Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én nem látom ennyire egyértelműnek a helyzetet. Azt sem nagyon látom. hogy a HC repszim terjedne. It is kb. ugyanaz a tábor van évek óta, nem tudom, hogy mikor talákoztam nagyszámű új emberrel itt vagy a Falcon topikban. A Falcon terén meg inkább csökkent a tábor, egy rakás régi "húzónévrő" évek óta nem hallottam semmit. Inkább azt mondanám, hogy pár régi ember elővette újra a joyt és a szimet, mert az elmúlt 7-8 évben felnőtt a gyereke és most már van ideje repülni is... (A BMS4 fórumon pl. ilyen visszatérők vannak, de új arcok alig.)
Az is szép, hogy külső modul határidőre jön, de - már elnézést - ki a tökömet érdekli az Alba, iskolagépek és II. vh-s gépek...? A DCS anno egy modern harci jetsimnek indult a Lonci folytatásaként. Ehhez képest az A-10C-t leszámítva semmiféle modern új katonaik gép nem készült hozzá eddig, pedig mi is volt a 2008 végén az ígéret? 9 havonta új gép, moduláris felépítés, toolok a 3rd party fejlesztőknek, stb. Ebből NULLA dolog lett igaz... Számomra az érdekes gépek a MiG-21bisz-től az F-16C és F/A-18C-ig terjednek időszakot nézve, de igazából egy F-111D/F vagy F-4E lette még fasza. Rohadtul nem érdekel az Me-109K, FW-190 és a jet trainerek.
A külső modul meg lehet akármilyen jó és kedves, ha a lenti példa alapján egy misszió összerakása bűvészmutatvány, mert a legalapvetőbb (én a lenti komment alapján az említett hibákat azoknak tartom) funkciók is atombugosak úgy, hogy a DCS World van vagy 4-5 éves... Én továbbra is csak reménykedek, hogy talán a DCS 2.0 megszünteti ezen hibák egy részét és az FPS is talán végre vállalható lesz és nem lesznek atomkemény grafikai zizik. "FPS radar", CBU füst = 0 FPS és társai.