Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    Na ez az, pontosan ezt mondtam én is, max félreérthető voltam.

Az egész lényege az volt, hogy rávilágítsak, nem ebből élnek elsődlegesen, ennyi pénzből ugyanis kizárt. Ahogy te is írtad, a katonai vonalon megtörténik a fejlesztés nagy része (a bevétellel együtt) a civil oldalon pedig minimális energiabefektetéssel (butítás ha szükséges - lásd A-10C JDAM) maximalizált bevétel a piaci szegmens sajátossága miatt (viszonylag magas ár - komplett játék ára / modul).

Igen sok modul van, de vegyük pl a MiG-15 -öt... Megcsinálták az F-86 -ot, onnan aztán pár érték módosításával egyáltalán nem akkora meló copy-paste módon csinálni egy másik modult. Persze reszelni kell, de nem 0-ról fejlesztés történik.
    P-51 és társai pontosan ugyan ez.

Hogy mit hoz az EDGE, szerintem talány, mindenesetre a Coretex-es srácok (ők csinálják a Superbugot) tegnap azt mondták Facebookon egy kérdésre, hogy a madárka brutálisan néz ki, de nem mutathatnak képet EDe ugyanis letiltotta....

Ha megoldják végre akkor a multicrew is óriásit üthet, az meg ugye az EDe fél Alba megjelenésre van datálva (Albából készül 3rd party is)....