Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Alul a clutch mode elõl vedd ki a pipát.

Üdv!
Lenne egy kis problémám a Saitek X52 joyommal. Lehet, hogy elállítottam magamnak vagy "magátol" állítódott el, de a gázkaron található i betüvel ellátott infó gombom nem mûködik, tönkre nem ment mert a start menûben a eszközök beállításánál ott látja a joy beállításnál ha megnyomom azt az infó gombot, tehát ott van vissza jelzés, a játékban viszont nem. Ha a játékban benyomom akkor kiírja a gázkaron lévõ kijelzõre, hogy milyen gombot használok. Tehát az a lényeg, hogy mit csináljak, hogy az a gomb ne infó gombként mûködjön, hanem megint rendes nyomógombként, remélem érthetõen adtam elõ a problémámat!
ami képet Leon belinkelt azon lehet látni melyik gombrol beszélek. Az alsó ami be van karikázva.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sharks
Srácok, valaki megy vasárnap SIAF-ra?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Köszi Mester!<#wave>

Ka-50

LeonSilver
Itt is, hátha...

Srácok! Nincs valakinek tök véletlenül egy roncs x52 joya félredobva a szekrénybe?
Egész konkrétan a gázkaron lévõ két "tekertyõ" kellene. Az X52 pro-n ami van az egy rakat *****, szeretném lecserélni õket.

A bekarikázott cucc kellene. Nem a poti, csak ez az izé

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Még nem szedtem le, de mindjárt nekiugrok. Több mint egy hónapja nem indítottam el a DCS-t, de az is lehet, hogy 2. Mondjuk mást se, pedig jópár játék van a gépen. RoF, CloD, még a War Thundert is felraktam de ki sem próbáltam. BF3, ArmA3, a többi fps-rõl nem is beszélek. Valahogy nincs kedvem mostanában semmihez.
Ha leszedted akkor töröld és szedd le újra. Most vettem észre az egyik küldetésben egy hibát amit javítanom kellett.

Valamikor tesztelni kellene végre a nagy missiont mert jó lenne végre azt is final version ként felrakni had fusson.

Üdv.
SnowFox
macleody
Köszi Józsibá 😊
Üdv all.

Az eddigi küldetéseim egy része egy pakkban.

Http://dcsworld.atw.hu/files/Snowfox_mission_pack.zip

Sikeres vadászatot!

Üdv.
SnowFox
átlagos nap,ha ezzel játszol.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

z0ty4
nagyon helyes. nemsokára indul a Red Flag <#violent> arra lehet gyúrni 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

War Thunder.... <#nezze><#szeret><#taps>
Majd ha lesz egy stabil verzió szóljatok. Addig megyek falconozni vagy il2 tolom. Ma csak 6X fagyott ki a game.

SnowFox Out
Sajnos "visszatekerték" 1.2.5-re a Steam-et. Én az utolsók között lehettem akik még le tudták tölteni tegnap este, mert késõ éjjel már elindult az update (leállítottam) a visszatekeréssel.
Komolyan nem értem, hogy mi az oka annak, hogy nem adják ki az 1.2.6-ot, így is bug-os lesz, meg úgy is.
Az újdonságok hirtelen: új Tu-22, új civil UH-1H modell 4 új skinnel, új MQ-9 modell, javított UPK-23 modell, GBU-31-V3-BLU-109 modell, effektek, stb.
Cancri55
steam-en semmit nem találtam az 1.2.5-ön kívül......

1.2.6 letölthetõ a steam-rõl !
Remélhetõleg, nem egy fiaskó vagy "hibás" feltöltés volt és veszik vissza onnan a cuccokat 1.2.5-re <#falbav>
Néhány képet már feltöltöttek ide: <#csodalk>
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1848100#post1848100
ha majd egyszer tudok multuzni,megnézem ezt a hibát.

Üdv all.

