Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FC3 telepítés a legegyszerûbben szûz gépre:

- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C:\ gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:\lockon.exe törölhetõ)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot.

Ennyi 😄

Ka-50

Igen, de biztos van hozzá törés is, hogy ne kelljen feltelepíteni azt, amit többet már úgysem használnál 😄
Nem kell.A Lock On legyen a gépeden,úgy tudod installálni a modult.

Ka-50

DonZorro
Kell elé tenni régi FC verziókat? FC1+FC2???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Az kiderült, hogy ingyenes az már biztos nem lesz az AFM az FC3 tulajoknak, viszont még nem tudni mennyire lesz nyomott áron beszerezhetõ:

http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1792596&postcount=87
DCS World telepítése, ha fent van update legfrissebbre, FC3 modul letõlt, setup.exe indít. Ennyi
GaBika6
Jó a CA önmagában el lehet vele szórakozni. Szimulátornak nem nevezném! <#nevetes1>
Idegesítõ benne, hogy az ellen átlát a fákon, kisebb bugok, stb, de ennyiért sztem megéri. DCS fanoknak kötelezõ darab...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

DonZorro
Skacok, mi most az FC3 pontos telepítési menete??? :$

Ennyiért én is megveszem a CA-t.

Most kell venni FC3-at, mert csak 30USD.
s1lkforrent
DCS Webshop: 60% kedvezmény minden modulra

tl;dr: Önmagában mennyire éri meg a Conbined Arms, mikor épp nem égi vadászatok változatosabbá tételére használná valaki ezt a modult, hanem önmagában, mint harctéri.. ömm, szimulátort?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Nem lesz olcsóbb az FC3 tulajdonosoknak , mivel nekik már megvan az összes modul. Ennek szerintem csak annyi értelme van hogyha tegyük fel valakinek nagyon tetszik pl. A SU-25 akkor az nem biztos hogy az egész FC3 modult szeretné megvenni 50$-ért hanem csak a DCS:SU25 FLAMING CLIFFS modult fogja megvenni 20$-ért.
Mindjárt beszarok, Flaming Cliffs DCS darabok bejelentése.
Persze azért várjuk meg amíg hivatalosan is bejelentik és talán azt is közölni fogják, hogy az FC3 tulajdonosoknak mennyivel lesz olcsóbb 😄

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1791639#post1791639
Minden elismerésem laci , valami eszméletlen jók a képek , kíváncsi leszek milyen lesz majd ha benn lesz a játékba a dinamikus árnyékokkal együtt.

Egyébként én is erõsen gondolkozom azon , hogy majd megveszem ha kijön csak attól félek , hogy a többi vadásszal szemben mire lesz majd képes , mert ugye nem egy mai darab.
Engem is meglep... a viszonylag gondtalan AMD élet után ez nem hiányzott! :S

www.smart-bus.hu

Pedig azok nem szoktak összeakadni.Az NV kiadhatna már egy javított drivert,akár béta formában is.

Ka-50

Igen, teljesen szûz windows, csak a hivatalos cuccokat raktam fel... Gondok vannak a 320.xx driver szériával, a 780-hoz egyelõre meg csak ezek vannak.

A TIR drivernek nem hiszem, hogy nyûgje van, mert akkor biztos lehetne ilyen fórumot találni ahol ezt jelzik...

www.smart-bus.hu

Gondolod,összeakadnak?Oprendszer telepítést csináltál a 7970 után?

Ka-50

Azzal semmi, de úgy néz ki nem szeretik egymást a 780 driverével. :S Egyszer megy szépen vaj simán, aztán egyszer csak nekikezd szaggatni... 😞

www.smart-bus.hu

Köszi!Megkértem Tirexit a másik fórumon,szedje le és nézze meg.Mi baj a trackirrel?

Ka-50

Dettó! 😊

( tesztig még nem jutottam, mert van egy kis trackir nyûgöm :S )

www.smart-bus.hu

Köszönjük Laci!Mikorra várható a megjelenés?Az elsõk között szeretnék lenni,aki benevez rá...na és persze a magyar kézikönyvre is!

Ka-50

Fenéket!
Biztos hogy használni fogjuk, de nem lenne váltótípus.

Fegyverzet felfüggesztési pont, alacsony sebességi manõverezhetõ képesség, páncélozottság, soroljam még a Su-25 elõnyeit, a Su-25T-rõl nem is beszélek.
Reaper
Dehogynem váltjátok! Kb. mindent tud a 22, amit a 25, cserébe viszont gyors is..😊)

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Neeeem, persze, hogy nem. De azért ha kidobnának egy olyan 22-est mint amilyennek a 21-est gondolom én azért rendesen elkurvulnék... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Egyetértek kiskorúval...bár a században a Su-25-ösöket nem váltjuk le az biztos!
Besza-behu... 😊

Remélem még a fûtési szezon elõtt kijön. 😊

Amúgy örülök, hogy végre a vadászok is kapnak valami igazán jó gépet a DCS-hez.

