Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, nem lett deaktiválva az a-10-es a windows újra telepítés elõtt. Hogy lehetne megoldani?
Ha "akkor" jó volt, de a windows-t és/vagy a játékot törölted anélkül, hogy magát a játékot deaktiváltad volna, akkor bizony ott lehet a bibi. Csak mert nem egészen tiszta, hogy most mikor is lett a "szûz" win telepítve, illetve pontosan mi is történt.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor passz.

Nekem ez megoldotta a lentebb megírt problémám.
Nekem a P-51-essel van olyan problémám, hogy aktiválni tudom, deaktiválni is, játszani is enged, de ha ez a modul fönt van, akkor invalid serial hibával nem enged be az online szerver. Ezért jelenleg föl sem raktam.
Ha kapsz segítséget, akkor oszd már meg itt is, hátha az én problémára is lesz megoldás.
Egy teljesen "szûz" frissen telepített windowsra tettem fel a dcs world-ot, és utána a modul kezelõn keresztül az a-10c-t, tehát nincs mit deaktiválnom/ törölnöm.
gsg16 ezt javasolta nekem:"deaktiváld a modulokat,és töröld az egész world-öt.de a registry-bõl is töröld az összes world-höz tartozó hivatkozást manuálisan.aztán world újratelepítés,modulok telepítése,és aktiválása.ez szerintem az elsõ lépés.de vannak itt nálam tapasztaltabbak is."
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Próbáld meg deaktiválni, vagy a registrybõl szedd ki.
Segítségeteket kérném a következõben: A dcs nem fogadja el az Origin-en, januári akció alatt vett kulcsot. Eddig egyetlen egyszer telepítettem akkor még jó volt. Kinek/hova kell írni ezzel kapcsolatban?
Hecker007
A10 az nagyon tetszett mikor próbáltam virágboltiban, heliszimmel sose játszottam, de nagyon érdekel hogy milyen 😄 lehet BS+A10 lesz ebbõl.

Helló!

Hát a kézikönyv az annyit ír csak , hogy a vertical/ horizontal offset az függõleges / vízszintes eltolás beállítását teszi lehetõvé -15 és +15 mil között. A bomb rack delay az pedig a bombarakaszok közti késleltetést állítja -0.40 és +0.40 között , a weapon ejection velocity pedig az oldási sebességet állítja -10 és +30 láb/s között.

De egyébként ezekkel nem kell foglalkozni , mert nincs lemodellezve a szimulátorban és igazából ezek a beállítások arra valók mint például egy gépkarabély irányzékának az állítója.
TG Gida
Szevasztok!
Azt tudja valaki,hogy az A-10 szabadesésû bomba beállításainál mit csinál a horizontal/vertical offset, a bomb rack delay meg a weapon eject velocity?

Isten áldja a pogányokat!

Szerintem egyelõre 1 modult vegyél meg... BS, vagy az A10 jó választás lehet...

www.smart-bus.hu

Ez így igaz, egyelõre csak a Ka-50, A-10C, P-51D, Uh-1 klikkelhetõ az FC3 nem.
Modulok:
- Kamov
- Mustang
- Huey
- Warthog
- Combined Arms
- Flaming Cliffs 3
- Frogfoot (ingyenes)
Úgy tudom, nem egyenlõre.
Hecker007
Na ez jó hír, legalább egyszerû az egész.
Viszont lenne mégegy kérdésem. A Flaming Cliffs3 kabinok nem lesznek klikkelhetõek mint az Warthogban vagy P51-ben?
Néztem rólla videókat, de egyikben se bajlódtak túl sokat a mûszerekkel. Lehet hogy elsõ körben maradok inkább a warthog, ka-50, p51 kombónál, ha jól tudom azokban klikkelhetõ a kabin és gépészkedni kell a felszállás elõtt rendesen.

Helló!

Megveszed a kiválasztott modul, letöltöd,telepíted, majd ha játszani akarsz vele, automatikusan megjelenik az aktiválási ablak, ott beírod a kódot és kész. Csak azt a modult telepítsd, amihez van kódod, mert akkor mindig feljön az aktiválási ablak.
Hecker007
Üdv!
Szeretnék belekezdeni ebbe a szimbe, egyelõre letöltöttem az alapot és hozzá a Su25T-t. Az lenne a kérdésem, hogy elég-e megvennem a Falming Cliffs3-t és beírnom a kódját a Worldbe vagy kell hozzá még valami?

macleody
Átbaszarintottál Kenny, nincs is patch 😊
macleody
Na, biztos most javították az összes bogarat amit tartalmazott a játék 😊
Na mivan már megint patch??? :S
O.K.!<#wave>

Ka-50

Úgy tûnik ma már nem leszek, viszont holnaptól várlak. Akkor jövõhét, OK.
Na!?Csak nem?Ugyan ma nem voltam itthon,de remélem a jövõ héten repülünk!

Ka-50

Üdv!

Jelentem, hogy visszatértem az égboltra. Egy jó hosszú pihenõ után úgydöntöttem: veszíteni nem veszíthetek semmit max. az idõmet úgyhogy adok még egy esélyt a DCS World-nek. Aki szeretne a jó öreg Kamov-val repkedni az megkereshet gsg TS szerverén.