Tegnap feltûnt egy hiba. Ha valaki CA-val jármûveknek útvonalat ad (vagy csak rá kattint) akkor az adott kliens kifagy. Nem egyszerû úgy CA-zni, hogy minden kattintás után game restart.

Ez a probléma több serveren is elõfordult!

Üdv.
SnowFox
Az lett volna csak igazán egy állat, agyeldobós felvétel, ha az a T-34-es levágtat a domboldalról/töltésrõl, és keresztül csörtet az autópályán <#ijedt> <#nevetes2>
z0ty4
nekem elsõnek, bal sarokban tünt fel a tank, azt hittem az csinál valamit 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Értem én 😊, és ismerem az ottani viszonyokat, csak meglepett, hogy a helikoptereseket is le..arták <#pardon1>
Vedd figyelembe, hogy ez Oroszország. Itt nem jelentgetik fel a katonáékat a lakosok, hogy már megint ez miért volt hangos. Egyszerûen lesz...ák és kész. Arra volt dolguk. 😊<#violent>
Én csak tegnap láttam ezt a videót. Gondoltam, Ti már túl vagytok rajta.
Meglepett,hogy az a négy 25-ös ilyen alacsony húzott el. No, persze nem a lakosság figyelembevételével <#eplus2>, hanem a két MiHu miatt, amiknek bekavarhattak volna rendesen (szó szerint) a keltett légörvényekkel <#wow3>
Okosak <#falbav>
Wittman!

Faceman találta. Sirály! 😄

http://www.youtube.com/watch?v=rXF_h8DA0-Y&feature=youtu.be
Tudtam hogy le kellett volna menteni...
LeonSilver
Ja. Nekem is egy ilyen kormányhoz való pedál volt az elsõ.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Ez egy privát videó. Sajnáljuk"

Fut a szerver az Frontline 1.06-os mission-al, de sajnos a legutóbbi frissítés mini frissítés óta instabil a host. A10_protect.dll hibával elszáll...

Sok szervernél ugyanez a hiba van.
Megoldottam Cancri segítségével.
SnowFox!

Nem lehet letölteni a missiont...onnan
Szerintem túl piros, de eredeti éjszakai felvételt még nem láttam a Su-25 kabinjáról. Repnapon meg a bolgár Su-25 technikust nem errõl kérdezgettem...
HungaroJET
Remek, köszönöm !
Mindjárt meg is nézem 😊
Tényleg, az új Su-25 fülke totál piros fényeirõl mi a véleményetek ?
Az reális ? Nem túl vörös minden ?

Üdv

HAVE A BANDIT DAY !

Hungaro!

Mechanist már rég megcsinálta az összes régi kabinos gépre!

Itt a link(mindenkinek): Cockpits HD Textures

Telepítés: kicsomagolod a DCS World\Bazar\World\textures mappába és felülírni mindent.
HungaroJET
Sajnos, a pedál árak iszonyat elszálltak, de ha nagyon hiányzik akkor egy kormányhoz való pedál is beválhat. Azokat jóval olcsóbban megkapod és az élmény ugyanolyan, sõt akár jobb is lehet !
Én anno próbáltam egy olyan pedált (kormányoz valót) ami azonos méretû volt a jobb és bal oldalon (fontos!). Kifejezetten tetszett, hogy nem kellett a teljes lábaimat tologatni elõre-hátra, hanem csak a lábfejeimet használni, ami sokkal pihentetõbb volt. A pedál út persze itt rövidebb, de ha megszokja az ember (és elég jó a pedál) akkor szerintem azzal is lehet precízen irányítani - akár csak egy autóban - ott is tudod lehelet finoman adagolni a gázt és a fékerõt.
Mindenkinek érdemes megfontolni és kipróbálni aki pedálra áhítozik.

HAVE A BANDIT DAY !

Oh, igen. Ez volt amit kerestem. Ezer kösz 😄
Üdv all.

Wittman! Ha érdekel akkor a Frontline nevû küldetésemnek van frissített változata. Neve: Frontline_v1.06_CA_Supported_eng.miz

A TS szerón megtalálod a gyülekezõben. Ahogy a neve is sugallja már CA képes a küldetés minkét oldalon. Tank, Jtac, és AAA egységek kerültek bele.

