába és felülírni mindent.
Én anno próbáltam egy olyan pedált (kormányoz valót) ami azonos méretû volt a jobb és bal oldalon (fontos!). Kifejezetten tetszett, hogy nem kellett a teljes lábaimat tologatni elõre-hátra, hanem csak a lábfejeimet használni, ami sokkal pihentetõbb volt. A pedál út persze itt rövidebb, de ha megszokja az ember (és elég jó a pedál) akkor szerintem azzal is lehet precízen irányítani - akár csak egy autóban - ott is tudod lehelet finoman adagolni a gázt és a fékerõt.
Mindenkinek érdemes megfontolni és kipróbálni aki pedálra áhítozik.
HAVE A BANDIT DAY !
Wittman! Ha érdekel akkor a Frontline nevû küldetésemnek van frissített változata. Neve: Frontline_v1.06_CA_Supported_eng.miz
A TS szerón megtalálod a gyülekezõben. Ahogy a neve is sugallja már CA képes a küldetés minkét oldalon. Tank, Jtac, és AAA egységek kerültek bele.
Üdv.
SnowFox
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Emlékszem volt anno egy regedit "segítség" az FC3-hoz. Talán még Ducky tette fel ide a linket. Nos, az kéne. Fel tudná valaki tölteni ide, vagy egy linket tudna adni ?
Köszönöm
Amúgy a nagyobb része a cuccnak holnap meglesz.
A joy kérdéses. próbálok egy hasznbált x52 prot szerezni, mert akkor a TIR5-re is maradna zseton.
A pedál lesz késõbbre halasztva, mert ahogy nézem horror árak vannak pedálilag 😞
Na meg a szoftverek. Elõször a RoF lesz meg a Su25T a DCS-vel.
Meg a régi, még az elsõ KA-50 megvan még 😊
Ár/érték arányban verhetetlen, és a sok szim-fanatik biztos nem téved, ha a legtöbben azt ajánlják/használják 😊
Egyébként mizus veled ? Újra felfejleszted a hardvert ?
Répi, ugye a MiG-29-ben vörös a mûszerfal világítás ?
Gondoltam, megcsinálom hozzá úgy, hogy reálisan és jól is nézzen ki.
Azt a hányadék kék világítást, már rohadtul nem bírom nézni 😄
Ha esetleg tudnátok küldeni képeket 29-es éjjeli mûszerfalról azt igen nagy örömmel venném 😉 (Ha MiG-23/25 vagy Su-27/30 fülke kép van csak, az sem baj, csak a feeling és a színek reálissága átjöjjön)
Én sajnos, csak ezeket találtam:
http://forum.biohazcentral.com/uploads/post-61-1088628994.jpg
http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/4/2/8/1700824.jpg
Üdv
HAVE A BANDIT DAY !
RoF például. Vagy az IL-2, ezekhez tuti nem valami jó... 😞
Egy baja biztos van! Ami nagyon zavaró még repcsiben is. Mégpedig, hogy a gázkar iszonyat kemény. Ha nem fogatod le, fogod le, nyomod lefele, felborul... 😞
És például mennyire használható helihez..