Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SnowFox79
    Egyenlőre nem merek, mert amik szervesen kapcsolódnak a küldetéshez azt nem tudom mozgathatóvá tenni, ezeken, meg a járulékos dolgokon kívül plussz egységekkel meg kísérletezni kell mert van egy hatás ahol már kliens lag jön elő.

Most amit megcsináltam ugye alapból 7 GROUP áll rendelkezésre oldalanként. Ehhez jön még 2 harci heli (MI-28 vagy AH-64D) ami dedikáltan CA-s. Ha elfoglalja a CA-s valamelyik repteret akkor egy rakat tankot és AA egységet kap erősítés gyanánt.

Ezen felül ott van a frontvonali AA egységek egy része aminek már a neve is űCA val kezdődik na az is mozgatható.

Sajnos a repülőerőket ki kellett vennem a CA irányítás alól mert megfektette a küldetést a gépek ide-oda küldözgetése. Ugyanis ha elküldte valaki valamerre akkor a küldetésben meghatározott és a CA parancsnok által megadott parancsok közt "őrlödött" a gép így nem hajtotta végre egyiket utasítást sem... Ezzel gyakorlatilag az AI vadászok pont arra nem lettek jók amire kitaláltam az egész küldetést.

Az AWACS meg gyakorlatilag megszűnt létezni miután valaki arrébb küldte. Fizikálisan ott volt, de nem jelent meg többet a rádió menüben. Így ezt is kivettem CA alól. Ha a helikopteres dolog amit a CA parancsnok kapott jól vizsgázik akkor teszek be, Földi egységből behívható erősítést.

Meg ígérem, rakok Neked össze egy küldetést ahol megpróbálunk egy nagy tankcsatás háborút megjeleníteni. Az kicsit gépigényesebb lesz, de nem bánom :-) Akkor viszont, ahogy most is számítok a segítségedre és a tanácsaidra.