Üdv.
SnowFox
macleody
DonZorro
Ja és a tengely forgatása is elég szar. Az is erõérzékelõs sajnos. Gondolhatod. Tekered is meg húzod is... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Addig az ILel sincs baj amig tépkeded! Akkor van baj ha precizen kell célozni... :S

Sziasztok, sajnos egy kis segítséget kell kérjek, mert az FC3 újratelepítésénél a progi nem látja az FC1 és FC2 telepítéseket, ezért az FC3 nem települ 😞

Emlékszem volt anno egy regedit "segítség" az FC3-hoz. Talán még Ducky tette fel ide a linket. Nos, az kéne. Fel tudná valaki tölteni ide, vagy egy linket tudna adni ?
Köszönöm
LeonSilver
Ja, csak gondoltam veszek valami joyt 😊
Amúgy a nagyobb része a cuccnak holnap meglesz.
A joy kérdéses. próbálok egy hasznbált x52 prot szerezni, mert akkor a TIR5-re is maradna zseton.
A pedál lesz késõbbre halasztva, mert ahogy nézem horror árak vannak pedálilag 😞
Na meg a szoftverek. Elõször a RoF lesz meg a Su25T a DCS-vel.
Meg a régi, még az elsõ KA-50 megvan még 😊

HungaroJET
LeonPapa ! Szerintem is az X-52-vel vagy a 52Pro-val jársz a legjobban.
Ár/érték arányban verhetetlen, és a sok szim-fanatik biztos nem téved, ha a legtöbben azt ajánlják/használják 😊
Egyébként mizus veled ? Újra felfejleszted a hardvert ?

Répi, ugye a MiG-29-ben vörös a mûszerfal világítás ?
Gondoltam, megcsinálom hozzá úgy, hogy reálisan és jól is nézzen ki.
Azt a hányadék kék világítást, már rohadtul nem bírom nézni 😄
Ha esetleg tudnátok küldeni képeket 29-es éjjeli mûszerfalról azt igen nagy örömmel venném 😉 (Ha MiG-23/25 vagy Su-27/30 fülke kép van csak, az sem baj, csak a feeling és a színek reálissága átjöjjön)
Én sajnos, csak ezeket találtam:
http://forum.biohazcentral.com/uploads/post-61-1088628994.jpg
http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/4/2/8/1700824.jpg

Üdv

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Lehet, hogy megszokható de amitõl félek az a helikopter meg a légcsavaros gépek.
RoF például. Vagy az IL-2, ezekhez tuti nem valami jó... 😞

DonZorro
De nem repül vele sokat. Lehet meg lehet szokni de nekem az X52 után nem menne már... :S

LeonSilver
Értem, ettõl féltem. Akkor asszem marad a sima x52 pro

DonZorro
Helihez nagyon szar! Az neki se, nekem sem megy vele. Egyszerûen nem lehet vele finom mozgásokat végezni és ezért állandóan izeg-mozog, nem tud megállni. 😞 Máshoz jó lehet éppen bár nehéz volt neki is megszokni de mûködõképes! Azzal repült veletek, velünk is már régebben a SU25T-vel az utolsó nagy WAR-on. Kipróbáltam én is mint messer és egyéb gépeken de nem adnám oda a sima X52+pedál párost érte még ingyen sem az biztos!!!

Egy baja biztos van! Ami nagyon zavaró még repcsiben is. Mégpedig, hogy a gázkar iszonyat kemény. Ha nem fogatod le, fogod le, nyomod lefele, felborul... 😞

LeonSilver
Lehet, hogy ilyent vásárolok és érdekelne, hogy mennyire "nehéz" megszokni a ezt a szenzoros bizbaszt 😊
És például mennyire használható helihez..

DonZorro
Balu öcsémnek olyan van! Mi a kérdésed???