Várható, hogy soban jönnek majd ki a dolgok? Meeeeert ugye 21 után a 22... 😊))

Ez a minõségi munka, ezt nevezem! Azt hiszem beczl magasra tetted a mércét, de ennek mi csak örülünk! Eddig az új 3D-s kabinok közül a DCS kiadásban legjobban sikerült szerintem az új Su-25A kabin(de haza is beszélek), de ez a MiG-21 Bis kabin... jól sejtem, hogy készítünk az ezreddel újabb MiG-21 videót, mint ez a FC2.0-hoz készült MiG-21 Bis by beczl videó
ha megjelenik a DCS:MiG-21 Bis.

Köszönjük a munkádat beczl!
Elcsöppenek... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Ez nagyon szép, gratulálok! 😊 Reméljük hamarosan megjelenik! 😊 <#worship><#worship><#worship>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igen...
Naaaaa.... Úgy érted olyan frankó vastag, csocsi, spirálozott cucc mint a Kamovhoz?

Lesz biza. kb. 6-7 nyelven... :-)
A vadászgépek a legkevésbé sem szoktak érdekelni, de asz'em erre benevezek. Vajh felárért lesz hozzá rendes kézikönyv?

krisztian005
DonZorro
Igen, ezeket én is használom! Na akkor már csak a fullHD van hátra... 😉

I am not master...

Ez egy másik topik témája, ne itt offoljunk.
Csinálok egy kis zip-et abban benne lesz minden, sõt rengeteg új 3D-s model van nagy felbontású textúrával. Állat jól nézz ki minden! 59th TS-en elmondom mit kell csinálni.

Addig is innen szedtem anno az új dolgokat, de még mindig fejlesztik:
Darksaber X-Wing Alliance
Waylon's X-Wing Alliance mod
DonZorro
Ezt kifejtenéd bõvebben Mester, hogy hogyan??? :S

X-wing Alliance-re plusz egy szavazat!

Windows 7-en tökéletesen fut full HD felbontásban. Van egy kis trükk, mivel lehet nagy felbontást kicsikarni ebbõl is. A neve Hexeditor.

Még mindig mekkora hangulata van ennek a game-nek!

Sajnos nem fogunk visszaszólni, mert a topikot lezárta Laci.
Gondolom, inkább PM-ben kapta a sok ökörtõl a kritikákat:, hogy dögölne meg a sok agyatlan. Tuti azt hitte a sok állat, hogy Laci ezzel cseszi az idõt ahelyett, hogy a Mig-21-vel foglalkozna. Szerintem pedig már egy csomó modell (72 darabot említ) meg volt neki, mielõtt még a DCS: Fishbed be lett volna jelentve, csak hát azoknak az értelmi fogyatékosoknak ez meg sem fordult a fejében.
, hogy inkább forogna a csákány a fejükben 😄

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1778194#post1778194
X-wing Alliance.
Minnyá fel is telepítem<#email>
Itt figyel a 2CD a polcon.

A Béna.

LeonSilver
Nem, mert be volt kenve 513.896 faktorú naptejjel. Tegnap fejtem a napot, szóval még friss!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Remélem ég a pofád! 😄DDD

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hát Balázs, ez egyéni szoc probléma :p
Én ma is szívesen játszanék egy fasza, x-wing "szimmel". Nem ilyen árkáddal, mint a Rogue Squadron volt.
ÉS az fps-tõl sem zárkóznék el. Nem vagyunk egyformák, de ettõl szép az élet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Régen én is szívesen játszottam ezekkel, de ma a pofám is leégne, ha játszanék velük...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
A viccet félretéve, nem értem a lukas bizbasz.
Annak idjén 286-os meg 386-os PC-ken qrva nagy gém volt az x-wing és társai.
A mai hardwerekre nagyon faszán meg lehetne csinálni és van akkora rajongótábora a SW-nak, hogy nagy bevétel legyen.
Vagy voltak ezek a SW-os fps-ek...

vagy akár a Halálcsillag is jöhet,mint DCS modul.abból legalább láttunk már képeket belülrõl,és mûködés közben is.és a Nimbusz 2000-es seprû a Harry Potter sorozatból.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Én egy lépegetõre befizetném a kiccsaládot 😄

Molnibalage
Hol voltak ezek a kritikák? Mert akkor ezeknek a balfaszoknak olyat szólok vissza, hogy a fórummotor is beleremeg. Az ziher...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
F-35. OK. Akkor én most vesztettem el a hitem, hogy ebbõl a bughalomból és érdekes gépekkel rendelkezõ katyvasztból valaha lesz bármi értelmes és használható. Ennyi erõevl Birodalmi Csillagrombólót is jöhete, sokat már nem rontana a helyzeten...

LeonSilver
<#eljen>