Kenny
Mert nem veszem meg az összeg gépet. Minek, ha azokkal úgysem repülök.
Egye géptípusra van szükségem, nem 8-ra.
Komolyan nem értem, hogy akkor miért nem vetted meg az FC3-at pár hete 30 dodóért (amikor akciós volt), úgy hogy az AFM-et és az új fülkéket majd megkapod késõbb az összes 8db FC3 géphez. <#fejvakaras>
Inkább tényleg kifizetsz majd gépenként-egyenként 10-20 dodót ugyanazért ?
Persze most sem késõ 50 dodóért megvenni, mert legközelebb lehet, hogy csak õsszel vagy karácsonykor lesz akció és akkor sem valószínû, hogy olcsóbb lesz mint 40 dollár, különösképp annak fényében, hogy most jelentették be az új Su-33 modellt (amihez biztosan lesz fülke és AFM is) és karácsonyra lehet, hogy kijön a MiG-29 is hasonló extrákkal. Szóval ezek után senki se számítson nagy áresésre vagy hasonlóan alacsony 30 dodós akciókra. Sõt, szerintem inkább áremelkedés várható, ha megjönnek az AFM-ek.
Én azt várom, mikor lehet külön modulként vásárolni az FC3-ban szereplõ gépeket, de errõl konkrét idõpont még nem található.
Aztán, ha lehet is kapni, még annak is ki kell derülnie, mennyire sikerült bug mentessen az integráció a DCS-be.
Jó kis gép a Su-25T, jól el vagyok vele, de a földi célpontok keresgetése az egybe olvadó környezetben kissé megviseli a szemeimet. Az égi vadászmezõk meg már hiányoznak, ahol egészen mást jelent egy célpont felderítése, mint egy csapásmérõ gép esetében.
Urak!

ILYEN problémával találkozott valaki? nemrég vettem egy 780-t, és ugyanígy szívok vele! 😞

www.smart-bus.hu

Ati810
Rendben, köszönöm. <#worship>
Az igaz, de ha pozitívan nézzük (egy kis Unicum után pláne) <#nyes> akkor ha az A-10A, az F-15C, a Su-27 is megkapja az AFM-et, akkor tuti, hogy a Su-33 és a MiG-29 is megkapja majd.
Persze elõbb legyen meg a 3D modell, majd utána az AFM. Azok után pedig jöhet a DCS szériázás - az más kérdés, hogy megengedik-e majd a Szuhoj a MiG és a McDonald hivatalok és hogy mennyire lesz valósághû (azt úgysem tudjuk meg, pláne az F-35-öt figyelembe véve <#vigyor1> ), de remélhetõleg ezek lesznek ED távlati tervei.
Ja és akkor már csak a Su-25T fog hiányozni (no meg még vagy 2 tucat masina) <#eplus2>
Sanyo
Azt nem írta, hogy DCS: Szu-33, csak a modellrõl van szó. De azért ez is valami. 😊

www.pcpilot.hu

Yes, yes, YES ! 😄
Ott a Su-33 ! ! ! <#worship> - és most már tuti, hogy lesz MiG-29 is !<#finom>
Szerintem, nemsoká az is be lesz jelentve hivatalosan <#papakacsint>
Lehet, hogy még a végén egész megkedveljük EDét ? <#eplus2>
Szia!

Elvileg mindkét napon ugyanaz a program van, de persze az idõjárás és egyéb vis major beleszólhat...
Ati810
OFF

Hello
A kecskeméti repülõnappal kapcsolatban szeretném megkérdezni a témában jártas emberektõl, hogy az elmúlt éveket figyelembe véve (mivel eddig nem raktak ki hivatalos anyagot, hogy melyik nap mi lesz) mennyivel másabb a vasárnapi program a szombatinál, mert elõbbire olcsóbban tudnék elmenni, de ha kevesebb lenne a bemutató, akkor inkább maradok a szombatnál.
A válaszokat elõre is köszönöm.

ON
Sanyo
Üdv!
megoldották,kb 10 perce.ismét megy a ts szerver

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A VMH59 TS3 szerverére is jöhettek nyugodtan.
Elérhetõség: vwt3.hu
Cancri55
A GSG TS szerver pillanatnyilag netszolgáltató hiba miatt rövid ideig szünetel.

Hát igen érdekes a dolog.

Nagy a csend a MiG-29 és a Su-33 körül az biztos, de miért is titkolóznának...nem sok értelme.
Van itt egy-két Magyar ember aki ezt a hírt megerõsíthetné, de szerintem Õk (sem) beszélhetnek. Remélem Heater nem kap "büntit" mert nem tudta tartani a száját <#eplus2>
Persze elõbb-utóbb úgyis kiderül minden <#csodalk>

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1796372&postcount=91
Szia!

Igazad volt, a registry-ben kétszer szerepelt, a Ka-50-es, a régi önálló BS2 és a DCS-world-ben is, modulként.
A P51-es szerintem akkor sem volt jó, amikor megvettem, bár nem is néztem, hogy beenged-e a szerverre, csak mostanában szembesültem, hogy probléma van. A modulmanager-nél a serial zölddel ki van pipálva és az aktiválás is problémamentes.
deaktiváld a modulokat,és töröld az egész world-öt.de a registry-bõl is töröld az összes world-höz tartozó hivatkozást manuálisan.aztán world újratelepítés,modulok telepítése,és aktiválása.ez szerintem az elsõ lépés.de vannak itt nálam tapasztaltabbak is.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Üdv!
Nálam a P51-esel nem enged föl szerverre, invalid serial hibával, holott jogtiszta, és játszani tudok vele. A KA-50-est meg nem tudom aktiválni, hibaüzenetet kapok. Így már azzal sem tudok játszani. Korábban nem volt gondom ilyesmivel.Tanácstalan vagyok.
Köszke 😊
Biztos megtaláltam volna, de lustaság fél egészség. Meg hát kell valamivel a jónépet foglalkoztatni <#eplus2>

macleody
Megnyomod az "M" betût és voilá. Vagy átülsz a bal oldalra a 2-est megnyomva.
Amúgy csodás kis masina.

Üdv 😊
A Huey-ba lehet-e varázsolni valami célkeresztfélét? Saccolással célzás eléggé bizonytalan.

DonZorro
Igy van Mester! 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...